Konu: Kalim_Kaffaz (Nob dm+gbi+bunny hop)  (Okunma sayısı 152 defa)

#0 - 17.05.2020 05:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Kalim_Kaffaz

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ivan_Kleiman Sergey_Kleiman

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.05.2020 04:39:20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) Nob dm+Gbi+Bunny hop

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi gbide benim peşimden bunny hop yaparak koşarak yumrukla öldürdü ve yaralıya düşürdü.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -Kişi sürekli bizimle uğraşıyor gereken cezanın en ağırını almasını istiyorum.

#1 - 17.05.2020 05:24
Öncelikle iyi forumlar iyi roller, arkadaş demiş ki sürekli bizimle uğraşıyor, dostum ooc yalan suçunu üzerine çektiğin için çok teşekkürler video'yu keşke biraz daha önce açsaydın misal cj yaparak motoru denize atarken, buna karşı sinirlenip sen bunny yapıp kaçarken ben sağlıklı düşünemedim ve gelip seni her şeye rağmen 180 saniye ceza çekmeni istedim ama sorun değil, o kadar çok bizimle uğraştınız ki mix yaptığın arkadaşların ve sen videoları editleyip youtube'ye yüklemek gerçekten bir hayli uzun sürüyor bunu inceleyecek adminden ricam beni bir gün daha idare etsin ve tüm kanıtları gönderdiğim arkadaşım şikayetleri toplu şekilde açtığında beni öyle yargılasın, yarın şikayet açılacaktır ve zaten orada bu olayın ön perdesi'de gözükecektir, aldığım kanıtlar ile sunucudan bile yasaklanabilirsiniz, bu arada beni discord adresinize çağırdıktan sonra ''siktir git'' diyen arkadaşın benden özür dilerse ooc hakaret şikayetimi yarın ki şikayete eklemiyicem.
« Son Düzenleme: 17.05.2020 05:51 AVİXX »

#2 - 17.05.2020 13:07
Bu gün fark ettim bari /ccmy yapsaydın arkadaşım Alber ile gezdiğim sırada motorumuzu alıp denize attığın için yukarıda bindiğin araç bilgileri gözüküyor, ah ah ceza almam için daha ne kadar küçük düşüreceksin kendini.

#3 - 17.05.2020 16:16
Şahitliğimi kabul ediyorum, hepsi doğru. Arkadaşın bahsettiği sohbetteki motor bambaşka birine ait zaten isimden anlaşılıyor Kalim kaffaz'a ait olmadığı burada şikayete şikayet ile cevap veremezsiniz, açılan şikayete savunma yapın ve olayla ilgisi olmayan biri yazmasın. Şahıs GBI alanda vurduğunu ve bilerekten 180saniye beklemesini istediğini savunmasında belirtti gereken cezayı almasını istiyoruz, iyi forumlar.

#4 - 17.05.2020 16:21
OOC gelelim, küfür oyun içerisinde pm yoluyla edilmemiş. Sen discorda gitmişsin küfür eden vics bile oynamıyor olabilir kısacası başka discordlarda yaşanan durum oyunu etkilemiyor çok basit bir kural var discordda o discord sunucusunu sevmediysen sunucudan çıkabilirsin, seni banladık çünkü sen güzelce konuşmadan anlamayıp ters ters konuştun, oyun içerisindeki şikayetlerinle açsan sevinirim :)

#5 - 17.05.2020 18:18
OOC gelelim, küfür oyun içerisinde pm yoluyla edilmemiş. Sen discorda gitmişsin küfür eden vics bile oynamıyor olabilir kısacası başka discordlarda yaşanan durum oyunu etkilemiyor çok basit bir kural var discordda o discord sunucusunu sevmediysen sunucudan çıkabilirsin, seni banladık çünkü sen güzelce konuşmadan anlamayıp ters ters konuştun, oyun içerisindeki şikayetlerinle açsan sevinirim :)

Cidden bu yalanları düşünmeniz beni şaşırtıyor beni pm'den discorda davet ettiniz loglardan anlaşılır zaten sıkıntı yok kanka, neyse hadi onu geçtim, zaten diyorum ki Alber'in motoru arkadaşım dostum, arkadaşıma cj yaptınız bug'a düştü bende yönetimden önce cezanı kesmek istedim sinir hali olabilir bana rol öğretiyorsun noob dm diyorsun iyide silah patlamadı moruk :) neyse videolar şu an yüklenme aşamasından akşama sinemalarda görüşürüz dostlarım, ters konuşmadım video çekiyorum dedim size sadece. 8) :-X

#6 - 18.05.2020 02:58
&feature=youtu.be

Videosunda dakika 47.40'da videonun biraz öncesi var, neden gbi vurduğumu açıklıyorum ooc kin'den bir gün sonra şahıslar hala bizimle uğraşıyor şahısların ikisinede ooc Yalan suçundan buradan ceza almasını istiyorum.

#7 - 18.05.2020 03:05
Motor çalmam bunu yapmanı gerektirmez, sende bana şikayeet açabilirsin.

#8 - 18.05.2020 04:08
Bizler büyük insanlarız, küçük arkadaşlarımıza kin tutmayız. Attığın videoda GBI alanda agresi rol sergilediğiniz apaçık ortada, orada işte olta kızın bilmem neresinde diye taciz edilmedi orada herkes balık tutuyor burada ihlal göremedim, ooc hakaret dediğin kavram oyun içerisinden pm yoluyla veya b kanalı üzerinden edilmemiş. CJ yaparak aracınızı çalmamış sadece binmiş. Açılan şikayete şikayet ile savunma yapamazsınız.

Biz sana pm yoluyla dc gel dediğimizi yalanlamıyoruz dc gel dedik sen ileri geri konuştun bizimle düzgün konuşmadın bizde dcden yasakladık orası oyun dışı oluyor, lütfen savunmanı yaparken ortak nezaket kavramını uyarak yap ; Yaptığın savunma bu;
"bende yönetimden önce cezanı kesmek istedim sinir hali olabilir bana rol öğretiyorsun noob dm diyorsun iyide silah patlamadı moruk :) neyse videolar şu an yüklenme aşamasından akşama sinemalarda görüşürüz dostlarım, ters konuşmadım video çekiyorum dedim size sadece. 8) :-X " 

#9 - 18.05.2020 04:39
Kanka dc'de size video çektiğim için bir kere ileri geri konuşmadım hatta ve hatta dedim ki ooc kin'e gerek yok arkdaşında dedi'ki tamam gerek yok sen böyle konuş benim canımı ye adam cj yapıp aracı çalmamış diyorsun be bilader ekranda yazanı'da mı görmüyorsun, neyse adminler iki şikayeti inceleyip karar verirler iyi forumlar. ki küçük insanlar falan yakışmıyor insanları küçük görme. 5 level'e kadar ne kadar şikayet aldığınız ortada her gün bir şikayet ile yönetim karşısına çıkıyorsunuz 47 dakika boyunca ihlal videon var bak burada bu sefer biraz zor kurtulursunuz bence, ki ben forumda daha bir tane şikayet açmamış insanım cidden uğraşmam ama bana ettiğiniz küfür kabul edilemez.