0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
13-) MULTIACCOUNT Vice platformu üzerinde oyun ve forum hesabı olarak her hesabın tek bir kullanıcısı olmalıdır. Forum ve oyun hesaplarını birden fazla kişi kullanamaz. Hesaplarınızı bir başkasına devredemez, aktif bir oyun hesabınız varken yeni bir hesap oluşturamazsınız. Forum hesabınız yasaklandığı zaman SAMP üzerindeki hesabınızda benzer şekilde yasaklanacaktır. Platform olarak oyun ve forum şifrelerinizin yeterli şekilde güvenliğinizi sağladığımızı belirterek, oyun ve forum hesaplarınızın güvenliğinin size ait olduğunu unutmamalısınız.Alıntı— Aynı ağ üzerinden bağlanan kişiler, ticket yoluyla bunu bildirerek onay geldiği taktirde giriş yapabilirler. Aksi taktirde çoklu hesap kullanımından yaptırım uygulanır.— Çaldırılan hesapların sizlerin sorumluluğu olduğunu unutmayın.— Aynı adres üzerinden iki ya da üç kişi katılım sağlayacaksa, ticket üzerinden yetkililere bunu bildirmelisiniz.
1-) ORTAK NEZAKETSunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.
22-) SOYGUN, DOLANDIRICILIK VE GASPSunucu ve rol düzenini korumak için bu tarz rollere belirli kısıtlamalar, izinler getirilmiştir. Kuralları ve kısıtlamaları dikkatlice okuyun, aksi halde ceza aldığınız zaman yönetim tarafından hiç bir şekilde işlem yapılmaz.(PASİF) Gasp: Gasp rolünü gerçekleştirmek için gasp eden kişi 5, gasp edilen kişi 3 level olmalıdır. Gasp rolünü gerçekleştiren kişi karşı tarafın en fazla $3000 parasını alabilir. 2 saatte bir gasp rolü gerçekleştirebilirsiniz. Shoot-out, drive-by ve brawl rolleri sonrası gasp rolü yapılması yasaktır.Bunun yanı sıra, uyuşturucu, silah ve materyal gasplarını yapmanız için 5 level olmanız gerekmekedir. Alacağınız uyuşturucu, silah ve materyallerin en fazla 1/3'ni alabilirsiniz. (Yerden silah almak bu kurala dahildir. Yerden farklı bir oyuncunun silahını alamazsınız. Tespit edildiğinde işleme tabii tutulursunuz.)Soygun/Hırsızlık: Sunucuda soygun sistemi bulunmaktadır ama bu sistemden yararlanmak için(ev-işyeri); karakterinizin en az 5 level olması gerekmektedir. Hırsızlık rolleri yönetim ekibi kontrolünde, gerekirse Guest-RP ile yapılmaktadır.Not: Soygun/Hırsızlık rolleri yapan kişilerin, rol sonrası en az 1 saat oyunda durmaları gerekmektedir. Soygun/hırsızlık rolü yapıp oyundan çıkan kişilere yönetim tarafından farklı yaptırımlar uygulanır.Dolandırıcılık: Sunucu içerisinde IC dolandırıcılık belirli sınırlar içerisinde serbesttir. Rol dahilinde dolandırıcılık yapmanız için sizin karakteriniz en az 10 level, karşı taraf ise 5 level olmak zorundadır. Karşı tarafı en fazla $20.000 dolandırabilirsiniz. Ev, araba, eşya, iş yeri, silah dolandırıcılığı kesinlikle yasaktır.
TÜRKÇE TERİM
100$ lık oynadım ve paramı verdim chatta sana 100 bin vereceğim diye birşey yazmıyor? 100lük oynuyoruz diyoruz ve multiaccount kontrolü yapılabilir. İkiside farklı şehirlerde olduğu ip adreslerinden görülebilir.
Ve gustavonun bu rolle alakası yok, eğerki o küfürleri diyorsanız kendi aramızda oynuyor diye küfür etmiştir gustavo bendede ssler mevcut ki 35 binlik silahı 50 60 bine sattığınız ve sizinde küfür ettiğiniz. Bende şikayet açıyorum o halde?
Benim bu rolle alakam yoktur eski rollere dönecek olursak şahıslara hiçbir şekilde borcum yoktur,kumarda kazanılan bütün paraları veriyorum. SS: https://hizliresim.com/u76naz - https://hizliresim.com/vh9S3a - https://hizliresim.com/6GqmtZ - https://hizliresim.com/TkxOzE (verdiğim tüm paralar)O oocden küfür ettiğim resim bir haftayı geçti adamların şimdimi aklına geliyor şikayet açmak, zaman aşımına uğraması lazım eğerki o şikayetten jail alırsam da bu şahısdan da aktif rolde /q ve dolandırıcılıktan jail almasını istiyorum. SS: 3-1 ben öndeyken q atıyor 150 bin dolarına girmiştik o halde benimde param iade olsun?
Gustavo ogün benim pcmden girmiş olabilir, bunun bir sakıncası yok. Sizin iddia ettiğiniz şey benim iki hesap kullanıyor olmam, ip loglara bakılabilir. İki yada üç farklı ip görülür zaten.
İkiside farklı şehirlerde olduğu ip adreslerinden görülebilir.