Öncelikle İyi günler dilerim. Dostum tüm yapılan hatalar için öncelikle kusura bakma. Bilgisayarı boş bırakıp yan odaya geçmiştim o anda ne olduysa olmuş. Ufak kardeşim bilgisayara oturmuş, eğleneceğini zannetmiş. Oyun hakkında bir bilgisi yok ve zaten yaşı ufak olduğundan pek çok şeyi bilmiyor. Birkaç kişiye hasar vermiş bu durumdan bende hoşnut değilim. Yoksa benimde şahsi amacım senin gibi sunucuda kural ihlali yapanlardan daha çok sunucu için birşeyler katacak, gerek rol bilgisiyle, gerek yaptığımız hareketler ile sunucuya örnek biri olmak. Bilincim dahilinde yapılmış bir şey değil. Tekrardan kusura bakma, yoksa sebepsiz yere Güvenli bir bölgede kural ihlali asla yapmam. Şahsım olarak sunucuda kurallara uymak için çok çabalıyorum böyle ufak bir şey için OOC sicilimi kirletme gereği duymazdım zaten. Gereken cezayı oyun içinde gerekli admin arkadaşımız zaten vermiş. GBİ İhlalinden 60 dakika jail yemiş bulunmaktayım. Admin dostlarımı meşgul ettiğim için onlardan da haklarını helal etmesini istiyorum. Yoksa kişisel bir sıkıntım yok kimseyle. Teşekkür ederim, iyi oyunlar ve iyi forumlar dilerim.