rol ortamlarında kimin ne yazdığı belli olmuyor bu yüzden şahısın yazdığı kafasının üstünde belli bir saniye gözükürse güzel olur
Spoiler: GösterGizleBence sunucuya Havayolu şirketleri, pilotluk okulu veya havayollarının müşteri yarışı gibi şeylerin getirilerek bir yerden bir yere yolculuk yapmanın gelmesi gerek. Sunucuya çok farklı bir hava katacağını düşünüyorum. Benim gibi uçak taşıtlarına meraklı kişiler için ve bence çoğu kişi için sevindirecek bir şey olur. Aynı polis akademisindeki gibi pilot rütbeleri olur. Ayrıca pilotaj için belirli bir miktar öderiz ardından eğitimimizi de aldıktan sonra kendi kişisel uçaklarımızı uçurabiliriz. ((Ayrıca uçaklar cidden ekstrem fiyatlarda atıyorum Dodo maksimum 200.000$ olmalı ya da 100.000$ ama kesinlikle bu fiyatlar düşmeli.))
Bence sunucuya Havayolu şirketleri, pilotluk okulu veya havayollarının müşteri yarışı gibi şeylerin getirilerek bir yerden bir yere yolculuk yapmanın gelmesi gerek. Sunucuya çok farklı bir hava katacağını düşünüyorum. Benim gibi uçak taşıtlarına meraklı kişiler için ve bence çoğu kişi için sevindirecek bir şey olur. Aynı polis akademisindeki gibi pilot rütbeleri olur. Ayrıca pilotaj için belirli bir miktar öderiz ardından eğitimimizi de aldıktan sonra kendi kişisel uçaklarımızı uçurabiliriz. ((Ayrıca uçaklar cidden ekstrem fiyatlarda atıyorum Dodo maksimum 200.000$ olmalı ya da 100.000$ ama kesinlikle bu fiyatlar düşmeli.))