Merhaba,fikirlerimde tartışmaya açığım. Hepsi mevcut sistemlere ufak dokunuşlar yapılarak güzelleşicek ve oyuncuyu rahatlatıcaktır diye düşünüyorum.
1-) Ev sisteminde anahtar sadece 1 oyuncuya verilebiliyor,bu sayı araçlardaki gibi çok sayıya çıkarılabilir.
2-) 2.000 araç limiti sorunu vergi sistemiyle çözülebilir, şuan bir araç vergi kilidinin iki katına çıkınca duruyor,bu durumda direk silinebilir veya araç değerinin yarısına gelince silinebilir,böylece pasif araçlar sunucuda yer kaplamaz. (Ek olarak,hırsızlık sistemi gelebilir. 10 paydayda bir başarılı düzkontak yapabilme şartıyla mesela.Zaten bu konu üzerinde çalışıyorsunuz diye biliyorum.)
3-) Son güncellemeden sonra aktif olarak 2 araç spawn edilebilmekte,çiftlik sahiplerinin mağdur olmaması adına çiftlik araçları bu limite takılmayabilir,sonuçta 3 araç hakkında da çiftlik araçları yer kaplamıyor. (Bunu söyleme sebebim Farm Trailer bir kere gelince içine binemiyoruz ve araç hakkımız 1'e düşüyor,her konuda çok fazla zorlanıyoruz.)
4-) Birkaç araç firması daha açıldığında "Sunshine" kapanmalı diye düşünüyorum,böylece hem firma sahipleri mağdur olmaz hem de araçlar rolle satılır ve firmalar arasında da rekabet olur (Bu gerçekleştirilirse araçlara max komisyon limiti gelmeli,aksi taktirde suistimal edilebilir)
5-) Birlik kasası eklenebilir,/birlik komutunda "Birlik Kasası" seçeneği olup sadece "20" rütbeli oyuncular kasaya erişebilir. Böylece bizim gibi birçok farklı işten kazanç sağlayıp ortak para toplayan birlikler için güzel ve çok kullanışlı olucaktır.
6-) V 2.5'da çiftlik sistemi değişicek diye biliyorum,bu sistemi Celsius yeniden tasarlarken "Çiftlik Kasası" eklemesini talep ediyoruz,böylece çiftik işçisi rolleri olabilir,tarla sahipleri çalışan alabilir.Bu kasaya ekinlerin parası otomatik eklenip,ekilen tohumların parası da kasadan otomatik düşebilir. (Şuan tüm para ekinleri satan oyuncuya geliyor,böylece işçi alamıyoruz)
7-) "/tekneyemal" komutu sadece teknenin sahibinde değil,tekneyi kullanan herkesde çalışabilir. Oyuncular ortak tekne aldıklarında mağdur kişiler olmaz ve gereksiz yere tekne alınıp sunucuda yer kaplanmaz.