Şimdi biraz konuşalım sizinle. İlk olarak restorana gelip bir şeyler yiyecektik, Rusça ne yiyelim tarzı küfürlü bir şey söyledik ARAMIZDA 5-6 masa varken oradan bir kadın karakterli arkadaşımız " Küfür etmeyin" diye geldi. Bizde komik bularak " Elf kulakların neler duyuyor öyle" diyerek makarımızı yaptık. Sonra Hannr'yi karakterine /do 10 metre mesafeyi nasıl duyabiliyorsun ? yazdık. Orada cevap alamadık zaten tartışma tarzı bir şey oldu. Sonra olaya Carlo Bruno diye bir karakter geliyor. Sıkıntıyı kim veriyor diyor, dışarı çıkalım diyorum. Biz iki kişiyiz, siz yaklaşık 6-7 kişisiniz orada, bende sıkıntıyı ADİL BİR DÖVÜŞLE çözmek istediğimi belirtiyorum. Carlo Bruno'n ise PEKİ diyor. Biz arkaya doğru yürüyoruz. ADİL BİR DÖVÜŞE, PEKİ dedi ya. İlk yumruğu emotesiz bir şekil de vuruyor, sonra Giancarlo Maximiliano bu KARAKTERLİ kardeşimiz bana vuruyor ADİL bir dövüşte. Şu detayı da geçmek isterim ki,
@Chief karakteri dövdükten sonra diye bir şey demiş, sana gülüyorum

, en son SHİFT tuşuna basarak savunma yapıyordun, nasıl dövdün acaba. Chat logu okursanız, orda kahkaha atıyorum, adamsınız galiba yazıyorum; ADİL bir dövüşte ilk yumruğu ansızın vurmak ve iki kişi saldırmak, gerçekten mükemmel bir davranış, sonra Shamail yani
@Craft adil bir dövüş olmadığını kahpece saldırdıklarını görüyor, Shamail bagajında kı Shotgunu çıkartıp, yargı dağıtıyor. Orda adil bir dövüş olsaydı silah çıkmazdı, biz karaktersiz rolü yapmıyoruz.. Ve şunu da ekliyim Carlo Bruno, Giancarlo Maximiliano karakterini 1 VS 2 atarak ikisinin canını çeyrek bırakıyorum. Shamail' de ikisine de shotgunla bir ve ya iki kurşun atıyor. Olay örgüsü budur. Şimdi biraz da görüşlerimden bahsedeyim. Onaylı bir birliğiniz var evet, Carlo Bruno birlik lideri konumda senden adil bir dövüş istiyorum,kabul edip saygısız hareket ediyorsun, adil bir dövüşte emotesiz ilk yumruğu ve arkadaşınla saldırıyosun. Üstüne kendi HOOD'unda 6-7 kişisiniz 2 kişi hepinize yargı dağıtıyor. Ben buraya şikayet açmayı değil de kafana sıkıp CK atmanı beklerdim

hahahahahahhahahah. Benden bu kadar. Gerekli bir ceza varsa kabul ediyorum.
Dip not: Yeterli kanıt yok çünkü kanıtlar karşı taraf için çok utanç verici olucağından