Ya kardeşim, allah rızası için bana şunu açıkla; İki kişi sürüklerken üstüne 5 dakika önde kurşun yedin ve kaçarak mekanına giriyorsun. Gerçek hayatta yapabilirmisin bana onu söyle.
Realistik bakarsak @slayer54'un kastettiği şeyi net olarak anlayabilirsiniz.Şahitliğimi onaylıyorum diyeceğim başka da birşey yok.
Alıntı yapılan: slayer54 - 13.05.2020 11:53Ya kardeşim, allah rızası için bana şunu açıkla; İki kişi sürüklerken üstüne 5 dakika önde kurşun yedin ve kaçarak mekanına giriyorsun. Gerçek hayatta yapabilirmisin bana onu söyle.Alıntı yapılan: CAPONE - 13.05.2020 11:55Realistik bakarsak @slayer54'un kastettiği şeyi net olarak anlayabilirsiniz.Şahitliğimi onaylıyorum diyeceğim başka da birşey yok.Hala sizden beni sürükleyen 2 şahısın nasıl oluyorda 20 dakika önce vurulduğu halde silahlanıp bize baskına geldiğine ve diğerininde birliksiz olarak bunu yaptığını çözemedim bir savunma yapacak mısınız ölümsüz arkadaşlar?
Alıntı yapılan: starlegend - 13.05.2020 11:56Alıntı yapılan: slayer54 - 13.05.2020 11:53Ya kardeşim, allah rızası için bana şunu açıkla; İki kişi sürüklerken üstüne 5 dakika önde kurşun yedin ve kaçarak mekanına giriyorsun. Gerçek hayatta yapabilirmisin bana onu söyle.Alıntı yapılan: CAPONE - 13.05.2020 11:55Realistik bakarsak @slayer54'un kastettiği şeyi net olarak anlayabilirsiniz.Şahitliğimi onaylıyorum diyeceğim başka da birşey yok.Hala sizden beni sürükleyen 2 şahısın nasıl oluyorda 20 dakika önce vurulduğu halde silahlanıp bize baskına geldiğine ve diğerininde birliksiz olarak bunu yaptığını çözemedim bir savunma yapacak mısınız ölümsüz arkadaşlar?Varsa bir şikayetin, şikayet oluşturabilirsin Burada savunma yapmak durumunda olan sensin.
Alıntı yapılan: slayer54 - 13.05.2020 11:58Alıntı yapılan: starlegend - 13.05.2020 11:56Alıntı yapılan: slayer54 - 13.05.2020 11:53Ya kardeşim, allah rızası için bana şunu açıkla; İki kişi sürüklerken üstüne 5 dakika önde kurşun yedin ve kaçarak mekanına giriyorsun. Gerçek hayatta yapabilirmisin bana onu söyle.Alıntı yapılan: CAPONE - 13.05.2020 11:55Realistik bakarsak @slayer54'un kastettiği şeyi net olarak anlayabilirsiniz.Şahitliğimi onaylıyorum diyeceğim başka da birşey yok.Hala sizden beni sürükleyen 2 şahısın nasıl oluyorda 20 dakika önce vurulduğu halde silahlanıp bize baskına geldiğine ve diğerininde birliksiz olarak bunu yaptığını çözemedim bir savunma yapacak mısınız ölümsüz arkadaşlar?Varsa bir şikayetin, şikayet oluşturabilirsin Burada savunma yapmak durumunda olan sensin.İKİ KİŞİ SÜRÜKLÜYORDU diyerek bana şikayet açmışsın bende o iki kişi nasıl sürüklüyor diye soruyorum işte, Her şeyi geçtim Leonardo silahını çekip etrafta koşturuyordu buda beni bıraktığı anlamına gelir 1 kişi beni sürüklüyordu onuda ittim 2 adım atıp kaçtım sonra bayıldım içerde