Konu: Sorun kalmadı,yanlış anlaşılma.  (Okunma sayısı 250 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.04.2020 14:51
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:@BatuhanC-Emilio Barrera Vice_Roleplay @Vice Roleplay

Olaya dahil olan şahit karakter adı:Etrafımda balık tutan insanlara da temasta bulundu.Lakin oyundan düştüğüm için şu anda net olarak şahitleri yazamıyorum. Vice_Hukumeti @Vice Hükümeti
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:02.04.2020-14:40 -

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:GBİ-Güvenli Bölge İhlali
Spoiler: GösterGizle
 -.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Balık tuttuğum sırada Emilio_Barrera isimli karakter sebebi olmadığı halde geldi ve sopası ile hiçbir emote de dahil olmadan vurmaya başladı ve beni balık tutarken bayılttı.  -
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
-https://www.upload.ee/image/11390870/sa-mp-044.png-

Vice Roleplay gibi kaliteli sunucuları bu gibi kural ihlali yapan kişilerden arınmak için oynuyoruz.Gözden geçirilmesini ve en uygun cezaya çarptırılmasını arz ediyorum (varsa):.
« Son Düzenleme: 02.04.2020 15:14 Judgerem »

#1 - 02.04.2020 15:08
Öncelikle İyi günler dilerim. Dostum tüm yapılan hatalar için öncelikle kusura bakma. Bilgisayarı boş bırakıp yan odaya geçmiştim o anda ne olduysa olmuş. Ufak kardeşim bilgisayara oturmuş, eğleneceğini zannetmiş. Oyun hakkında bir bilgisi yok ve zaten yaşı ufak olduğundan pek çok şeyi bilmiyor. Birkaç kişiye hasar vermiş bu durumdan bende hoşnut değilim. Yoksa benimde şahsi amacım senin gibi sunucuda kural ihlali yapanlardan daha çok sunucu için birşeyler katacak, gerek rol bilgisiyle, gerek yaptığımız hareketler ile sunucuya örnek biri olmak. Bilincim dahilinde yapılmış bir şey değil. Tekrardan kusura bakma, yoksa sebepsiz yere Güvenli bir bölgede kural ihlali asla yapmam. Şahsım olarak sunucuda kurallara uymak için çok çabalıyorum böyle ufak bir şey için OOC sicilimi kirletme gereği duymazdım zaten. Gereken cezayı oyun içinde gerekli admin arkadaşımız zaten vermiş. GBİ İhlalinden 60 dakika jail yemiş bulunmaktayım. Admin dostlarımı meşgul ettiğim için onlardan da haklarını helal etmesini istiyorum. Yoksa kişisel bir sıkıntım yok kimseyle. Teşekkür ederim, iyi oyunlar ve iyi forumlar dilerim.

#2 - 02.04.2020 15:13
Eğer durum gerçekten bahsedildiği gibi ise siz kusura bakmayın.Böyle olabileceğini düşünmeden karakterinizi karalamış olabilirim.
İyi günler.