Konu: Shamail Kdyrov, Giorgi Sulamonvski. Hood Onaylı Birlik kuralı ihlali.  (Okunma sayısı 510 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.06.2020 01:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Giorgi Sulamonvski- @RotasızKaptan  Shamil Kadyrov-
 @Craft [/member]

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -   Beathan_Brennan @Cowboy Anela Kozlov- Harry Rhys O an aktif olan tüm Battaglia üyeleri.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.32 05.06.2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
HOOD ONAYI, HOOD ONAYLI BİRLİK KURALLARI;
Hood onaylı bir birliğe saldırmak için, saldıran taraf en az 5 kişi olmalı.
Bir birlik diğer bir hood onaylı birliği 8 saatte bir basabilir.
Hood onaylı birlikten, yönetim onayı olmadığı sürece kimse kaçırılamaz.
Hood onaylı bölgelerde FEAR-RP yapılması zorunludur. FEAR-RP yapmamayı seçtiğiniz zaman CK olmayı göze almanız gerekmektedir.
CK War ve savaş gibi durumlarda, onaylı bölgelerde kamp kurulması, sürekli taciz rolleri yapılması yasaktır.
Onaylı bölge/onaysız bölge, herhangi bir yerde AFK kişiyi vuramazsınız. (Genel sunucu kuralı)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bahsi geçen iki karakter mekanımıza geldi. Geldi aralarına ikinci dilleri ile konuşuyorlar küfürler ediyorlar. Mekanımda çalışan ve misafirim olarak gelen Harry karakterleri bundan rahatsız oluyor, uyarıyorlar. Ardından Şahıslar biz iki kişinin duyabileceği şekilde konuşuyoruz siz duyamazsınız diyerek /do dan tartışma yaratıyorlar "/do tartışma kanalı değildir, rolde sıkıntı yok, şikayet açabilirsiniz uyarıma. Okey RP Gods gibi bir cevap veriyorlar. Ardından tartışma dışarıda Brawl'a taşınıyor. Benim karakterim Carlo Bruno  Giorgi Sulamonvski- @RotasızKaptan'nin karakterini dövdükten sonra  Shamil Kadyrov- Craft kişi aracından silah alıp hepimizi tarıyor. Bu durum roldeki herkesin canını sıktı olayla ilgili yeterli kanıt sunamayacağım ama olaya dahil olan herkes şahitliğini onaylayacaktır, hatta ekleyecekleri bile vardır, zira emekli yetkilimizin olayları inkar edeceğini de düşünmüyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -
Changelog: ShowHide
 * Harry ve Anela 10 metre ileriden nasıl her şeyi duyuyor? (( Shamil Kadyrov ))
* 10 metremi. (( Harry Rhys ))
 * Saçmalamayın iki kişi arasında duyacak şekilde konuşurken ileriden gelip gelip duyuyor gibi davranmayın. (( Shamil Kad ...
* Fısıldama kullanın bu gibi durumlarda. (( Carlo Bruno ))
* Dil konuşmasında fısıldama yok. (( Shamil Kadyrov ))
* /do Kanalı tartışma kanalı değildir, şikayet açabilirsiniz rolde bir sıkıntı yok. (( Carlo Bruno ))
* Bilgilendirme için teşekkürler RP gods. (( Shamil Kadyrov ))
Carlo Bruno: Evet,, kim bana sıkıntı veriyor?
Giorgi Sulamonvski: Adil bir dövüş, senle ben.
Giorgi Sulamonvski: sıkıntıyı ikimiz çömzelim.
Carlo Bruno: Peki.
* Shamil Kadyrov bagajı açarak içeriye bakar.
* Shamil Kadyrov bagajı kapatır.
Giorgi Sulamonvski: İyi mi kaslar he ?
* Carlo Bruno sağ elini yumruk yapar, adamlara sallar.
Giorgi Sulamonvski: Adamsınız ya.

[21:34:18] Giorgi Sulamonvski kahkaha atar.

Ek açıklamalar(varsa): - Rollerimizin bu şekilde hatrı sayılır kişiler tarafından baltalanması, yeni öğrenmekte olan kişilere kötü örnek olmakta. Bu durumla ilgili bir ceza verilmesi gerektiğini düşünüyorum, kararı sevgili yöneticilerimize bırakıyorum.

« Son Düzenleme: 06.06.2020 02:13 Chief »

#1 - 06.06.2020 02:05
Olaya şahit oldum.

@Chief 'i IC olarak belirli günlerde gittiğim gibi tekrardan ziyarete gittim. Güzel ve akıcı bir ortam olduğundan katılmak için yemek/içki vs. eylemler yaparak roller yaptım. Carlo ile özel bir konuşma yapacaktım fakat, dışarıda olaylar gerçekleşti ve "Hood alanında" iki kişi tarafından ihlalli/agresif/saldırgan rollere maruz kaldılar. Rol sonunda @Chief başta olmak üzere 1-2 kişi daha silahla yaralanmıştı.

#2 - 06.06.2020 11:31
Olayda bende şahit oldum,

/do kanalını yanlış şekilde kullandıklarını, Brwal ve DM yaptıklarını onaylıyorum. Aramızda hiç bir hüsünet yokken şahıslar Shotgun ile bize sıktı, teşekkürler.

#3 - 06.06.2020 12:12
Şimdi biraz konuşalım sizinle. İlk olarak restorana gelip bir şeyler yiyecektik, Rusça ne yiyelim tarzı küfürlü bir şey söyledik ARAMIZDA 5-6 masa varken oradan bir kadın karakterli arkadaşımız " Küfür etmeyin" diye geldi. Bizde komik bularak " Elf kulakların neler duyuyor öyle" diyerek makarımızı yaptık. Sonra Hannr'yi karakterine /do 10 metre mesafeyi nasıl duyabiliyorsun ? yazdık. Orada cevap alamadık zaten tartışma tarzı bir şey oldu. Sonra olaya Carlo Bruno diye bir karakter geliyor. Sıkıntıyı kim veriyor diyor, dışarı çıkalım diyorum. Biz iki kişiyiz, siz yaklaşık 6-7 kişisiniz orada, bende sıkıntıyı ADİL BİR DÖVÜŞLE çözmek istediğimi belirtiyorum. Carlo Bruno'n ise PEKİ diyor. Biz arkaya doğru yürüyoruz. ADİL BİR DÖVÜŞE, PEKİ dedi ya. İlk yumruğu emotesiz bir şekil de vuruyor, sonra Giancarlo Maximiliano bu KARAKTERLİ kardeşimiz bana vuruyor ADİL bir dövüşte. Şu detayı da geçmek isterim ki, @Chief karakteri dövdükten sonra diye bir şey demiş, sana gülüyorum :D, en son SHİFT tuşuna basarak savunma yapıyordun, nasıl dövdün acaba. Chat logu okursanız, orda kahkaha atıyorum, adamsınız galiba yazıyorum; ADİL bir dövüşte ilk yumruğu ansızın vurmak ve iki kişi saldırmak, gerçekten mükemmel bir davranış, sonra Shamail yani @Craft adil bir dövüş olmadığını kahpece saldırdıklarını görüyor, Shamail bagajında kı Shotgunu çıkartıp, yargı dağıtıyor. Orda adil bir dövüş olsaydı silah çıkmazdı, biz karaktersiz rolü yapmıyoruz.. Ve şunu da ekliyim Carlo Bruno,    Giancarlo Maximiliano karakterini 1 VS 2 atarak ikisinin canını çeyrek bırakıyorum. Shamail' de ikisine de shotgunla bir ve ya iki kurşun atıyor. Olay örgüsü budur. Şimdi biraz da görüşlerimden bahsedeyim. Onaylı bir birliğiniz var evet, Carlo Bruno birlik lideri konumda senden adil bir dövüş istiyorum,kabul edip saygısız hareket ediyorsun, adil bir dövüşte emotesiz ilk yumruğu ve arkadaşınla saldırıyosun. Üstüne kendi HOOD'unda 6-7 kişisiniz 2 kişi hepinize yargı dağıtıyor. Ben buraya şikayet açmayı  değil de kafana sıkıp CK atmanı beklerdim :D hahahahahahhahahah. Benden bu kadar. Gerekli bir ceza varsa kabul ediyorum. 
Dip not: Yeterli kanıt yok çünkü kanıtlar karşı taraf için çok utanç verici olucağından :D
« Son Düzenleme: 06.06.2020 14:27 RotasızKaptan »

#4 - 06.06.2020 12:27
Alıntı
Carlo Bruno,    Giancarlo Maximiliano karakterini 1 VS 2 atarak ikisinin canını çeyrek bırakıyorum. Shamail' de ikisine de shotgunla bir ve ya iki kurşun atıyor. Olay örgüsü budur. Şimdi biraz da görüşlerimden bahsedeyim. Onaylı bir birliğiniz var evet, Carlo Bruno birlik lideri konumda senden adil bir dövüş istiyorum, sen kahpece hareket ediyorsun, adil bir dövüşte emotesiz ilk yumruğu ve arkadaşınla saldırıyosun. Üstüne kendi HOOD'unda 6-7 kişisiniz 2 kişi hepinize yargı dağıtıyor. Ben buraya şikayet açmayı  değil de kafana sıkıp CK atmanı beklerdim :D hahahahahahhahahah. Benden bu kadar. Gerekli bir ceza varsa kabul ediyorum.
Dip not: Yeterli kanıt yok çünkü kanıtlar karşı taraf için çok utanç verici :D
Alıntı
* /do Kanalı tartışma kanalı değildir, şikayet açabilirsiniz rolde bir sıkıntı yok. (( Carlo Bruno ))
* Bilgilendirme için teşekkürler RP gods. (( Shamil Kadyrov ))
Yaptığınız savunma için teşekkür ederim. DM mantığı güttüğünüzü ve söylediklerimi doğrulamışsınız. Aynı zaman da oyun içindeki alaycı tavırlarınıza oyun dışında savunma yaparkende devam etmişsiniz. Biz aşağıdan gelenlere Saygı ve Nezaket kurallarını anlatıyoruz, merak etmeyin aşağıdan gelenler gümbür gümbür. @Craft 'da savunmasını yaptıktan sonra konunun tartışma yerine dönmemesi için kilitleyeceğim. Teşekkürler iyi formlar.

#5 - 06.06.2020 12:34
Senin söylediklerini de söylemeyediklerine de doğruladım. DM mantığını sen güttün, ilk sen vurdun, ilk sen DM yapmak istedin; bizde yeteri kadar verdik. Saygı ve nezekatten bahsetmişsin, Senden ADİL bir dövüş istedim, kabul ettin. Rol de ne saygı gördüm, ne nezaket. Senin alttan gelenlere Saygı ve Nezaket öğretmeni istemem; kimse de istemez. Saygıyı ve nezaketi anlatırken de bunları da anlat istersen, ADİL bir dövüş nasıl olur, İki kişi bir adama vurur mu ADİL bir dövüşte ? Emotesiz yumrukla brawl rolü başlanır mı ? kurallarını da anlatmanızı tavsiye ederim. Aşağıdan gelenler de siz böyle öğretiyorsanız " Vay onların haline". Gümbür gümbür gelenlere gerçekten üzüldüm, çünkü ADİL bir dövüşü ve ADİL davranmayı asla öğrenemeyecekler. İyi formlar.
Spoiler: GösterGizle
[21:32:14] Carlo Bruno: Sıkıntı istemiyorsunuz değil mi?

[21:32:19] [Rusça] Shamil Kadyrov: Lucky yada diğer ufaklığı arada gelsin.

[21:32:22] [Rusça] Shamil Kadyrov: Çeçenler burada de.

[21:32:24] Giancarlo Maximiliano: Etimiz nasıl efendim ?

[21:32:28] Harry Rhys kahkaha atar.

[21:32:29] [Rusça] Shamil Kadyrov: Sıkıntı derken?

[21:32:31] [Rusça] Shamil Kadyrov: Sen istiyormusun?

[21:32:32] Carlo Bruno: Dilimi konuş!

[21:32:38] Shamil Kadyrov: Sen sıkıntı istiyor musun?

[21:32:42] Carlo Bruno: Evet.

[21:32:45] Shamil Kadyrov: Pekala.

[21:32:46] Giorgi Sulamonvski (kısık ses): Gel dışarı.

[21:32:49] Carlo Bruno: Verebilecek misin?

[21:32:50] Giancarlo Maximiliano gülümser.
Burada tüm agresif rolleri şahıs kabul etmiş. Peki soruyorum Carlo Bruno'a; sence sıkıntı verebildik mi ? Giorgi Sulamonvski gülümser.
« Son Düzenleme: 06.06.2020 13:39 RotasızKaptan »

#6 - 06.06.2020 19:05
Şimdi biraz konuşalım sizinle. İlk olarak restorana gelip bir şeyler yiyecektik, Rusça ne yiyelim tarzı küfürlü bir şey söyledik ARAMIZDA 5-6 masa varken oradan bir kadın karakterli arkadaşımız " Küfür etmeyin" diye geldi. Bizde komik bularak " Elf kulakların neler duyuyor öyle" diyerek makarımızı yaptık. Sonra Hannr'yi karakterine /do 10 metre mesafeyi nasıl duyabiliyorsun ? yazdık. Orada cevap alamadık zaten tartışma tarzı bir şey oldu. Sonra olaya Carlo Bruno diye bir karakter geliyor. Sıkıntıyı kim veriyor diyor, dışarı çıkalım diyorum. Biz iki kişiyiz, siz yaklaşık 6-7 kişisiniz orada, bende sıkıntıyı ADİL BİR DÖVÜŞLE çözmek istediğimi belirtiyorum. Carlo Bruno'n ise PEKİ diyor. Biz arkaya doğru yürüyoruz. ADİL BİR DÖVÜŞE, PEKİ dedi ya. İlk yumruğu emotesiz bir şekil de vuruyor, sonra Giancarlo Maximiliano bu KARAKTERLİ kardeşimiz bana vuruyor ADİL bir dövüşte. Şu detayı da geçmek isterim ki, @Chief karakteri dövdükten sonra diye bir şey demiş, sana gülüyorum :D, en son SHİFT tuşuna basarak savunma yapıyordun, nasıl dövdün acaba. Chat logu okursanız, orda kahkaha atıyorum, adamsınız galiba yazıyorum; ADİL bir dövüşte ilk yumruğu ansızın vurmak ve iki kişi saldırmak, gerçekten mükemmel bir davranış, sonra Shamail yani @Craft adil bir dövüş olmadığını kahpece saldırdıklarını görüyor, Shamail bagajında kı Shotgunu çıkartıp, yargı dağıtıyor. Orda adil bir dövüş olsaydı silah çıkmazdı, biz karaktersiz rolü yapmıyoruz.. Ve şunu da ekliyim Carlo Bruno,    Giancarlo Maximiliano karakterini 1 VS 2 atarak ikisinin canını çeyrek bırakıyorum. Shamail' de ikisine de shotgunla bir ve ya iki kurşun atıyor. Olay örgüsü budur. Şimdi biraz da görüşlerimden bahsedeyim. Onaylı bir birliğiniz var evet, Carlo Bruno birlik lideri konumda senden adil bir dövüş istiyorum,kabul edip saygısız hareket ediyorsun, adil bir dövüşte emotesiz ilk yumruğu ve arkadaşınla saldırıyosun. Üstüne kendi HOOD'unda 6-7 kişisiniz 2 kişi hepinize yargı dağıtıyor. Ben buraya şikayet açmayı  değil de kafana sıkıp CK atmanı beklerdim :D hahahahahahhahahah. Benden bu kadar. Gerekli bir ceza varsa kabul ediyorum. 
Dip not: Yeterli kanıt yok çünkü kanıtlar karşı taraf için çok utanç verici olucağından :D
" Siz iki kişisiniz ve onlar sizden üstün sayıda. " " Shotgunla Hood bölgesinde Carlo Bruno'yu vurduğunu bildiriyorsun." " Anlık doğaçlamanız agresif yönde " " Agresif tavrınız(IC) kişilerin hood bölgesinde "  Hoodu olan birinin mekanında Fear-RP kuralına uymayıp, " Chat logu okursanız, orda kahkaha atıyorum, adamsınız galiba yazıyorum; ADİL bir dövüşte ilk yumruğu ansızın vurmak ve iki kişi saldırmak, gerçekten mükemmel bir davranış, sonra Shamail yani @Craft adil bir dövüş olmadığını kahpece saldırdıklarını görüyor, Shamail bagajında kı Shotgunu çıkartıp, yargı dağıtıyor. Orda adil bir dövüş olsaydı silah çıkmazdı, biz karaktersiz rolü yapmıyoruz.. " yazman ihlal olarak düşünüyorum. Olayı 3. gözde izledim ve sadece olaya dahil oldum. İyi forumlar dilerim.
« Son Düzenleme: 06.06.2020 19:18 Cowboy »

#7 - 06.06.2020 19:37
" Siz iki kişisiniz ve onlar sizden üstün sayıda. " " Shotgunla Hood bölgesinde Carlo Bruno'yu vurduğunu bildiriyorsun." " Anlık doğaçlamanız agresif yönde " " Agresif tavrınız(IC) kişilerin hood bölgesinde "  Hoodu olan birinin mekanında Fear-RP kuralına uymayıp, " Bagajında ki shotgunu çıkartıp, yargı dağıtıyor. " yazman ihlal olarak düşünüyorum. Olayı 3. gözde izledim ve sadece olaya dahil oldum. İyi forumlar dilerim.
" Siz iki kişisiniz ve onlar sizden üstün sayıda. " Olayı 3. gözle izlediğini varsayarak rolün sonunda kimin üstün olduğunu da söyleyebilirsin. Restoran da yemek yemeye geldik normal bir insan gibi Fear- RP yaparak yemek mi yiyelim? Nasıl bir rol bekliyorsun, restoran Fear-Rp'sinde./me korkarak çatalı ağzına götürür, eti çiğnereken etrafına bakınır. /do suyu içerken eli titriyordur,korkudan. Bu tarz bir şey istiyorsanız, reklam geçip normal sivil insanların oraya gelmesini sağlamayın. Onaylı hood içinde restoran koyup. Gelene-gecene, sivil halka racon kesip, Fear-Rp beklemeniz ÇOK SAÇMA.. Rolde Carlo karakteri ADİL dövüşü kabul ediyor fakat 2 kişi vurduğunu, dövüşe hazır olmadığım halde direk iki kişi vurmaya başladığını da 3. gözle izlemişindir herhalde. Bize Carlo soruyor " Yemek yiyecek misiniz" " Evet" dememize rağmen sıkıntı istedi verdik; burda sorun ne ??. Ve şunu da biliyorum, biz o bölge de düşseydik, bu konu açılmazdı; Kanıt da bulanamıyor ya sözde; 2 kişiyi dövdükleri ve ya vurdukları için forumda 1 sayfa rolün SS paylaşırdınız. Roller de vurulursunuz, vurursunuz bunlar olabilecek şeyler ama her vurulduğunuz da şikayet açmayın artık.  Roller de yeterli kanıt varsa ben JAİL yerim hiç sorun değil. Ama " Siz iki kişisiniz ve onlar sizden üstün sayıda. " Üstün sayı dediği 6-7 kişi, 2 kişinin 6-7 kişiyi düşürdüğü gerçeğini değiştirmez.

#8 - 06.06.2020 19:40
" Siz iki kişisiniz ve onlar sizden üstün sayıda. " " Shotgunla Hood bölgesinde Carlo Bruno'yu vurduğunu bildiriyorsun." " Anlık doğaçlamanız agresif yönde " " Agresif tavrınız(IC) kişilerin hood bölgesinde "  Hoodu olan birinin mekanında Fear-RP kuralına uymayıp, " Bagajında ki shotgunu çıkartıp, yargı dağıtıyor. " yazman ihlal olarak düşünüyorum. Olayı 3. gözde izledim ve sadece olaya dahil oldum. İyi forumlar dilerim.
" Siz iki kişisiniz ve onlar sizden üstün sayıda. " Olayı 3. gözle izlediğini varsayarak rolün sonunda kimin üstün olduğunu da söyleyebilirsin. Restoran da yemek yemeye geldik normal bir insan gibi Fear- RP yaparak yemek mi yiyelim? Nasıl bir rol bekliyorsun, restoran Fear-Rp'sinde./me korkarak çatalı ağzına götürür, eti çiğnereken etrafına bakınır. /do suyu içerken eli titriyordur,korkudan. Bu tarz bir şey istiyorsanız, reklam geçip normal sivil insanların oraya gelmesini sağlamayın. Onaylı hood içinde restoran koyup. Gelene-gecene, sivil halka racon kesip, Fear-Rp beklemeniz ÇOK SAÇMA.. Rolde Carlo karakteri ADİL dövüşü kabul ediyor fakat 2 kişi vurduğunu, dövüşe hazır olmadığım halde direk iki kişi vurmaya başladığını da 3. gözle izlemişindir herhalde. Bize Carlo soruyor " Yemek yiyecek misiniz" " Evet" dememize rağmen sıkıntı istedi verdik; burda sorun ne ??. Ve şunu da biliyorum, biz o bölge de düşseydik, bu konu açılmazdı; Kanıt da bulanamıyor ya sözde; 2 kişiyi dövdükleri ve ya vurdukları için forumda 1 sayfa rolün SS paylaşırdınız. Roller de vurulursunuz, vurursunuz bunlar olabilecek şeyler ama her vurulduğunuz da şikayet açmayın artık.  Roller de yeterli kanıt varsa ben JAİL yerim hiç sorun değil. Ama " Siz iki kişisiniz ve onlar sizden üstün sayıda. " Üstün sayı dediği 6-7 kişi, 2 kişinin 6-7 kişiyi düşürdüğü gerçeğini değiştirmez.
dostum galiba yanlış anladın. titreyerek yemek yemen veya titreyerek su içmen gerekmiyor. o rolde senden farklı olarak rol yapan birçok kişi vardı ve onlardan biri benim. Bahsettiğim şey ise, olayın son noktası. Mekanın veya hood bölgesinde olan grup bir sıkıntı veya bir sorun ile karşılaştığı sürece rolsel olarak doğaçlaması ne ise ona göre tepki veriyorlar. Olayın sonu kavgaya doğru geliyor ve adaletsiz bir kavga olduğunu düşünüp shotgun ile hood bölgesinin olan kişilere sıkıyorsunuz. Fear-RP gerektiren bölüm ise, kavganın başlangıcı ve sonu.
« Son Düzenleme: 06.06.2020 19:48 Cowboy »

#9 - 07.06.2020 00:04
Yaklaşık 15 metreden bizi duyarak gelip, atar yaptıktan sonra saldıran ilk taraf sizdiniz. Biz bunu elimiz kolumuz bağlı beklemedik, Fear RP rollerini yaptık ancak 6 kişinin saldırması üzerine karakterler gerekeni yaptı. Her hangi bir hood onaylı birlik kuralı ihlal edilmedi, sizin saldırmanız üzerine kendimizi savunduk. Mermiye kafa atan arkadaşlarınıza bizim şikayet açmamız gerekirdi.