1- Hiçbir olay yokken bir kızla konuştuğum sırada sohpet sırasında çocuğa fare surat dedim /me yumruk atar emotesi vererek oturduğum sırada tekmeleyerek öldürdüler. " Retardet RP "

2- Araba alacam diye çağırdı yüzünde maske yokken sistemsel maske taktı. " NonRP "

3- Arkadaş rolümü batırdın diyor reklam ı arayarak araba almak istiyorum diye çağırmak yerine arabaya binip kafama tüfek dayasa istediği rolü yapabilirdi, kendi seçimi oldu aram dışında vuramadı.

4- Ateş ede ede arabayı bozdu sonra kaza rolü yap diyor, Ss te nerde olduğum gözüküyor burada bana kelime oyunu yapmasına lüzum yok.
https://i.hizliresim.com/xlG2kt.pngBen /rapor attım kimse bakmadı yüze yüze kıyıya kadar çıktım Ramiz Karaeski değilim kurşunların üstüne atlayayım. Biri sıkıyorsa kaçacaksın birde roleden kaçtın diyor çatışma rolümü olur canım benim

Ayrıca orada bana ortak nezaket falan yazmış ben yazma şikayet açabilirsin diye uyardım konuşmaya devam etti. Haybeye polemiğin alemi yok uyarmama rağmen devam ederse sesimiz çıkar.