Selamun aleyküm öncelikle , Olay'ı anlatıp savunmamı yapacağım kısaca özet:Ben bomboş bir yolda supra bulup kaçırıyorum.Little İtaly civarında Ragnar adlı arkadaş beni görüyor ve arabayı ver diyor, bende arkadaşdan kaçıp , aracı bir yere bırakıyorum.Ondan sonra saatler geçiyor ve oyundan çıkmak yerine saat kasmak için mekanımızda afk bırakıyorum.Saatler sonra arkadaşlar benim olduğum mekanı nasıl bulabiliyor anlamış hala daha değilim.Fakat arkadaşlarını şahit olarak yazmış ama olayda sadece ragnar adlı arkadaş gördü beni.Ragnar adlı arkadaşın IC olarak size anlattığının fotoğraflarını merak ediyorum beyler (eğer yoksa mix).Geldiniz gördünüz afk'idim işim vardı.Oyuna girdiğimde ise çıktığınız mekana birdaha giriyorsunuz bende saçma davranışınızdan dolayı b bölüp sinirleniyorum(sövmemi kabul ediyorum ama bi anlık sinir).Ic olarak bir kişi bilsede çaldığımı onunda kesin bir kanıt'ı yok bende uğraşmamak için ben çalmadım bakın işinize diyorum çünkü araç'ı çalalı saatler olmuş,aracı başka biryere bırakıyorum,ve arkadaş araçta yüzümü ne ara görüyorda kesin olarak benim çaldığımı savunuyor(Ragnar haricinin olayla alakası bile yok zaten).Arkadaş dolaylı olarak gaps etmeye çalışıyor fakat paramı ver diyor.Biliyorsun paranı vermiyeceğimi loop'a bağlayıp tekrar ediyor.DO'dan gaps rolleri yasak yazınca, Do'dan saçma bi emote veriyor zaten.Retarded rp'yi yapan sensin kardeşim eğer istiyorsan paranı almak polis'e şikayet edersin , işlemler sonucu benim suçlu olduğuma varılırsa cezam kesilir.Fakat sen tek başına gelip basıp , benden para almaya çalışman ve yaptığınız rol[Mix-RetardedRp-Gasp rolü] kendinizin b böldüğü kısımları da koysaydınız iyi olurdu. İyi günler