Konu: [19.05.2020] Keefe_Sherman DM , GB İhlali, OOC Üslup.  (Okunma sayısı 169 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 19.05.2020 20:39
DM yapan siz, OOC dalga geçer gibi pm atan siz ve az önce pm den hakarette bulunan yine siz, ama oyun zevkini kaçıran benim,haklısın.
Az önce attığın adamlık sorgulama mesajını paylaşıyorum burada. 
Spoiler: GösterGizle

/PM Kanalından taciz ve tahrik etmeye devam ederseniz,tüm mesajları ss alıp buraya atmaya devam edicem. Oyun zevki kaçan sen değil biziz.Ekran görüntülerinde tüm suç ihlallerin zaten var,hala neyin itirazını yapıyorsun sen onu anlamadım.
« Son Düzenleme: 19.05.2020 20:43 spykanks »

#11 - 20.05.2020 11:34
Kardeşim Herhangi bir taciz ve tahrik girişiminde bulunmadım bu 1., Ooc üslupsauzluk yapmayan da benim özür diliyen de benim bu 2.
, Ve Dm atmayan da benim yani hiçbir suçum yokken suçlu göstermeyi başarıyorsunuz. Ben Admin olsaydım foruma yalan şikayetten,
Ceza verirdim size..

LÜTFEN GEREGİ NEYSE YAPILSIN, YEMİN EDİYORUM DAHA FAZLA TAHAMMÜL EDEMİYECEGİM.

#12 - 20.05.2020 12:41
 Sunucu kullarından haberiniz yok sanırım, Role Play terimlerini baştan sona tekrardan okumanızı tavsiye ediyorum. DM: Bir kişiye rolsüz olarak yaptığınız saldırıdır. "Ekran görüntülerinde mevcut. " OOC Üslup ise bir insana OOC olarak dalga geçme,alçak düşürme,kişiliğine ve karakterine hakaret etme gibi durumlardır. "Ekran görüntülerinde mevcut." Siz bana yalan atıyorsun derken ekran görüntülerine bakmıyorsunuz sanırım hiç..
« Son Düzenleme: 20.05.2020 12:46 spykanks »

#13 - 21.05.2020 06:44
Cezalandırılacak. Yeni oyuncu olduğu için düşük limitten cezaya gidilecek. Tekrarlamayın lütfen, insanların rol zevkini bozmayın.

Rol bilginiz yoksa Vice Roleplay discordunda giriş yapın. Ardından Hoş Geldiniz bölümüne girin, Vice Roleplay simgesine tıklayıp Rol Desteği'ne katılın.