Konu: [11.06.2020 - Katya_Miro] /q - Ortak Nezaket  (Okunma sayısı 238 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 12.06.2020 03:03
Merhabalar.

Şikayet detaylıca incelendi, ilgili konuşmalar, tavırlar ve forum üzerinde kendinizi savunma şekliniz benzeşmiyor. Şikayet konusunda kendi savunmanızı yapmanız gerekir, karşı tarafa kanıtı olmayan veya muallakta kalan konularda imalı sorular ve ithamlar yönelterek sadece konuyu bulandırmış olursunuz.

Oyun içerisinden bu denli bezdirici, ofansif tavırlar takınıp karşı tarafa "delikanlıysa foruma gitmez" demek resmen yönetimi, platform adaletini yok saymak anlamına geliyor. Ekran görüntüleri, yaşanan ve karşılıklı konuşmalar açık ve net.

OOC olarak platformda rol esnasında yaşanan /b bölme ve OOC olarak ofansif konuşmalara, rol zevkini kaçırmaya yönelik tutumlara kesinlikle karşıyız. Vice Roleplay platformu adil ve eşit olmak zorunda, karakterinizin dayak yemesi ve benzeri durumlar muhtemeldir, bunu kişisel algılamayın. "Delikanlıysa foruma gitmez" "yapmıyorum rol" "/q" böyle bir durum yok, durumunuzu not alıyorum.

Anlık sinirle /q atıp bir süre sonra tekrar giriş yapıyorsunuz, /q attıktan sonra role tekrar gelmeleri, devam etmeleri için insanlara nezaketen 5 dakika tanıyoruz, sizi bu cezadan muaf tutuyorum.

Katya Miro karakteri ortak nezaket, /b ve genel olarak OOC tutumu hususunda cezaya tabii tutulacak.