Konu: [03.04.2020 - Vice_Roleplay] Joseph_Masquerade  (Okunma sayısı 337 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.04.2020 00:10
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Joseph_Masquarade @burak10
Olaya dahil olan şahit karakter adı:Ragnar_Mickelson, Adrian_Edwards, Miomir_Bojovic
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:23:50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:OOC Küfür, OOC Kin, Retarded RP, Refuse RP
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Aracımı çalıp kaçıyor, arkasından kovalıyoruz. Aracı çalmadığını iddia ediyor ama dört kişi şahidiz. OOC'den küfür ediyor, mekana nasıl girdiniz diyor. Kapı açık, onaylı bir hood değil. Adamı zorla gasp etmiyorum, aracımın parasını istiyorum. Arkadaş role devam etmek yerine OOC'den bölüyor sürekli.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Vice Roleplay camiasında böyle oyuncu arkadaşlar elbet olacak, ama cezalarını alıp daha iyi bir yol izlemeyide bilmeliler..

« Son Düzenleme: 04.04.2020 00:18 aliexnn »

#1 - 04.04.2020 00:11
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 04.04.2020 00:12
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 04.04.2020 16:04
Selamun aleyküm öncelikle , Olay'ı anlatıp savunmamı yapacağım kısaca özet:Ben bomboş bir yolda supra bulup kaçırıyorum.Little İtaly civarında Ragnar adlı arkadaş beni görüyor ve arabayı ver diyor, bende arkadaşdan kaçıp , aracı bir yere bırakıyorum.Ondan sonra saatler geçiyor ve oyundan çıkmak yerine saat kasmak için mekanımızda afk bırakıyorum.Saatler sonra arkadaşlar benim olduğum mekanı nasıl bulabiliyor anlamış hala daha değilim.Fakat arkadaşlarını şahit olarak yazmış ama olayda sadece ragnar adlı arkadaş gördü beni.Ragnar adlı arkadaşın IC olarak size anlattığının fotoğraflarını merak ediyorum beyler (eğer yoksa mix).Geldiniz gördünüz afk'idim işim vardı.Oyuna girdiğimde ise çıktığınız mekana birdaha giriyorsunuz bende saçma davranışınızdan dolayı b bölüp sinirleniyorum(sövmemi kabul ediyorum ama bi anlık sinir).Ic olarak bir kişi bilsede çaldığımı onunda kesin bir kanıt'ı yok bende uğraşmamak için ben çalmadım bakın işinize diyorum çünkü araç'ı çalalı saatler olmuş,aracı başka biryere bırakıyorum,ve arkadaş araçta yüzümü ne ara görüyorda kesin olarak benim çaldığımı savunuyor(Ragnar haricinin olayla alakası bile yok zaten).Arkadaş dolaylı olarak gaps etmeye çalışıyor fakat paramı  ver diyor.Biliyorsun paranı vermiyeceğimi loop'a bağlayıp tekrar ediyor.DO'dan gaps rolleri yasak yazınca, Do'dan saçma bi emote veriyor zaten.Retarded rp'yi yapan sensin kardeşim eğer istiyorsan paranı almak polis'e şikayet edersin , işlemler sonucu benim suçlu olduğuma varılırsa cezam kesilir.Fakat sen tek başına gelip basıp , benden para almaya çalışman ve yaptığınız rol[Mix-RetardedRp-Gasp rolü] kendinizin b böldüğü kısımları da koysaydınız iyi olurdu. İyi günler

#4 - 04.04.2020 16:20
Öncelikle birşeyden bahsetmek istiyorum, arkadaşı aracımla gezerken gördüm Little Italy civarlarında dolaşıp duruyordu 2-3 defa karşı karşıya geldik, hatta kenardan bile çarpıştık, fakat arkadaş durmayıp Ganton civarlarına doğru gitti bende peşini bıraktım ve ardından arkadaşlarıma bu durumu IC olarak anlattım, aracın GPS'inden aracın nerde olduğunu bulduk ve etraftaki açık mekanlara bakındık, seni orda gördüm ve karakterim seni gördüğünden dolayı tipini hatırladı, aracın motorunu bozduğundan dolayı masraflarını ödemeni istedik fakat sen bize nereden çektiysen bilmiyorum sopa çektin ve elinde sopayla mekanda dolaştın ve bağırıp durdun. Bu durumun saatlerle falan alakası yok, sen bize itiraz ettin ve olay patlak verdi.(Olay bu.)
« Son Düzenleme: 04.04.2020 16:31 Spidey »

#5 - 04.04.2020 16:26
Güzel dostum benim, araç üzerinde GPS sistemi var. Aracı mekanın otoparkına koymuşsun içeri girdik ordasın, oyunda döndüysen role girmek zorundasın. OOC'den küfür ediyorsun, bi' de hiç bir şey olmamış gibi rahat cevap veriyorsun. Bak güzel dostum, aracım Santa Maria Beach'deydi. Arkadaşım IC yollarla geldi, aracımın çalındığını ve seni gördüğünü söyledi. Araç GPS'den takip edince sizin mekana ulaştık. İçeri girdiğimizde sen vardın ve aracın motoru tamamen patlaktı. Arkadaşım dibine kadar girdiği için suratını ve kıyafetlerini gördü, kim olduğunu biliyoruz. Aracımı perte çıkarıyorsun ve bende senden paramı istiyorum, kafana silah tutup zorla para da istemedim. Onaysız bir hood, dört kişiyiz ve silahımız var Fear-RP yapmıyorsun. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

#6 - 04.04.2020 17:00
Ic yollarla anlattığının kanıtını istedim baylar orayı anladık.Aracı mekanın otoparkında değil araç latinlerin mekanının otoparkına koydum hani belki onların olduğunu düşünürsünür diye.Adrian adlı arkadaşa gelicek olursak ben seni hiçbir şekilde görmedim , ilk gördüğün supranın senin olcanıda düşünmende değişik , anladım gps'den falan baktın ama 1arabaya 10 kişi aynı anda gps ilemi bakıyo onu anlamadım yoksa birbinize söylüyonuzmu .d.Benim değindiğim nokta hani karakterin üstünde joseph çıkıyor dimi ok.Sen beni aracın içinde ne kadar detaylı gördün orasıda belli değil ama bir anda bütün ekip kesin ben yapmışım gibi ne ara organize oldu , ne ara ortak karara vardınız evet bu joseph isminden değil skininden tanıdım aracıda gps'de baktım ok diyosanızda sizin genede polis çağırıp , polisle birlikte gelmeniz gerekirdi , bir birğilin mekanına 3 5 arkadaş basıp aracın parasını istemeniz , heleki kesin kanıtlarınız olmadan, hani siz benden şüpheleniyorsunuz ama bende çalmadım diyorsam o rol loop'a bağlandı zaten fark ettiysenizde , sizin yapıcağınız en iyi şey polis çağırıp hakkınızı öyle savunamktı..Ben sopa çekmedim ben afk'ydım güzel kardeşim alt tabda işim vardı oyüzden sizinde 350dolar için kan davasına bağlamanız sinirimi bozdu işiminde olmasıyla b'den yazdım olay bu.

#7 - 04.04.2020 17:35
Her neyse, admin kararı bekleyelim.

#8 - 05.04.2020 15:42
Bruce Rivera karakteri kural ihlalinden ceza alacak. (kişi size para vermiyor ve zorla almaya çalışıyorsanız bu gasptır)
Joseph_Masquerade OOC küfür sebebiyle cezalandırılacak.