Selamlar, ilk defa şikayet açıyoruz. Bazı noktalarda bizim de canımız sıkılabiliyor. Tıpkı oyundan yazdığım gibi, burada oyun oynuyoruz ve roleplay yapıyoruz, dövmek, dövülmek, vurmak, vurulmak, yakalanmak da birer ROLdür. Lütfen ama lütfen bunu atlamayalım. Bu tarz düzenbazlıklara gerek yok, eğlenmek için varız, roleplayin mantığını tam olarak kavramalıyız.
Karakteriniz bizi polise şikayet etti, iki kolundan 2 yapılı (kas levelı 8-10) kişiler tutup içeri sokuyordu sizi, bunny yapa yapa kaçtınız. Arabayla takip ettim, size çarptım, emote'u da verdim, HP'niz de gitti, dinlemeden bunny yapa yapa kaçtınız. Aracınıza bindiniz, takip ettik, yine yakaladık sizi "oyundan çıkıyorum beyler vaktim yok sonra yapın ne yapacaksanız" dediniz, alay eder gibi cevaplarla /q çekerek çıktınız... PM'den sizi defalarca kez uyarmama rağmen dinlemediniz. İşte o an net olarak anladık ki, sadece vakit kaybı yarattınız

Ama hayır, sonra ne oldu? 2 dakika geçmeden oyuna girmiş, sizi yakaladığımız yere polis arkadaşlarınızı çağırmışsınız... Şahane bir roleplay unsuru olsa gerek. Çağırdığınız polisi de, sizi de dövdük, oradan kaçtık. Daha sonra da gidip kendimiz teslim olduk. IG olarak hapse girdik. Çünkü yakalanmak da, vurmak da, vurulmak da, öldürmek de, ölmek de roleplaydir. Hepsinin keyfini çıkarmanız gerekir, oyun bunun için oynanıyor. Bu tarz OOC düzenbazlıklara gerek yok.
EK: Biz sadece oyundaki rollere uymamanızdan şikayetçiyken, arkadaşınız polis olan ve o sırada sivil olan Lukas ve siz, size yapılan rollere karşı şikayetçisiniz. Arkadaşınız Lukas 7 kişi yanında silah çekiyor, çektiği gibi silahı bana doğrultuyor, ben de aracın arkasına saklanıyorum ve "SİLAHSIZIM, beni mi vuracaksın?" diyorum, 2 kez ateş ediyor, vuramıyor, ben de eğiliyorum. Silahı hala bana doğrulturken, diğer mob üyeleri sopayla arkasından kendisine vuruyor ve daha sonra dayak yiyor. Ancak b'den "Fear RP"ye uymamız gerektiğini söylüyor. Kavramları iyice öğrenelim arkadaşlar, kavramlardan da ziyade, roleplay mantığını öğrenelim lütfen, bu şekilde olmaz, olamaz.