Konu: [19.05.2020] Keefe_Sherman DM , GB İhlali, OOC Üslup.  (Okunma sayısı 172 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.05.2020 14:41

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Keefe_Sherman @samet274

Olaya dahil olan şahit karakter adı: - Matteo_Rwanda @SmokinAfro , Taku_Atoll @Sean_Scoot

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.05.2020 14:00 Civarı..

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt başlığı olarak belirtilmiştir. Bir kişi tarafından vurulup, bilinç kaybına neden olacak kadar yaralanmış, hareket edemez durumdayken yaşadığınız travmadan dolayı, sizi vuran kişiyi hatırlamanıza izin verilmez. Daha sonra bu kişiden intikam alamazsınız.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Alıntı
7-) GÜVENLİ BÖLGELER

Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez. Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:

7.1) VCPD Sokağı
7.2) Hastane & İtfaiye Sokağı
7.3) Meslek Bölgeleri (Balık, Trucker)
7.4) Havaalanı
7.5) Rodeo Park
7.6) Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel)
7.7) Verona Mall
7.8.) Malibu Club
7.9) Vice News
7.10) Market Caddesi (Baştan sona güvenli bölge.)
Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Oyunu alta atıp,forumda ve DC'de takılıyordum,girdiğimde ise oyuncunun bana DM yaptığını görüp SS aldım,/pm'den ve /b kanalından uyarımı yaptıktan sonra dalga geçercesine bir üslupla yaklaştı,SS aldığımı söyleyince ben GYM çalıştım denemek için vurdum dedi,sanırım bu da sıvazlama kısmı oluyor.. Herneyse,ihlal edilen kuralları belirttim,ekran görüntülerimi de ekliyorum.
Not:  Olay sırasında Matteo_Rwanda ve Taku_Atoll'da DM yapanların arasında sandım ve görsellerin içinde onlarda mevcut,bu iki arkadaşla konuştuğumda aralarındaki kavganın anlaşmalı olduğunu söylediler,güvenli bölge olduğunu belirttim ve arkadaşlar da gayet anlayışlı şekilde cevap verdiler. Onlarla alakalı  bir şikayette bulunmuyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 20.05.2020 14:11 spykanks »

#1 - 19.05.2020 17:48
Evet arkadaşın belirttiği olay Doğru ve . Keefe Adlı karakterinde Bize yaptığı DM' Doğrudur.

#2 - 19.05.2020 17:48
Matteo ile beraber yaptığımız kavga, kavga bile sayılmazdı yani şakalaşıyorduk bu rolü daha önceden planlayıp geldik ve iddamız vardı ortaya. canı azalanı salıyorduk yani. Keef' gelip biz orada GYM'i yaptıktan sonra anlaşmalı rolümüzü yaparken saldırdı ilk beni düşürmeye çalıştı canım yüksek olduğu için düşmedim canı az olan Matteo'ya yöneldi düşürene kadar vurdu. yani bizde şikayetciyiz. durduk yere gelip rolümüze katıldı hiç bi' hasımlığımız falanda yok arkadaşla sonra zaten kaçtı etraf da koşturmaya falan başladı.

#3 - 19.05.2020 18:03
Efendim öncelikle ben yeniyim,Kİ Yeni olmam bi bahane anlamına gelmez tabiki. Girdim orda GYM çalıştım biraz, dedim aceba yumruk attıgımda can daha çok mu iner diye. Haraketsiz biri vardı sadece 1 kere vurcaktım. Vurdum  düşdü ama canı gitmedi ben de birdaha vurdum,ss de orda alınmış zaten. Yani ooc üslupsuzlukla alakası yok allah için.Ben haklısın reiscim falan diyorum. Ki öbür arkadaşlarla hiç alakam yok onlar kendi aralarında kavga ediyolardı ben de iyimisiniz demeye gittim. Bu nasıl bi Ooc kindir ben anlamış degilim.
HEM DM HEM DE Ooc ÜSLUPSUZLUGUM YOKTUR. SS LERDEN DE GÖRÜNDÜGÜ GİBİ.(Kusura bakma reiscim gibi sözler kullanıyorum bu mu Ooc üslupsauzluk ?) Tamamen Ooc kin . Ben sizin dogru kararı verceginizden eminim

SAVUNMAM BURAYA KADARDI HAKKINIZI HELAL EDİN,İYİ FORUMLAR.
« Son Düzenleme: 19.05.2020 18:10 samet274 »

#4 - 19.05.2020 18:09
Bir- İki kere vurmadınız,bunu söyleyebilirim. Defalarca yumruk atıp yerde tekmeledin. Onun haricinde diğer arkadaşlara da nasılsınız demeye gitmediniz gayet gidip yumrukladınız adamları. Aşağıda koyduğum SS'de Matteo karakterini sizin düşürdüğünüz de gayet net anlaşılıyor. Hiç tanımadığım,ne IC ne OOC bi alakam olmayan birine OOC kin besleyemem. Yalan atarak cezadan kurtulamazsın.

Spoiler: GösterGizle

#5 - 19.05.2020 18:11
Kardeşim canın ondan mı yüksek bana söylermisin Yarı Hpn vardı yalan a başvurmaya çalışmayın.

#6 - 19.05.2020 18:14
Karşındaki karakter kas seviyesi 19 dayanıklılık seviyesi 7,anlıycağın o canı anında düşürmen mümkün değil. Ayrıca canım yarıda olduğu için  sen suç işlememiş mi oluyorsun? :D  Şikayetler,şahitler ve savunman ortada kararı beklemek en iyisi,saçmalamaya başlıyorsun ...
« Son Düzenleme: 19.05.2020 20:41 spykanks »

#7 - 19.05.2020 18:17
Ben sana Ben mi savunmamı yapayım derken 10 tane ss almışsın bunda niye tek 1 tane ? demekki bir tane vurdugumdanmış. Kardeşim Zamanımı boşa harcıyorsun. Ya Ortalıkta Dm de YOK Ooc üslupsuzlukta Yani bana baya bi Ooc kin yapmışsınız.

İYİ FORUMLAR,OYUNA DÖNECEGİM.
« Son Düzenleme: 19.05.2020 18:19 samet274 »

#8 - 19.05.2020 18:23
Yav bizim seninle ne rolümüz var ne tanışmışlığımız,sana neden ooc kin besleyelim? :D Ayrıca ben diğer oyuncuları da tanımıyorum,sadece onlar da haksız yere ceza almasın diye not düştüm. Bir yumrukla sen  nasıl oyuncuyu yere düşürüp tekmeleyebiliyorsun? :D Yıllardır samp oynuyorum ben bir kere görmedim tek yumrukta adamı yere düşürüp sonrada tekmeleyebileni :D DM yapmıyorum diyorsun,rolsüz beni düşürüp tekmeliyorsun,sonra bide utanmadan suç değilmiş gibi canı gitçek mi diye baktım diyosun,şaka gibi gerçekten.

#9 - 19.05.2020 20:32
Yemin ederim şu oyunu oynama zevkimi kaçırdın başka birşey demiyorum. Haklının kim Oldugunu adminlerimiz çözücektir.

HAYIRLI İFTARLAR,HAYIRLI FORUMLAR.