Konu: [22.06.2020] Gustavo Garcia & Robert Wilson  (Okunma sayısı 285 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.06.2020 00:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @MUROO @khansins Gustavo Garcia - Robert Wilson

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Keeper

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.06.2020 - 22.06.2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
13-) MULTIACCOUNT

Vice platformu üzerinde oyun ve forum hesabı olarak her hesabın tek bir kullanıcısı olmalıdır. Forum ve oyun hesaplarını birden fazla kişi kullanamaz. Hesaplarınızı bir başkasına devredemez, aktif bir oyun hesabınız varken yeni bir hesap oluşturamazsınız. Forum hesabınız yasaklandığı zaman SAMP üzerindeki hesabınızda benzer şekilde yasaklanacaktır. Platform olarak oyun ve forum şifrelerinizin yeterli şekilde güvenliğinizi sağladığımızı belirterek, oyun ve forum hesaplarınızın güvenliğinin size ait olduğunu unutmamalısınız.

Alıntı
— Aynı ağ üzerinden bağlanan kişiler, ticket yoluyla bunu bildirerek onay geldiği taktirde giriş yapabilirler. Aksi taktirde çoklu hesap kullanımından yaptırım uygulanır.
— Çaldırılan hesapların sizlerin sorumluluğu olduğunu unutmayın.
— Aynı adres üzerinden iki ya da üç kişi katılım sağlayacaksa, ticket üzerinden yetkililere bunu bildirmelisiniz.

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.
Alıntı
22-) SOYGUN, DOLANDIRICILIK VE GASP

Sunucu ve rol düzenini korumak için bu tarz rollere belirli kısıtlamalar, izinler getirilmiştir. Kuralları ve kısıtlamaları dikkatlice okuyun, aksi halde ceza aldığınız zaman yönetim tarafından hiç bir şekilde işlem yapılmaz.

(PASİF) Gasp: Gasp rolünü gerçekleştirmek için gasp eden kişi 5,  gasp edilen kişi 3 level olmalıdır. Gasp rolünü gerçekleştiren kişi karşı tarafın en fazla $3000 parasını alabilir. 2 saatte bir gasp rolü gerçekleştirebilirsiniz. Shoot-out, drive-by ve brawl rolleri sonrası gasp rolü yapılması yasaktır.
Bunun yanı sıra, uyuşturucu, silah ve materyal gasplarını yapmanız için 5 level olmanız gerekmekedir. Alacağınız uyuşturucu, silah ve materyallerin en fazla 1/3'ni alabilirsiniz. (Yerden silah almak bu kurala dahildir. Yerden farklı bir oyuncunun silahını alamazsınız. Tespit edildiğinde işleme tabii tutulursunuz.)

Soygun/Hırsızlık: Sunucuda soygun sistemi bulunmaktadır ama bu sistemden yararlanmak için(ev-işyeri); karakterinizin en az 5 level olması gerekmektedir. Hırsızlık rolleri yönetim ekibi kontrolünde, gerekirse Guest-RP ile yapılmaktadır.
Not: Soygun/Hırsızlık rolleri yapan kişilerin, rol sonrası en az 1 saat oyunda durmaları gerekmektedir. Soygun/hırsızlık rolü yapıp oyundan çıkan kişilere yönetim tarafından farklı yaptırımlar uygulanır.

Dolandırıcılık: Sunucu içerisinde IC dolandırıcılık belirli sınırlar içerisinde serbesttir. Rol dahilinde dolandırıcılık yapmanız için sizin karakteriniz en az 10 level, karşı taraf ise 5 level olmak zorundadır. Karşı tarafı en fazla $20.000 dolandırabilirsiniz. Ev, araba, eşya, iş yeri, silah dolandırıcılığı kesinlikle yasaktır.

Alıntı
TÜRKÇE TERİM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Robert Wilson karakteri ile bir rol gerçekleşti parası kalmadığını arkadaşından alacağını söyledi üstüne kendi hesabından çıkıp Gustavo Garcia'nın hesabına giriş yaptı. Daha sonrasında o rol bitti. Hakaretler vb şeyleri eklemiyorum zaten ekran görüntülerinde gözüküyor onun haricinde dolandırıcılık kısmı ise bugün kişi 100 bini olduğunu söyledi ve beni çağırdı 5 rauntluk oynadık kişi 3-4 beni yenerken ben 5-4 yaparak çevirdim ve 100 bini aldım kişide para olmasına rağmen (üstünü aradım) vermedi. Kişi ile aramızda bir çok kumar rolü gerçekleşti gerek battım gerek katladım her şekilde verdim. Kişi bu arada söylemlerde Gustavo hesabına girdiğini de söylemleri ile destekliyor. Multiaccount kanıtı  olarakta kişi o hesapta parası bittikten sonra banka hesap numarasına nasıl bakıldığını sorup q atıyor ve Gustavo karakterine girip hiçbir şey olmamış gibi bizimle kumar rolünü devam ettiriyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

DOLANDIRICILIK KANITI

MA KANITI

Ek açıklamalar(varsa):
Kişi ile bir çok rolüm bulunuyor battım da çıktım da paranın iadesini talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 22.06.2020 00:27 mathias »

#1 - 22.06.2020 12:03
şahitim

#2 - 22.06.2020 12:35
100$ lık oynadım ve paramı verdim chatta sana 100 bin vereceğim diye birşey yazmıyor? 100lük oynuyoruz diyoruz ve multiaccount kontrolü yapılabilir. İkiside farklı şehirlerde olduğu ip adreslerinden görülebilir.

#3 - 22.06.2020 12:37
Ve gustavonun bu rolle alakası yok, eğerki o küfürleri diyorsanız kendi aramızda oynuyor diye küfür etmiştir gustavo bendede ssler mevcut ki 35 binlik silahı 50 60 bine sattığınız ve sizinde küfür ettiğiniz. Bende şikayet açıyorum o halde?

#4 - 22.06.2020 12:46
Benim bu rolle alakam yoktur eski rollere dönecek olursak şahıslara hiçbir şekilde borcum yoktur,kumarda kazanılan bütün paraları veriyorum. SS: https://hizliresim.com/u76naz - https://hizliresim.com/vh9S3a - https://hizliresim.com/6GqmtZ - https://hizliresim.com/TkxOzE (verdiğim tüm paralar)

O oocden küfür ettiğim resim bir haftayı geçti adamların şimdimi aklına geliyor şikayet açmak, zaman aşımına uğraması lazım eğerki o şikayetten jail alırsam da bu şahısdan da aktif rolde /q ve dolandırıcılıktan jail almasını istiyorum. SS: 3-1 ben öndeyken q atıyor 150 bin dolarına girmiştik o halde benimde param iade olsun?

#5 - 22.06.2020 13:36
100$ lık oynadım ve paramı verdim chatta sana 100 bin vereceğim diye birşey yazmıyor? 100lük oynuyoruz diyoruz ve multiaccount kontrolü yapılabilir. İkiside farklı şehirlerde olduğu ip adreslerinden görülebilir.

Haahaha bu yoruma biraz güldüm açıkcası. Çocuk kandırmıyorsun arkadaşım daha öncelerden 100 bin 200 bin oynadığımızı hatırlıyorum ben oraya ek olarak 100 bin yazmışım ve devam etmişsin hiçbir red etmek felan yok. 4-3 öndeyken hiçbir şey yoktu tabii ben yenince 100 dolarlık oynayıp q atarsın öyledir. Multiaccount konusunda da o hesaba girdiğin açıkca gözüküyor IP kontrolü yapılırsa zaten çıkacaktır ki bir hesaptan çıkıp diğerine giriyorsun eğer Gustavo hesabına girmediysen kumar oynadığımızı Gustavo karakteri nereden biliyordu? Zaten sen çıktığın anda o girdi o saat ve tarih kayıtlarındaki loglara bakılırsa ip adresinden zaten her şey çıkacaktır yalan söyleyipte batırmanın anlamı yok değil mi?

Ve gustavonun bu rolle alakası yok, eğerki o küfürleri diyorsanız kendi aramızda oynuyor diye küfür etmiştir gustavo bendede ssler mevcut ki 35 binlik silahı 50 60 bine sattığınız ve sizinde küfür ettiğiniz. Bende şikayet açıyorum o halde?

Benim küfür ettiğim veya bir ihlal yaptığım ekran görüntüleri mevcutsa açabilirsin açma diye bir şey demedim ki zaten ihlal yapan kişiler cezasını çeker bu böyledir eğer bir ihlalim varsa cezamı çekerim zaten :)

Benim bu rolle alakam yoktur eski rollere dönecek olursak şahıslara hiçbir şekilde borcum yoktur,kumarda kazanılan bütün paraları veriyorum. SS: https://hizliresim.com/u76naz - https://hizliresim.com/vh9S3a - https://hizliresim.com/6GqmtZ - https://hizliresim.com/TkxOzE (verdiğim tüm paralar)

O oocden küfür ettiğim resim bir haftayı geçti adamların şimdimi aklına geliyor şikayet açmak, zaman aşımına uğraması lazım eğerki o şikayetten jail alırsam da bu şahısdan da aktif rolde /q ve dolandırıcılıktan jail almasını istiyorum. SS: 3-1 ben öndeyken q atıyor 150 bin dolarına girmiştik o halde benimde param iade olsun?

3-1 ken q atmışım paranı vermemişim? :D Öyle bir şey yapmadım ben her şekilde paramı verdim eğer parayı vermeseydim önceden şikayet açardın bunu herkes biliyor yani bu arada üstünde para yokken kumara girmelerinide unutmamak lazım neyse onları karıştırmıyorum M.A yaptığınız ve dolandırıcılıklarınızın kanıtını attım gerisi yönetici kararı. Ek olarak sana dolandırıcılıktan değil M.A ve ortak nezaketten şikayet açtım bir kere verdin diye sürekli vereceksin diye bir şey yok yani.

« Son Düzenleme: 22.06.2020 13:47 mathias »

#6 - 22.06.2020 15:48
Gustavo ogün benim pcmden girmiş olabilir, bunun bir sakıncası yok. Sizin iddia ettiğiniz şey benim iki hesap kullanıyor olmam, ip loglara bakılabilir. İki yada üç farklı ip görülür zaten.

#7 - 22.06.2020 16:45
Gustavo ogün benim pcmden girmiş olabilir, bunun bir sakıncası yok. Sizin iddia ettiğiniz şey benim iki hesap kullanıyor olmam, ip loglara bakılabilir. İki yada üç farklı ip görülür zaten.

İkiside farklı şehirlerde olduğu ip adreslerinden görülebilir.

İlk başta farklı şehirlerdeyiz dedin sonrasında benim pcmden girmiş olabilir. Yalan söylemeye gerek yok bence itiraf et banı ye ve geç bu kadar basit :D

#8 - 23.06.2020 17:45
Gustavo Garcia karakteri adına ev bulunuyor Robert Wilson'da da üzerinde 100.000$ nakit duruyor mal varlığı aktarımlarının, para akışının kontrol edilmesini talep ediyorum.

#9 - 23.06.2020 20:54
Hahaha komedisin :D Bakılsın o ev hangi tarihten itibaren var?