Konu: [15.06.2020 - Maradia_Jmalla] Birden Fazla Kural İhlali.  (Okunma sayısı 167 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.06.2020 19:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maradia_Jmalla @bahatncl2

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Justice

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Meslek Kural İhlali, Non-RP, Yetersiz Rol Bilgisi, Retarted-RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle dün gece Ocean Bar'da barmendim ve insanlara hizmet ediyordum, daha sonra birkaç arkadaşımı gördüm masada sohbet ediyorlardı. Ölen rap sanatçısı gibi bir şey dedi birisi o kim benzerinden bende ''Keefe Clifford'' dedim. Bu arkadaş aniden masadan kalkıp Keefe'in adını nasıl ağzına alırsın, sen kimsin ona ne dedin gibisinden aşırı derecede mantıksız bir role-play sergiledi. Orada o kadar kişi var ve birkaç tane sivil polis olmasına rağmen yapıyor bunu, Daha sonra bende böyle agresif yaptıktan sonra bir şey demedim gibisinden anlattım. Arkadaş itmeye başlayınca bende agresif yaptım, canın ölmek mi istiyor gibisinden karakterim içeriden yeni çıkmıştı zaten. Canım da azdı arkadaş direk geldi saldırdı, daha sonra tekrar tekrar vurdu vs. derken bayılttı. Sonrasında karakterim ağzı kanlar içinde hala sinirli ve orada kendisiyle aşırı yakın dost olan Adrian Lombardi cinsinden bir adam var, dövülmeyi kendine yediremeyip kafasına ödül koyuyor ve adama halen bağırıyor. Ortalık sakinleşti ve yarın oldu yani 15.06.2020 oldu. Ben taksicilik yapıyorum, Idlewood aşırı dolu ve merkezi bir yer dediğim gibi. Taksi diye bağırıyorum çünkü herkes bunny yapıp yürüyerek gittiği için böyle yapıyorum ve müşteride geliyor. Ayrıca buradan aşırı derecede müşteri aldığım için genelde buradayım, adamla en ufak alakadar değilim. Taksi lazım dedi bende gerçekten bir yere gidecek diye aldım, arkadaş kafamı direksiyonu vurdu daha sonra dışarı atar rpsi yaptı. Ona ısrarla dün de kuralları okumasını söylemiştim ama beni dinlememiş, pmden role uy diye baskı yapıp halen yaptığı hatanın farkına varamadı. PMden yaptığı hatayı anlattım, daha sonra bende sinirlendim ve şikayet açacağımı belirttim. Dün açmamamın nedeni arkadaşı uyarmam ve oyun kurallarını tekrar okumasını söylememdi. En sonunda ''işine bak paşam'' yazıp pmyi kapatacaktım bu da ikile yazdı daha sonra halen yaptığı hatayı anlatmak vs. derken pmyi kapattı, Ayrıca arkadaş birliğinde Wannabe ve genel olarak bu kültürden az çok anlayan insanlar Outsider'ın herhangi bir kavgaya dahi karışmamasının gerektiğini bilir ve yeni yetme olduğunu her zaman bilir, Kendisi büyük bir cesaret ile birliğe yeni katılmış olmasına rağmen sokakta bir O.G edasıyla takılması da değişik bir konu. Ben arkadaşın iyi bir şekilde ceza almasını istiyorum ve kuralları tekrar okumasını istiyorum. 

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ocean Bar'daki gece mevzusunda ss alamadım ama o olaya şahit olanlardan Adrian Lombardi var. Bizzat tanıklık etti, Ayrıca arkadaşın geniş kapsamlı bir rol dersi almasını istiyorum.

« Son Düzenleme: 15.06.2020 20:00 tampa »

#1 - 15.06.2020 20:00
Ya arkadaş fazlasıyla uydurarak da olsa bir şeyler anlatmış. Ocean Bar'da barmendi okay, daha önceden mahalleye Kingpin mahallesinden bahsediyorum gelip boş boş küfürler ediyor taksisinden ondan sonra ben bunu barda görüyorum tartışıyoruz tehtit ediyor dövüyorum kellene 10 bin koydum falan diye bağırıyor düşmanlık ilan ediyor, taksisinde gördüm düşünün adam bana düşmanlık ilan ediyor sonrasında olduğum mahalleye geliyor on kişiyiz köşelerde bana taksi lazım mı diye soruyor savunmam bu.

#2 - 15.06.2020 20:02
Kendisi de yazmış bakın orada /s Taksi diye düşmanlık ilan ettiğin birine gelip bağırabilir misin? Hem de yani on kişiyiz köşelerde adam geliyor dşman olduğu kişinin mahallesinde bağırıyor taksi diye durumu bilen kaç kişi var orada bakın onlar da taksiye biniyor.

#3 - 15.06.2020 20:03
Yaptığım rol de seni ilgilendirmez dostum yok şunu almasını istiyorum falan, kendine gel.

#4 - 15.06.2020 20:05
OG Edasıyla takılıyor demesi de, mahallenin abileri yüksekleri ile aram çok fazla iyi bundan dolayı rahatım

#5 - 15.06.2020 20:10
Öncelikle ben seninle düşman falan değilim kavga ettik sadece olayı birliğe taşımışsın anlaşılan outsider olduğun halde, Ayrıca tekrar dediğim gibi ''WANNABE''sin. Sana boş boş küfürler vs. asla etmedim sadece kornaya bastım ve taksi diye bağırdım bağırma sebebim ve kornaya basmam belli taksi isteyen olursa diye ki pizzacı önünden ve o köşelerden çokça müşteri aldığımı belirttim yazdım. Orada sivil polislerin önünde öyle davranıyorsun ve ben sana bağırıyorum çünkü oradakilerin neredeyse yarısı yakın arkadaşım ve beni koruyacaklarını biliyorum. Ayrıca Keefe Clifford dediğim an gelip bana agresif yapman da Retarted RP'ye giriyor onu da belirteyim, yoktan yere kavga çıkarttın orada. Benim oradakiler IC olarak tanıdığım dostlarım ve bu barda defalarca çalıştığımın da altını çizerim, sen bu cesaret ile o kadar sivil polisin içinde bana saldırabiliyorsan demek ki bir şeye güveniyorsun bu mahalleyse ''Outsider'' rolündesin henüz onu yapamazsın, Mesleğimi yaparken illegal yapıyorsun, ben sana dün yaşanan olaydan dolayı gelip RK atmadım ihlal yapmadım. İyi bir şekilde okumalısın yazdığım şeyleri dostum Kingpin Mafia Brims ile aramızda bir problem yok, gerek birlik olarak gerek ooc olarak. Benim sadece senle problemim var ve outsider olduğun halde bunu birliğe döküp anlatman da ayrı bir gülünç durum. Birliğinde IC olarak ''yeni yetme'' sayılıyorsun o yüzden herhangi bir Shotcaller kavgaya karıştığını insanlara zarar verdiğini duyduğunda ne yapacağını bir sor kendine. Kültürü bilmediğin halde insanlara rol öğretme çabanda değişik geldi bana. Benim yazacaklarım bu kadar yetkili kararını bekliyorum.

#6 - 15.06.2020 20:11
Yahu dostum, dün kavgamızdan sonra gelip yok onü öldürün on bin dolar vereceğim, yok kellesine yirmi bin dolar koydum dedin mi demedin mi? Foruma taşınacak bir konu bile değil bu ki ikimizi de çocuk gibi gösteriyorsun..

#7 - 15.06.2020 20:16
Ben orada o kadar polis içinde ve o kadar yakın dostum içinde bunu diyebilirim ya sen yoktan yere kavga çıkartıyorsun, neyine güveniyorsun kanka? Ayrıca her şeyi geçtim birliğinde Insider bile değilsin, agresif yapmaman gerekirken kavga çıkartmak için elinden geleni yapıyorsun. Ayrıca karakterimi dövdüğün için de arkadaşlarına bağırması ve parayla ikna etmeye çalışması karakterimin yanlış değil. Sen Retarted-RP'nin dibine vuruyorsun ben orada nasıl kavga çıktığını anlamadığım halde yere seriliyorum yaralanıyorum. Rolü bile durdurmadım orada ihlal yapmamak için halen agresifine devam ediyorsun lütfen rollerini kontrol et.

#8 - 15.06.2020 20:24
Yahu senin yakın dost dediklerin barmen olduğun yerde takılıyorlar, adamlarla ben aynı masadayım sen sadece barmensin adamlar benim de yakın arkadaşım ve sivildeler görevde değiller cidden boş muhabbet yapıyoruz, görevlileri de boşuna uğraştırıyorsun sadece.

#9 - 15.06.2020 20:25
Win'e oynamayın ;) ;)