Bullet, Turismo, Cheetah gibi araçların oyunculara kısıtlanması.
Polis araçlarının handling ve hızlarının artırılması.
Kısıtlanması biraz uygun olmayabilir, şahsen çoğu insanın rol zevkini süsleyen/arttıran araçlar olabilir. Örneğin benim favori aracım Cheetah, şehirde tek bende mevcut, plakası zaten "FALCAO" direk deşifre oluyorum. Benim haricimde diğer kişiler ne olacak diyeceksin, hız birimi mevcut, zaten er ya da geç şahıslar elbet yakalanıyor. Polislerin Il-legal rol sergileyen şahıslara karşı tartışılamayacak bir üstünlüğü mevcut. Elinizi koyduğunuz gibi yakalıyorsunuz zaten. Üst segment araçlara kısıtlama olarak bir limit koyulabilir. Şahsen handling değişmesi, hızlarının artması biraz sizleri ilah yapabilir. Hükmen mağlup olmak gibi sonuçlar doğurur.
Ekonominin zorlaştırılması ve araç fiyatlarının artırılması.
Bu konuda rahatsızlık duyduğumu belirtmeliyim.
Robot Roleplayer diye adlandırabileceğimiz arkadaşlarımız gece/gündüz para kasıp/kas çalışıp duruyorlar. Roleplay sunucusunda olduğumuzu unutmuşlar sanırım. Meslekler konusunda ufak ufak kısıtlamalar gayet güzel olur. Araç fiyatları ise kesinlikle artmalı, cümleme başladığımdada belirttiğim gibi
Robot Roleplayer şeklinde hitap edebileceğimiz arkadaşlarımız gece/gündüz para kastığı için direk herşeyi elde edebiliyorlar. Sunucunun refah seviyesi gayet iyi ortalama durumlara inebilirsek çok güzel olur. GYM sistemine geleceğim. GYM sistemine biraz yenilik şart, kesinlikle biraz daha zorlaşmalı, gerekirse kaldırılmalı. Robot Roleplayer'ların gazabına uğramak istemem. Kendi kas seviyem yirmi olabilir, ancak bunu zorbalık yapmak için kullanmıyorum, kavga rollerinden uzak durmayı tercih edip kendi rollerimi sakince sürdürüyorum. Daha bir ay öncesine kadar kas seviyesi 15'i geçen benimle birlikte üç kişi varken bu sayının günümüzde oldukça artış göstermesi biraz sıkıntılı.