Konu: Neler Daha İyi Olabilir?  (Okunma sayısı 3118 defa)

#60 - 24.05.2020 00:43
OOC cezaların yaptırımlarına biraz daha caydırıcılık eklenebilir. Mesela 5-6 kez OOC ceza alan kişi otomatik olarak yasaklanabilir. OOC ceza süresi beklerken payday, mevduat, level, exp ilerlemeleri durdurulabilir.

2-3 kişinin yaptığı ihlal yüzünden doğrudan birlik şikayeti açılabiliyor bazen. Bence birlik şikayeti açabilmek için en az 5 birlik üyesinin ihlal yapmış olması şartı getirilmeli.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#61 - 24.05.2020 13:35
Satılık araç şablonuna "Aracın Üzerinde Bulunan Eklentiler" ve "Saatlik Vergi" kısımları eklenebilir diye düşünüyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#62 - 25.05.2020 13:04
Daha çok tarla eklenirse herkes sistemden faydalanabilir, çok az tarla var ve hepsi alınmış durumda.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#63 - 25.05.2020 14:57
Selamla  :) Roleplay yetkilileri.

Bir çok roleplay serveri oynadım, kendi serverlerim oldu. Fakat bağzı sunucularda anlaşılmamış şeyler oluyor.
Kimi insanlara göre HARD Roleplay kavramı para olarak kimine rol olarak kabul ediliyor.
Vice roleplay açıldığında sunucuya-forum'dan karakter oluşturduktan sonra giriş yaptım.
Daha sonra kendi serverimi açma planıyla bırakmıştım.
3 ay civarı sonra 3 gün önce yeniden girdim, fakat bakmış ve görmüş olduğum şey şu.

Sunucu Samp'ın bütün serverlerinin dışında tutulma sebebi ;  Sistemler, MAP tasarımları , Yetkili kadrosu , özellikle forum
Fakat diğer şeylere baktığımda sunucuda 3 meslek var, biraz şaşırdım açıkcası SAMP'ın en iyi serverlerinden biri fakat 3 meslek var.
Ve 3 mesleğin verdiği ücret gerçekten az. 20 dakika balık tutuyorsun , 1000 dolar kazanıyorsun 500 dolar yeme gidiyor. Trucker mesleği gerçekten uzun ve 360 dolar az bir ücret, yalan yok taksi mesleğini yapmadım.
Fakat demek istediğim daha fazla mesleğin eklenmesi, çünkü yeni başlayan bir oyuncu gelişemiyor para olmadığı için.
Ücretlerin biraz yükselmesinin kimseye zararı olmaz diye düşünüyorum, ayrıca yapmaktan üşeniyorsanız'da diğer forumlarda yüzlerce meslek sistemi var, bir kaçını ekleyebilirsiniz...

Teşekkür ederim
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#64 - 25.05.2020 15:52
Ev vergileri çok fazla 1.000.000$ malikane için 2 günde 7.000 küsür vergi oluştu. Burası bir işletme değilki geliri yok. Aç kaldık aç...
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#65 - 25.05.2020 18:23
/arac sakla komudu geri getirilmeli ancak komut sadece aracın park edildiği yerde kullanılmalı ya da komut park alanı dışında da kullanılmalı ancak park yeri haritada gözüküp oraya gelince araç oraya gelince otomatik gizlenebilir.
+
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#66 - 26.05.2020 01:26
Motor kulüplerin en önemli parçası giydiği yelektir, sunucuda motor rolü yapan bir çok kişinin maddi durumu yetmediği için özel model yaptıramıyor. Dolayısıyla aksesuar sistemine yelek aksesuarı eklenip motor kulüp'ünde rol yapan insanlar yamasız olanlar onu giyebilse, yamalı olanlar içinde kendini kanıtlamış MC birliklerine özel bir komut eklenerek /x komutu yaptığında o aksesuarı giyebilse
o aksesuarında modellemesini kendini kanıtlamış MC birlikleri kendine özel yazıları logosu olsa daha güzel olur.

+1, sunucudaki yaş skalası oldukça geniş. Aynı zamanda maddi durumlar, oyuna para yatırılır mı vs. düşüncesinde olanlar mevcut. Görsellik olduğu zaman roller daha zevkli hale geliyor, skin ekletme imkanı olanlar elbette var ancak sırf yelek texture'ı için 40 TL gibi bir meblağ çok gelebiliyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#67 - 26.05.2020 03:14
Sunucu neredeyse ful legal il legal hiç bir şey yok ne silah ne koko, koko zaten uyuşturucu olarak çok pasif bağıımlılık yapıyor ama bize bir faydası yok onun yerine başka bir şey olabilir.
Belli bir silah üretimi yapılsın craft hariç bunu belirli bir birlik üretip satsın.
Legal legal nereye kadar iyi hoş sosyal roller olunda oda bir yere kadar ne ağız tadı ile drive by atılıyor ne gang bang hiç tata yok sadece bar işletmecisinden başka bir yere gidilmiyor
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#68 - 26.05.2020 10:29
Yaralı sisteminde, Silah ile düşürülünce Baygınlık süresi 200
Yumruk vs. İle düşürülünce100 saniyeye düşürülmeli, Aksi takdirde 180 Saniye beklkeyince bir insan boks rolleri yapası gelmiyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#69 - 26.05.2020 12:14
Sunucu neredeyse ful legal il legal hiç bir şey yok ne silah ne koko, koko zaten uyuşturucu olarak çok pasif bağıımlılık yapıyor ama bize bir faydası yok onun yerine başka bir şey olabilir.
Belli bir silah üretimi yapılsın craft hariç bunu belirli bir birlik üretip satsın.
Legal legal nereye kadar iyi hoş sosyal roller olunda oda bir yere kadar ne ağız tadı ile drive by atılıyor ne gang bang hiç tata yok sadece bar işletmecisinden başka bir yere gidilmiyor

Dostum şuan sunucuda tüm birlikler illegal (PD ve Hastane hariç),Uyuşturucu konusuna gelirsek,100 kişiden 50 si torbacı zaten,nasıl yok diyosun onu çözemedim :D Silah desek birçok kişide silah var,bundan fazlası da sunucuyu DM serveri yapar,bence gayet güzel bir oranda ilerliyor şuan. İllegaldense legal rollerin üstüne düşülmesi taraftarıyım.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok