Öncelikle selam.
Durumu evet, biliyorum. ama önceden açıklık getirmek istediğim konu bana yazdığınız mesaja cevap alamadığınızı söylediniz. Melchiade_Soriano karakteriyle PM'leşirken olayı anlattım ve şikayet açarsa olayı daha sağlıklı çözüme kavuşturabileceğimi söyledim. Sonrasında diğer arkadaşınız bana özel mesajlarla yazmaya başladı ve bunun üzerine Melchiade_Soriano karakterine özel mesaj ile aynı olayı tekrar anlatırsam iki saat süreceğini, onun yerine sizin özet geçmenizi söyledim, geçmediyseniz bir şey yapamam maalesef.
-Üzerinde silahla ASGH- ASGH'ye girdiğim/çıktığım her esnada silah üzerimde değildi, Downtown apartmanındaki Luca_Remini'nin evine bıraktım ve olaylar sakinleştiğinde gidip tekrar aldım.
-İlk bıraktığım saat, ASGH rollerinin ilk başladığı dakikalar, bu saatten yaşanan role kadar yaklaşık 2-3 üç kere silahı bırakıp tekrar aldım farklı saatlerde.-
"Role devam ettik" kısmını yazmışsın fakat role devam falan etmediniz, SS'nizde de görüldüğü gibi /b bölüyordunuz ve PM'den yazmaya devam ederek sonucu şikayete getirdim ve zor bela sizi ikna ettim.
Sizi yoktan yere takip etmişim, ateş açmışım gibi göstermişsiniz fakat olayın aslı öyle değil. John Rady adlı karakter darp ediliyor ve hastaneye geliyor, dışarıda bana gösterdiği adamlardan olan Carlo Ricovali karakteri ve üç karakter daha hastane önünde kapı tutuyor, devriye geziyordu. Adamlarla birlikte kapıdan çıktınız fakat nasıl olduysa Melchiade_Soriano karakteri o kadar güvenlik(hastane), polis ve korumanın arasından elleri kelepçeli bir şekilde koşa koşa çıktı. Bunu geçtiğimde ellerin kelepçeli olmasına rağmen kapıyı açıp arkadaşının arabasına bindin. Bunları bir kenara bıraktığımda polis olmamasına rağmen konusuna gelirsek söyleyeceğim şey senin bu ihlalleri yaptıktan sonra zaten kaçman başlı başına bir ihlal oluyordu. John Rady karakterinin verdiği isimlerle birlikte çıktığınız için ilk olarak "konuşmak" için sizin peşinize takıldım. Elli bin kere durun, durun, polis değilim! diye bağırdım fakat;
-------------------------------------------------------------------------------------------
01:01:18] Melchiade Soriano (bağırır): Ne yapıyorsun orospu çocuğu?
[01:01:19] Adrian Lombardi: Oğlum dur bi.
[01:01:20] Marcelo Sunwider: İni n.
[01:01:24] Adrian Lombardi: Polis değilim amına.
[01:01:27] Melchiade Soriano (bağırır): Poliscilik mi oynuyorsun?
[01:01:27] Adrian Lombardi: Kelepçesini açmak için kovalıyorum.
[01:01:29] Freddy Espinoza (bağırır): Polis olmadığınızı biliyoruz?
-------------------------------------------------------------------------------------------
Tarzında agresif bir diyalog ile karşılaştım. Bu küfürler devam etti tabii ki normal olarak. Ardından yine kaçtınız, yine kovaladım. En sonunda arabayla yavaşladığınızda lastiğinize bir el ateş ettim ve lastiğiniz patladı. Buna rağmen arabayla kaçtınız, ona da tamam dedim ve en sonunda lastikten dolayı yavaşladığınızda arabanızın sürücüsünü vurdum. DM gibi bir amacım yoktu, olmayacak da. DM yapmak isteseydim ikinizi de vurup oradan kaçardım zaten, Deathmatching dediğimiz sebepsiz yere vurmak oluyor. Benim dur ihtarlarıma uymadınız, arabanızın önüne kırdım ve normal bir olay dönmediğini anlamışsınızdır o an zaten. Size sebep soracakken küfür edip, arabayla kaçıp bu tavırları takınmanıza rağmen insan gibi durdurmayı denedim, lastiğinize ateş ettiğimde de patlak lastikle kaçmaya devam ettiğiniz için şoförü vurdum. Onun dışında herhangi bir DM yok.
Üstüne üstlük ben seni tutuyorken.(yaralı değildi bu karakter, bunu vurmadım)
---------
[01:07:02] Melchiade Soriano: Sikeceğim şimdi o beynini ama.
[01:07:08] Adrian Lombardi: Tamam, sikebilirsin sonra.
[01:07:12] Melchiade Soriano: Çok biliyorsun orospu çocuğu, Tanrı mısın sen?
----------
Fear RP yapmadan bu şekilde diyaloga girmeye devam ediyorsun, ona rağmen yine /b ya da /pm bölmeden rolüme devam ettim.