Konu: Kalim_Kaffaz (Nob dm+gbi+bunny hop)  (Okunma sayısı 154 defa)

#10 - 18.05.2020 05:41
Senin 16 level olman bir şey değiştirmiyor buraya farklı biryerden topluca geldik her rolü ve her kuralldan bilgimiz var şikayetler il-legal olmamızdan kaynaklı doğal olarak var ve her gün 1 şikayet yemiyoruz bizi şikayet eden taraf hep siz oluyorsunuz sizin tayfa başkası etmiyor merak etme :) 47 dakika boyunca boş bir video çekmişsin ben sizlere küçük diyerek bir hakaret etmiyorum size belirtiyorum küçük arkadaşlarıma kin tutmam sen nasıl görmek istersen gör şikayete şikayetle gelemezsin bunun açıklamasını yap o şikayetimizin.

#11 - 18.05.2020 14:53
Karakterin bir birliğe dahil değil sivil olarak gözüküyor ha il-legal'seniz bu gün Kalash adlı arkadaşınız legal'e sığındı bu da ihlal ki il-legal değilsiniz. İşinize geldiği gibisiniz biz daha sadece 1 tane şikayet açtık gözümüz var allaha şükür elimiz kolumuz'da tutuyor şikayet arşivlerine gir oyuna girdiğinizden beri her sayfada bir şikayetiniz var, uyarılmışsınız'da kuralları okuyun diye bundan sonrası sizin için cezadır, forum'u kirletmeyelim artık yetkililer karar verip herşeyi okuyup.

#12 - 19.05.2020 19:52
@AVİXX, dediğiniz gibi bir şey varsa da ihlale ihlalle karşılık vermekle hata yapmışsınız. Şikayetinizi oluşturabilirsiniz, aynı şekilde incelenir ve ihlal yapanlara cezaları verilir. Kalim Kaffaz karakterine ceza eklenecek.