Konu: Felix Miller, John Walker - Yetersiz Rol Bilgisi [24.06.2020]  (Okunma sayısı 562 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 25.06.2020 01:45
Dostum öncelikle, neden fear rp yapayım? Takıldığım mahalledeyim etrafta arkadaşlarım var.  Asıl senin fear rp yapman lazım dı bugün ikindi sıralarında başladı olay zaten gelip o kadar kişinin (arkadaşlarımın)içinde bana saldırmaya kalktın.

Yaralı kural ihlali diyorsun, sadece yumrukla yere düşmüşüm, silahla vurulmadım ya. Neyin yarası bu?

Ayağa kalktığımda bana vuruyorsun bu kendi SS inde bile mevcut bana vurunca haliyle bende kendimi korumak için sana vuruyorum.

Merhabalar, öncelikle şikayet konusunu görmedim benim hatam savunmam şu şekilde olacak bilgisayarım bozuk olduğu için SS alamıyorum, öncelikle ihlallere gelelim ;

Bilgisayarımdaki sorunlardan dolayı SS alamıyorum;

Kişiyi dövdüm yerde konuşurken bile bana küfür etmeye devam etti fear yapmadı, ki kalktıktan sonra arkadaşı ile beraber peşimden gelmiş arkadaşı bisikletle önümü kesip bana emote vermeden vurmaya başladı beni yakalamaya çalıştı, şöyle yaptım rol yoktu zaten ortada o arkadaşla aramda nereden çıktı anlamadım bile arkadaş ben gittiğim yolda devam ettim çünkü rolüm orada bitmişti sürekli rol kavramına uydum PD önüne kadar geldim, bir polis memuru geldi bunlar bana küfür etmeye devam ediyordu sonra bana saldırdılar polis arkadaş şahittir güvenli bölge ihlalini asıl arkadaşlar yaptı bana önce saldırdı daha sonra küfür ettiler.Bir kez bile vurmadım arkadaşlara, karşılık bile vermedim sonrasında dedim ki gider misiniz? çünkü ben zaten arkadaşı sistemsel olarak düşürmüştüm,  bu arkadaş yediremeyip devam etti.

https://i.hizliresim.com/scQpcA.jpg

Kişiyi sistemsel olarak düşürdükten sonra yaralı rolü bile yapmadı;
https://i.hizliresim.com/JOqpDA.jpg

PD Önünde ben hiç bir şekilde karşılık vermedim ;
https://i.hizliresim.com/C2Sdy8.jpg

Kişiler tutuklandı ben sadece başlarına gidip konuştum çünkü bana yerde oldukları halde çok küfür ettiler, tükürme olayı bundan ibarettir.

Memur arkadaş beni uyardı tükürdükten sonra role uydum ve dedim ki çok özür dilerim içimi soğuttum bir anlık sinirimdi ama ihlali yapan arkadaşlardır ben değil lütfen buna göre bir düzeltme uygulanırsa çok sevinirim.

PM Olayına gelecek olursak kişi sürekli;
Şöyle SS alıyorum böyle alıyorum, dedim ki beni rahatsız etme bu benim en doğal hakkım, rol yapıyorsun madem PM atma al SS'ini aç şikayetini ki açmışsında zaten tehditkar konuşup durdu bende kapattım iyi de yapmışım.

#11 - 25.06.2020 01:47
Bak ben cambazlığı internet üzerinden yapmam kanka :D Bunu dile getireceksen de biraz ağzını topla. Idlewood'da Carl Walter karakterinin yanına gittiğimde onaylı hood bölgesinde özrünü dilemek yerine kaçıyor, ek olarak geri dönüp vurup vurup gidiyorsun. Fear rp kavramı üstüne ortak nezaket kuramını da öğrenmeni, ve ortak nezaketten de ek ceza almasını talep ediyorum.

#12 - 25.06.2020 01:47
Ayağa kalktığında emote ile kıçına tekme atıyorum git diye buna lütfen dikkat edelim, emote sadece sistemsel olarak sana dokunmadım dokunsaydım kalktığında düşürürdüm sana vurmadım! logları lütfen kontrol edin emote vererek uzaklaş demek istedim emote verdiğim dakika saniye lütfen incelensin hasar kayıtları çünkü bu kadar yalanı kaldıramıyorum.

#13 - 25.06.2020 01:49
Bak ben cambazlığı internet üzerinden yapmam kanka :D Bunu dile getireceksen de biraz ağzını topla. Idlewood'da Carl Walter karakterinin yanına gittiğimde onaylı hood bölgesinde özrünü dilemek yerine kaçıyor, ek olarak geri dönüp vurup vurup gidiyorsun. Fear rp kavramı üstüne ortak nezaket kuramını da öğrenmeni, ve ortak nezaketten de ek ceza almasını talep ediyorum.

laf cambazlığı argo bir kelime değil,
sözcükleri gerçek anlamlarından saptırma. anlamıdır bunu lütfen önce bir öğren özür falan dilemem bitmiş rol için peşimden geliyorsun alakan olmadığı halde rolü görmemişsindir bile bu yüzden söylüyorum bunları seni ilgilendirmeyen bir konuya damlıyorsun üzerine birde haklı gibi üste çıkmaya çalışıyorsun daha fazla uzamasın arkadaşlar lütfen yönetici kararı bekleyelim.

#14 - 25.06.2020 01:50
BAK dostum, ben Kingpin birliğinde bir çeteciyim, dostumu yaralı ve senin yanında görüyorum, sizi laf dalaşında görüyorum, OOOOO KANKAAAMI İYİ DÖVMÜŞSÜN BROOOOO diyecek ve seni salacak halim yok a'iiiiightt????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? AYNI DİLDEN konuşmuyoruz bence ya?

#15 - 25.06.2020 01:51
Ayağa kalktığında emote ile kıçına tekme atıyorum git diye buna lütfen dikkat edelim, emote sadece sistemsel olarak sana dokunmadım dokunsaydım kalktığında düşürürdüm sana vurmadım! logları lütfen kontrol edin emote vererek uzaklaş demek istedim emote verdiğim dakika saniye lütfen incelensin hasar kayıtları çünkü bu kadar yalanı kaldıramıyorum.
Dostum beni anlamıyorsun galiba, ayağa kalkıyorum sen bana tekme atıyorsun "Arkadaşlarımın yanında" gerçekte böyle bir şey olduğunu ve sonuçlarını düşünmeni istiyorum ve sadece bir şeye odaklanmamanı istiyorum.

#16 - 25.06.2020 01:52
BAK dostum, ben Kingpin birliğinde bir çeteciyim, dostumu yaralı ve senin yanında görüyorum, sizi laf dalaşında görüyorum, OOOOO KANKAAAMI İYİ DÖVMÜŞSÜN BROOOOO diyecek ve seni salacak halim yok a'iiiiightt????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? AYNI DİLDEN konuşmuyoruz bence ya?

Aynı dilden konuşuyoruz kesinlikle, sana birşey söylemiyorum zaten söylediğim şey şu bana suç yöneltiyorsun ama kendin bir habersin bana saldırmanın ihlal olduğunu söylediğim gibi, senin beni o rolün içinde o arkadaş dayak yemiş haldeyken görme ihtimalin yok rolden bir haber olman gerekir arkadaşınla konuşmamışsın bile bizi kavga ederken görmedin! ben uzaklaşıyordum zaten o sırada arkadaşta sana aa bana bu vurdu demedi şunu bir anla lütfen.

#17 - 25.06.2020 01:52
Madem adamı sistemsel dövdün, rolüne uy, bir çeteci görmeden uza git, sistemsel süresi bitene kadar durup IC bir "laf cambazlığı" yapmak yerine kaç :D Ghetto kavramından da haberdar değilsin, GBI'dan da haberdar değilsin.

#18 - 25.06.2020 01:54
Bana GBI diyen adamın GBI de bana saldırması üzücü bir haber demende ayrı ironi bu yüzden kayıtlar incelensin ve şahit ettiğim arkadaş açıklama yapsın diyorum, uzuyordum sen hiç haberin olmadan role dahil oldun seninde bu kavramlardan haberin yok.

arkadaşın yaptığı ihlal :
Bir brawl yapıldıysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 4 saat geçmeden tekrar brawl yapamazlar, bana saldırdı yerde yatan arkadaş.

Sen gbi 'de bana saldırdın ve bunları mı söylüyorsun? komik gerçekten.

Tamam devamını sağladım zaten! Seni tanımıyorum diyorum! o arkadaşın peşimden koşması bile kural ihlali bana koşup saldırıyor! bunu bir kafanıza sokun arkadaşlar, şikayet konusuna daha cevap yazmayacağım yönetici karar versin cevaplarınız için teşekkür ediyorum kendimi yeterince savundum daha fazla kendinizi aklamak için bana bu tarz yazmanıza yorum yapamayacağım.

Arkadaşın sana IC olarak beni gösterdiğini lütfen kanıtla çünkü senin yaptığın MIX'e giriyor oradan uzaklaşmıştım peşimden gelip saldırdın.
« Son Düzenleme: 25.06.2020 01:57 razorx »

#19 - 25.06.2020 01:57
Bir bireye karşı olarak gerçekleştirilecek illegal rollerde, kişi güvenle bölgede değilken sizinle etkileşime geçtikten sonra geçiş yaparsa, bu güvenli bölgelerde rolünüzü devam ettirebilirsiniz. Harici durumlarda güvenli bölgede yasa dışı bir rol gerçekleştirmek için yöneticiden izin almanız gerekmektedir. Bir bireye karşı olarak gerçekleştirilecek illegal rollerde, kişi güvenle bölgede değilken sizinle etkileşime geçtikten sonra geçiş yaparsa, bu güvenli bölgelerde rolünüzü devam ettirebilirsiniz. Harici durumlarda güvenli bölgede yasa dışı bir rol gerçekleştirmek için yöneticiden izin almanız gerekmektedir.Bir bireye karşı olarak gerçekleştirilecek illegal rollerde, kişi güvenle bölgede değilken sizinle etkileşime geçtikten sonra geçiş yaparsa, bu güvenli bölgelerde rolünüzü devam ettirebilirsiniz. Harici durumlarda güvenli bölgede yasa dışı bir rol gerçekleştirmek için yöneticiden izin almanız gerekmektedir.Bir bireye karşı olarak gerçekleştirilecek illegal rollerde, kişi güvenle bölgede değilken sizinle etkileşime geçtikten sonra geçiş yaparsa, bu güvenli bölgelerde rolünüzü devam ettirebilirsiniz. Harici durumlarda güvenli bölgede yasa dışı bir rol gerçekleştirmek için yöneticiden izin almanız gerekmektedir.Bir bireye karşı olarak gerçekleştirilecek illegal rollerde, kişi güvenle bölgede değilken sizinle etkileşime geçtikten sonra geçiş yaparsa, bu güvenli bölgelerde rolünüzü devam ettirebilirsiniz. Harici durumlarda güvenli bölgede yasa dışı bir rol gerçekleştirmek için yöneticiden izin almanız gerekmektedir.Bir bireye karşı olarak gerçekleştirilecek illegal rollerde, kişi güvenle bölgede değilken sizinle etkileşime geçtikten sonra geçiş yaparsa, bu güvenli bölgelerde rolünüzü devam ettirebilirsiniz. Harici durumlarda güvenli bölgede yasa dışı bir rol gerçekleştirmek için yöneticiden izin almanız gerekmektedir.Bir bireye karşı olarak gerçekleştirilecek illegal rollerde, kişi güvenle bölgede değilken sizinle etkileşime geçtikten sonra geçiş yaparsa, bu güvenli bölgelerde rolünüzü devam ettirebilirsiniz. Harici durumlarda güvenli bölgede yasa dışı bir rol gerçekleştirmek için yöneticiden izin almanız gerekmektedir.Bir bireye karşı olarak gerçekleştirilecek illegal rollerde, kişi güvenle bölgede değilken sizinle etkileşime geçtikten sonra geçiş yaparsa, bu güvenli bölgelerde rolünüzü devam ettirebilirsiniz. Harici durumlarda güvenli bölgede yasa dışı bir rol gerçekleştirmek için yöneticiden izin almanız gerekmektedir.Bir bireye karşı olarak gerçekleştirilecek illegal rollerde, kişi güvenle bölgede değilken sizinle etkileşime geçtikten sonra geçiş yaparsa, bu güvenli bölgelerde rolünüzü devam ettirebilirsiniz. Harici durumlarda güvenli bölgede yasa dışı bir rol gerçekleştirmek için yöneticiden izin almanız gerekmektedir.Bir bireye karşı olarak gerçekleştirilecek illegal rollerde, kişi güvenle bölgede değilken sizinle etkileşime geçtikten sonra geçiş yaparsa, bu güvenli bölgelerde rolünüzü devam ettirebilirsiniz. Harici durumlarda güvenli bölgede yasa dışı bir rol gerçekleştirmek için yöneticiden izin almanız gerekmektedir.Bir bireye karşı olarak gerçekleştirilecek illegal rollerde, kişi güvenle bölgede değilken sizinle etkileşime geçtikten sonra geçiş yaparsa, bu güvenli bölgelerde rolünüzü devam ettirebilirsiniz. Harici durumlarda güvenli bölgede yasa dışı bir rol gerçekleştirmek için yöneticiden izin almanız gerekmektedir.Bir bireye karşı olarak gerçekleştirilecek illegal rollerde, kişi güvenle bölgede değilken sizinle etkileşime geçtikten sonra geçiş yaparsa, bu güvenli bölgelerde rolünüzü devam ettirebilirsiniz. Harici durumlarda güvenli bölgede yasa dışı bir rol gerçekleştirmek için yöneticiden izin almanız gerekmektedir.Bir bireye karşı olarak gerçekleştirilecek illegal rollerde, kişi güvenle bölgede değilken sizinle etkileşime geçtikten sonra geçiş yaparsa, bu güvenli bölgelerde rolünüzü devam ettirebilirsiniz. Harici durumlarda güvenli bölgede yasa dışı bir rol gerçekleştirmek için yöneticiden izin almanız gerekmektedir.Bir bireye karşı olarak gerçekleştirilecek illegal rollerde, kişi güvenle bölgede değilken sizinle etkileşime geçtikten sonra geçiş yaparsa, bu güvenli bölgelerde rolünüzü devam ettirebilirsiniz. Harici durumlarda güvenli bölgede yasa dışı bir rol gerçekleştirmek için yöneticiden izin almanız gerekmektedir.Bir bireye karşı olarak gerçekleştirilecek illegal rollerde, kişi güvenle bölgede değilken sizinle etkileşime geçtikten sonra geçiş yaparsa, bu güvenli bölgelerde rolünüzü devam ettirebilirsiniz. Harici durumlarda güvenli bölgede yasa dışı bir rol gerçekleştirmek için yöneticiden izin almanız gerekmektedir.Bir bireye karşı olarak gerçekleştirilecek illegal rollerde, kişi güvenle bölgede değilken sizinle etkileşime geçtikten sonra geçiş yaparsa, bu güvenli bölgelerde rolünüzü devam ettirebilirsiniz. Harici durumlarda güvenli bölgede yasa dışı bir rol gerçekleştirmek için yöneticiden izin almanız gerekmektedir.Bir bireye karşı olarak gerçekleştirilecek illegal rollerde, kişi güvenle bölgede değilken sizinle etkileşime geçtikten sonra geçiş yaparsa, bu güvenli bölgelerde rolünüzü devam ettirebilirsiniz. Harici durumlarda güvenli bölgede yasa dışı bir rol gerçekleştirmek için yöneticiden izin almanız gerekmektedir.