Konu: Mason_Williams Dolandırıcılık İhlali  (Okunma sayısı 382 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 05.06.2020 14:53
PM konuşman beni neden ilgilendirsin?

#11 - 05.06.2020 15:00
PM konuşman beni neden ilgilendirsin?

Başlattığımdan itibaren fiyatı da hep 350,000$'dı zaten ben yine söylüyorum yanındakinin boş hali 300,000$ burası 100,000$ olması bir şeyi değiştirmez ben dizayn ettim ne kadar yukarı satarsam bana kâr dedim, 300,000$ değer biçtim benim IC olarakta OOC olarakta bir suçum yok kendisi sormalıydı, gereğine uygun şekilde rolümüzü tamamlayıp takas işlemini bitirdik. Bende sistemsel fiyatına almadım zaten. kayıtlarında da /f'ten falan mix yapmışlar arkadaşı al al diye ısrar etmiş resmen. O da  kabul etti ben zorla satmadım bir şey yapmadım yani.

#12 - 05.06.2020 15:04
Sen şu anki değeri 300 bin dedin telefonda, SS attım. Sormadı diyorsun ya, ben sormadan kendin dedin. Telefonda. SS de mevcut. Sen istediğin interioru koysan da bir eve veya iş yerine, değerinden 50 bin fazlasına sistemsel olarak satamıyorsun. Kurallarda da geçerli. 

Futbolda 50 Milyon Euro değerindeki bir oyuncuya bonservis olarak 100 Milyon Euro ödeyebiliyorsun ancak hesaplanan değeri o değil. Araştırabilirsin. Şunu örnek veriyorum; senin bir fiyat belirlemen onun değerini anlatmaz. Sen ise telefonda değerden bahsetmişsin.
« Son Düzenleme: 05.06.2020 20:42 genzofakabayaşi »

#13 - 05.06.2020 15:14
Sen şu anki değeri 300 bin dedin telefonda, SS attım. Sormadı diyorsun ya, ben sormadan kendin dedin. Telefonda. SS'te mevcut. Sen istediğin interioru koysan da bir eve veya iş yerine, değerinden 50 bin fazlasına sistemsel olarak satamıyorsun. Kurallarda da geçerli. 

Futbolda 50 Milyon Euro değerindeki bir oyuncuya bonservis olarak 100 Milyon Euro ödeyebiliyorsun ancak hesaplanan değeri o değil. Araştırabilirsin. Şunu örnek veriyorum; senin bir fiyat belirlemen onun değerini anlatmaz. Sen ise telefonda değerden bahsetmişsin.

Kardeşim bak ilk savunmamdan beri kendime göre değeri 300,000$ diyorummm. O zamanda aynı düşüncedeydim kabul edersen alırsın dedim ve ona göre rol cevirdim konunun buralara gelmesini de düşünmedim rolde sıkıntı yok o fiyat sınırına senden duydum oyun kurallarında yer alıyormu kural ? varsa bi alıntı yapta bende görüyüm bari..

#14 - 05.06.2020 15:18
Bak, son kez yazıyorum, sen "300 Bin Dolara ilan verdiğim" deseydin haklıydın ancak "Şu anki değeri 300 Bin Dolar" dediğin anda çok farklı anlamlar çıkıyor sen ise ilan fiyatını değer gibi söyleyerek iş yeri dolandırıcılığı yapmış oluyorsun. Üst yorumlarda ilan gösterdiğin SS'i alıp da paylaştım nasıl bir ilan dolandırıcılığı yaptığını da. Benden bu kadar, iyi günler. Tüm yorumların incelenmesini de adminlerimizden rica ediyorum. Çünkü ekte adamın ilan dolandırıcılığı da var.

#15 - 05.06.2020 15:24
Gereği neyse yapılsın diyorum bende.

#16 - 05.06.2020 17:03
Düzenleme öncesini görebiliyorsan alta açıklama ekledim ama geri sildim şikayeti görünce.
SATILDI
yazmıştım en alta senle bu olay olunca da sildim doğrudur.

İlanı 13.14'te düzenlemişsin ve ben şikayeti 13.57'de açmışım yalan söyleme bari.

SS de atayım, mazallah değiştirirsin falan, bu kadar admin kandırmak yalan söylemek sana bile fazla olmalı.

« Son Düzenleme: 05.06.2020 17:05 genzofakabayaşi »

#17 - 05.06.2020 17:14
Bcusjfiejfiejfjw /pm konusmalarının sonrasında yaptım işte loglarındaki saatler bak bakalım sana verince orda afk duruyorken ben forumdaydım bu saatte de kaldırdım. Adminde kandırmıyorum herşey ortada.

Siz sıkmaya gelmeden yazdım ben satıldı diye baktım anlamıyon kaldırdım geri.
« Son Düzenleme: 05.06.2020 17:17 Camper »

#18 - 05.06.2020 19:42
Peki.

#19 - 06.06.2020 15:00
Bak, son kez yazıyorum, sen "300 Bin Dolara ilan verdiğim" deseydin haklıydın ancak "Şu anki değeri 300 Bin Dolar" dediğin anda çok farklı anlamlar çıkıyor sen ise ilan fiyatını değer gibi söyleyerek iş yeri dolandırıcılığı yapmış oluyorsun. Üst yorumlarda ilan gösterdiğin SS'i alıp da paylaştım nasıl bir ilan dolandırıcılığı yaptığını da. Benden bu kadar, iyi günler. Tüm yorumların incelenmesini de adminlerimizden rica ediyorum. Çünkü ekte adamın ilan dolandırıcılığı da var.

Arkadaş şikayet sonuçlanmadan kendi çapında roller ile beni ck ediyor tüm rolü video hâlinde kayıt altına aldım eğer bu rol bu şekilde kabul edilirse bu iş daha da uzayacak...