Konu: [13.05.2020] Shawn Webster  (Okunma sayısı 308 defa)

#10 - 13.05.2020 11:53
Ya kardeşim, allah rızası için bana şunu açıkla; İki kişi sürüklerken üstüne 5 dakika önde kurşun yedin ve kaçarak mekanına giriyorsun.  Gerçek hayatta yapabilirmisin bana onu söyle.

#11 - 13.05.2020 11:55
Realistik bakarsak @slayer54'un kastettiği şeyi net olarak anlayabilirsiniz.Şahitliğimi onaylıyorum diyeceğim başka da birşey yok.

#12 - 13.05.2020 11:55
Evet yapılabilir adamı itersin ve kaçarsın tekrar tekrar söylüyorum. 6 kişisiniz ya hani vursaydınız beni dostum o zaman oraya giderken demekki dalgınmışsınız vuramadınız. Fark ettiysen o kapının önüne geleceğimiz ve diğerlerini başka yöne bakacağı zamanı bekliyorum.

Anlamamakta ısrar ediyorsun o yüzden daha fazla bir şey yazmayacağım savunmam bu şekilde iyi forumlar.  :)

#13 - 13.05.2020 11:56
Ya kardeşim, allah rızası için bana şunu açıkla; İki kişi sürüklerken üstüne 5 dakika önde kurşun yedin ve kaçarak mekanına giriyorsun.  Gerçek hayatta yapabilirmisin bana onu söyle.
Realistik bakarsak @slayer54'un kastettiği şeyi net olarak anlayabilirsiniz.Şahitliğimi onaylıyorum diyeceğim başka da birşey yok.

Hala sizden beni sürükleyen 2 şahısın nasıl oluyorda 20 dakika önce vurulduğu halde silahlanıp bize baskına geldiğine ve diğerininde birliksiz olarak bunu yaptığını çözemedim bir savunma yapacak mısınız ölümsüz arkadaşlar?

#14 - 13.05.2020 11:57
Daha fazla birşey yazmayacağım. Savunman bu kadarsa Admin kararını bekliyebiliriz.

#15 - 13.05.2020 11:58

Hala sizden beni sürükleyen 2 şahısın nasıl oluyorda 20 dakika önce vurulduğu halde silahlanıp bize baskına geldiğine ve diğerininde birliksiz olarak bunu yaptığını çözemedim bir savunma yapacak mısınız ölümsüz arkadaşlar?
Varsa bir şikayetin, şikayet oluşturabilirsin Burada savunma yapmak durumunda olan sensin.
« Son Düzenleme: 13.05.2020 12:06 slayer54 »

#16 - 13.05.2020 12:19

Varsa bir şikayetin, şikayet oluşturabilirsin Burada savunma yapmak durumunda olan sensin.

İKİ KİŞİ SÜRÜKLÜYORDU diyerek bana şikayet açmışsın bende o iki kişi nasıl sürüklüyor diye soruyorum işte, Her şeyi geçtim Leonardo silahını çekip etrafta koşturuyordu buda beni bıraktığı anlamına gelir 1 kişi beni sürüklüyordu onuda ittim 2 adım atıp kaçtım sonra bayıldım içerde

#17 - 13.05.2020 14:48

İKİ KİŞİ SÜRÜKLÜYORDU diyerek bana şikayet açmışsın bende o iki kişi nasıl sürüklüyor diye soruyorum işte, Her şeyi geçtim Leonardo silahını çekip etrafta koşturuyordu buda beni bıraktığı anlamına gelir 1 kişi beni sürüklüyordu onuda ittim 2 adım atıp kaçtım sonra bayıldım içerde
Bak kardeşim bir kişi dahi olsa sen kalkıp ittirip koşamazsın. "ÇÜNKÜ 5 DAKİKA ÖNCE SİLAH İLE YARA ALDIN" pardon da sen Terminatör felanmısın? 5 Dakika önce mermi yiyip Altı adamın içinden Hayatını riske atarak depara kalkıyorsun? Yaralı rolü yapmıyorsun. Ölümcül yara almasan dahi gerçek bir mermi yemediğini varsayıyorum. Fakat mermiyi yedikten sonra, Ateşin çıkar ve yaran iltihap kapmaya başlar. Ardından olacaklar tedavi edilmezse kan kaybedersin ve kan kaybından olursun. Fakattt: Sen diyorsunki ben o an kalkıp koştum. Nasıl oluyor anlamış değilim ne ala memleket.
Yaralıya düşüceksin sonra hiç birşey yok gibi kalkıp mekanın içine koşacaksın. Yaptığın olay hiç bir Roleplay kuralına sığmamakta. Rollerini yaparken RE-ALİSTİK olarak düşünmeni tavsiye ederim.

#18 - 13.05.2020 15:04
Şahitliğimi onaylıyorum, orada cye 4 kere bastım, benim oyunumda o kadar hızlı eğilmiyordu, bende tam eğiliyor gibi gözükmüyordu, sürüklerken c ye basıp sürükledik seni herhangibi bi non rp olmaması için, sen ise en ufak açık aramaya çalışıyorsun.

#19 - 13.05.2020 15:04

Buyrun size realistik bir örnek iyi roller dilerim

İzlediğiniz videoda polis sol omuzundan, boynundan ve gövdesinden vuruluyor (videoda yazmaktadır) fakat o anlık korkuyla deli danalar gibi kaçıyor
« Son Düzenleme: 13.05.2020 15:09 Pyran »