Konu: [13.05.2020] Shawn Webster  (Okunma sayısı 292 defa)

#0 - 13.05.2020 09:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Shawn Webster @starlegend

Olaya dahil olan şahit karakter adı:Leonardo Capone - Santino Stracci - Leonardo Hill - Leonardo Valentni - Charles Cattaneo - Diego Angelo - Valmir Buccoli

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:13.05.2020, Saat:05:20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın Non RP - Fear RP - YKİ:

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Öncelikle Merhaba. Aşağıdaki ss'de gözüktüğü gibi kişi yaralanıp vuruluyuor. Ardından kişiyi yakalıyoruz ve Temple Benzinliğe kadar sürüklüyoruz. Buraya kadar herşey güzel... Daha sonra yaklaşık 8-9 kişi olduğumuz bölgede kişi sürüklenirken arkadaşımı ittiriyor ve Nasıl oluyorsa koşarak mekanlarına giriyor. Benim anlamadığım konu şu Gerçek hayatta böyle bir olay olsa içeri girene kadar delik deşik edilir nasıl oluyorda bu arkadaş. "Adrenalin" sıvılayarak içeri koşuyor? Gerçekten korku rolü yapması geren yerde, arkadaşımı iterek 8-9 kişinin içinden koşarak mekana giriyor. NON-RP ve FEAR-RP kurallarından ceza almasını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa):

Ekran görüntüsünde de görüldüğü üzere kendisi yaralı olmasına rağmen yaralı kural ihlali yaparak birden koşmaya başlıyor ve etrafında onca silahlı adama rağmen  adrenalini bahane ediyor.

« Son Düzenleme: 13.05.2020 09:08 slayer54 »

#1 - 13.05.2020 09:53
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 13.05.2020 10:55
Öncelikle merhabalar. Mekanın içinde ve dışında toplam 6 kişiydik sizde o civarlardaydınız sayılar neredeyse eşit beni 2 kişi sürüklerken Leonardo bıraktı ve silahını çekti ( Mantıken silahı çektiyse bırakmış demektir ) siz beni tam girişin önüne getirdiğinizde emotemi verdim sizi ittim ve içeriye doğru koştum arkadamdan ateş edildi ama maalesef isabet eden bir mermi olmadı eğer vurulsaydım yere yatardım tekrardan. Rolün devamında mekana girer girmez direk sağ taraftaki Bayan WC kısmına girdim ve /hurt çekerek yaralı rolümü yaptım.  Rolün devamında içeri girerek beni buldunuz ve kafama vururarak bayılttınız mekanınıza götürüp oraya bıraktınız baygın rolümü yaptım. Bunların yanı sıra bizi kaçıran 3 şahısın 2 si rolün 10 dakikası AFK kaldı yanımızda diğeri ise Birliksizdi.

Spoiler: GösterGizle

« Son Düzenleme: 13.05.2020 10:59 starlegend »

#3 - 13.05.2020 10:56
Bunun yanı sıra şunu da eklemek isterim sen bu rolde yoktun dostum arkadaşlarından SS toplayarak konuyu bilmeden şikayet açman komik.  ::)

#4 - 13.05.2020 11:03
Beni sürükleyen şahıs başıma gelerek CS:GO oynuyor gibi eğil kalk yapıyor. ( Trolling ) Birliği yok. ( Birlik kural ihlali )
Diğer sürükleyen şahıs RK yapıyor.

Spoiler: GösterGizle

#5 - 13.05.2020 11:23
Gerekli ss'ler bana ulaştırldığı için açtım. O halde bende bana sıkılınca böyle yapayım. 6 kişi bana sıktı ohh hoodumun önündeyim hemen kaçıp tuvalete gideyim ve hurt çekeyim. Elimizde olmadığın sürece ne anlamı var. Burada yaptığın kural ihlali ap açık ortada. Nasıl oluyorda 5 dakika önce kurşun yiyip. Üstüne altı adamın arasından taşınırken kalkarak ve koşarak mekanına giriyorsun. Bunu bana açıklarmısın?

#6 - 13.05.2020 11:33
Mekanımın önündeyim uzun süre koşmadım bir kaç adım attım bunun yanı sıra böyle bir rol yaparak kaçabilirsin suçlular bile bazen polise kafa-yumruk-tekme atarak iterek kaçabilir. 6 kişi varken 1 mermi bile tutturamamış olmanız benim suçum değil aynı şeyi sen yapıyor olsaydın sana sıkar tutturamazsam mermiyi mekana girerek seni yakalardım ki şöyle bir şey var rolden kaçmaya çalışsaydım içeriden çok rahat bir şekilde dışarı çıkıp koşa koşa bir yere gidebilirdim.

Birkaç adım attım ve direkt yere attım kendimi bir daha yakaladığınızda ise hiç gücüm kalmadığı için yaralı rolümü yaptım ve bayılarak role devam ettim.

#7 - 13.05.2020 11:38
Hadi diyelim öyle; 5 Dakika önce Mermi yiyorsun. Bak Sopa yemiyorsun. Nasıl oluyorda yaralı bir şekilde kalkarak koşuyorsun. Dediğim gibi bende Polislerden örnek veriyorsun yaa. Bende şöyle bir örnek vereyim; O Halde bende Idlewood'un ortasında çatışayım ve yaralıya düşeyim Polis gelsin beni almak üzereyken kalkayım ve koşa koşa bir mekana gireyim ve üstüne kapıyı kilitleyim ve orada yaralı rolümü yapayım. Dediğin tam olarak bu mantığa geliyor.

#8 - 13.05.2020 11:39
Aklıma gelmişken ekliyim hani ben İHLAL yaptım ya arkadaşların adına şikayet açıyorsun. Merak ediyorum 20 dakika önce vurulmuş bir arkadaşın 2 SS atmışta sana, nasıl oluyor da silahını alıp hiçbir şey olmamış gibi balkonlardan atlayıp beni sürükleyebiliyor anlamış değilim açıkçası.  ::)

Arkadaş sanırım ölümsüz ve kurşun geçirmez.

#9 - 13.05.2020 11:41
Hadi diyelim öyle; 5 Dakika önce Mermi yiyorsun. Bak Sopa yemiyorsun. Nasıl oluyorda yaralı bir şekilde kalkarak koşuyorsun. Dediğim gibi bende Polislerden örnek veriyorsun yaa. Bende şöyle bir örnek vereyim; O Halde bende Idlewood'un ortasında çatışayım ve yaralıya düşeyim Polis gelsin beni almak üzereyken kalkayım ve koşa koşa bir mekana gireyim ve üstüne kapıyı kilitleyim ve orada yaralı rolümü yapayım. Dediğin tam olarak bu mantığa geliyor.

1 - Random bir mekana değil kendi mekanıma girdim.
2 - Kapıyı kitlemedim kendimi ilk odada içeri attım /hurt çektim.
3 - Şahıs yakınındaki bir mekana girerse polis baskın atar kapıyı kırar ve şahısı alır kolay bir şey. Şöyle bir durumda var kelepçeli iken bir eve kaçması veya tazer yiyip kaçması imkansızdır tazer seni etkisiz hale getirir. ::)
4 - Ölümcül bir mermi yemedim yaralandım.
« Son Düzenleme: 13.05.2020 11:43 starlegend »