Öncelikle ben seninle düşman falan değilim kavga ettik sadece olayı birliğe taşımışsın anlaşılan outsider olduğun halde, Ayrıca tekrar dediğim gibi ''WANNABE''sin. Sana boş boş küfürler vs. asla etmedim sadece kornaya bastım ve taksi diye bağırdım bağırma sebebim ve kornaya basmam belli taksi isteyen olursa diye ki pizzacı önünden ve o köşelerden çokça müşteri aldığımı belirttim yazdım. Orada sivil polislerin önünde öyle davranıyorsun ve ben sana bağırıyorum çünkü oradakilerin neredeyse yarısı yakın arkadaşım ve beni koruyacaklarını biliyorum. Ayrıca Keefe Clifford dediğim an gelip bana agresif yapman da Retarted RP'ye giriyor onu da belirteyim, yoktan yere kavga çıkarttın orada. Benim oradakiler IC olarak tanıdığım dostlarım ve bu barda defalarca çalıştığımın da altını çizerim, sen bu cesaret ile o kadar sivil polisin içinde bana saldırabiliyorsan demek ki bir şeye güveniyorsun bu mahalleyse ''Outsider'' rolündesin henüz onu yapamazsın, Mesleğimi yaparken illegal yapıyorsun, ben sana dün yaşanan olaydan dolayı gelip RK atmadım ihlal yapmadım. İyi bir şekilde okumalısın yazdığım şeyleri dostum Kingpin Mafia Brims ile aramızda bir problem yok, gerek birlik olarak gerek ooc olarak. Benim sadece senle problemim var ve outsider olduğun halde bunu birliğe döküp anlatman da ayrı bir gülünç durum. Birliğinde IC olarak ''yeni yetme'' sayılıyorsun o yüzden herhangi bir Shotcaller kavgaya karıştığını insanlara zarar verdiğini duyduğunda ne yapacağını bir sor kendine. Kültürü bilmediğin halde insanlara rol öğretme çabanda değişik geldi bana. Benim yazacaklarım bu kadar yetkili kararını bekliyorum.