Konu: Sir Randolph "Randy" Mitchell  (Okunma sayısı 35301 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#931 - 02.12.2022 14:01
 :sampanya:
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#932 - 02.12.2022 14:02
Vincent  O:-)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#933 - 02.12.2022 21:01

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#934 - 04.12.2022 02:12
Eight-Ten VCN, Daily Countdown Agency, Vice News
100
1
friendly
1
agree
1
pwnt
1
like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
woraytia,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
friendly tepkisini veren kullanıcı(lar):
woraytia,
Tepki yok
Tepki yok
agree tepkisini veren kullanıcı(lar):
woraytia,
Tepki yok
pwnt tepkisini veren kullanıcı(lar):
woraytia,
like tepkisini veren kullanıcı(lar):
woraytia,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#935 - 04.12.2022 02:21

Randy'nin Gece Hikayeleri 12. Bölüm: Masal & Sözüm kadınlara...

Gecenin en keskin gölgelerinin içinden, zihninizdeki içindeki yolculuğun tam yanından, Randy'nin Gece Hikayeleri'nden merhabalar.

Bu akşam, sizlere masallardan bahsetmek istiyorum.
Bu konuyu, benim için çok ama çok değerli bir insan ile görüştüm, önce ona anlattım.
Ve bana dedi ki: "Bunu yayında anlatmalısın Randy." Ben de onun dediğini yapıyorum ve ona selamlarımı yolluyorum.
Kendisi şu an beni dinliyor, belki bir kahvesini içerim. Çok da iyi yapar kahveyi, heheheheh.
Çocuklarınıza masal anlatmayın!
Neden diyeceksiniz, haklısınız...
Masalların neredeyse tamamı, aslında kadınları ikinci sınıf gösterir. Ve bunu minik beyinlerin içine sokar.
Gerçekten öyledir bu. Mesela Rapunzel bir kulede hapistir ve onu bir erkek kurtarmaya gelir.
Cindirella'yı prens öpünce kendine gelir.
Kadınların masallarda bir erkeğe ihtiyacı vardır. Hiç sordunuz mu? Neden?
Çaktırmadan o küçük çocuk beyinlerin içine aslında bu bilgileri biz öyle düşünmesek de sokarız.
Hiç aklımıza gelmez bu. Bakın lütfen, masal kahramanlarına... Bir tane kadın yoktur.
Kahraman olanlar, hep erkektir. Gerçekten öyledir bu.
Neredeyse hiçbir masal kahramanı eğer sonu dramatik değilse... hepsi erkektir.
Hiç kadın kahraman yoktur. O yüzden sözüm kadınlara: Kendi kahramanlarınızı çıkartmanız gerekiyor.
Kendi masallarınızı yazmanız ve çocuklara onları örnek göstermeniz gerekiyor.
Başarılı, güçlü, dimdik ayakta duran kadınları kız çocuklarına işaret etmek gerekiyor: Sen de öyle olabilirsin diye.
Yoksa bir gün geliyor ve çok geç oluyor...

Kadınlar demişken... Kadın olmak zor, genel olarak zor. Çok zor. Bizim şehrimizde, daha da zor.
Zor, kadın olmak zor. O yüzden, bir erkekten kadınlara tavsiyeler vereceğim...
Çok yüreğinizi tüketmeyin. Her sorununuzu da çözmeye çalışmayın.
Hepsini siz yapamayacaksınız... O yüzden, enerjinizi kendinize harcayın.
"Keşke" dediğiniz şeylere takılmayın... Ama, "iyi ki" dediklerinizi de sık sık yapın.
Herkesi memnun etmeye de çalışmayın... çünkü böyle bir şey yok, en azından bu dünyada yok.
Bu dünyada herkesi memnun ve mutlu edemiyorsunuz.
Bir de, sakın ola ki özverileriniz için madalya beklemeyin, vermiyorlar. En azından burada yok...
Ev, göçüp gidiyor bile olsa, her yeri toz götürüyor bile olsa... Arada sırada bir durun, kahvenizi alın, açık havaya çıkın, için ya...
Herkesin nabzına göre şekerli kahve hazırlamayın. Ve unutmayın, şeker zararlıdır.
O yüzden boşverin... Herkesin nabzına göre davranmayın.
Ve hepsinden önemlisi, bir gün takdir edileceğim diye o günü beklemeyin. O gün yok.
Ve eğer becerebiliyorsanız...
* * derin bir nefes alır. * * Sizi her zaman kendinizi iyi hissettirecek birine aşık olun... O bir kral olmasa bile...
Çünkü bu krallar ve kraliçeler, sadece hikayelerde var...
Benden bu gecelik bu kadar;
Sizleri çok ama çok seviyorum, * * öpücük sesi * * Sevgi ile kalın... İyi geceler.

pwnt
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
pwnt tepkisini veren kullanıcı(lar):
woraytia,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#936 - 04.12.2022 02:21

Randy'nin Gece Hikayeleri 13. Bölüm: Ne istediğinize dikkat edin & The Rock

Sizlere bir çiftin hikayesini anlatacağım bu gece, yetmişli yaşlarda bir çiftin hikayesi.
Çok güzel bir sahilde yürüyorlarmış bu çift. Birdenbire, yürürken kadının gözüne bir parlaklık çarpmış.
Eğilmiş, parlaklığın ne olduğunu anlamaya çalışırken bunun bir lamba olduğunu anlamış.
Şaşırmış, kadın. O anda da "İster misin, bunun bir sihirli lamba olduğunu?" diye şaka yapmış eşine.
Derken birdenbire kadın onu okşamış, kumları temizlemiş ve içinden bir peri çıkmış.
Ve peri demiş ki: "Dile benden, ne dilersen!" Eşini de görmüş: "Oh, iki kişisiniz! İkiniz de dua edebilirsiniz." demiş.
Kadın bir anda heyecanlanmış, çok heyecanlanmış ve "Ben çok güzel bir gezinti gemisiyle Karayipler'de hiç bitmeyecek uzun bir yolculuğa çıkmak istiyorum!" demiş.
Ve birden bire "puf!" olmuş ve kadın gerçekten de rüya gibi bir Cruiser geminin üzerinde Karayipler'de dolaşmaya başlamış.
Eşinin bir anda gözleri parlamış ve "Harika, o zaman ben de şu an burada benden otuz yaş genç biriyle olmak istiyorum!" demiş.
Ve birden bire "puf!" diye bir ses gelmiş, eşi yanına gelmiş adamın! Adam kendine bir bakmış, yüz yaşında olmuş!
Ne dilediğimize dikkat etmek gerekir... Çok düşünmek gerekir dilemek için.
Bazen istediğimiz şeyler, aslında bizim kafamızdaki şeyler olmuyor...
Ve dilediğimiz şey yaşanıyor. O yüzden bir kez daha, ne istediğinize ve ne istediğinize hep iki kere dikkat edin...

İnsanları aslında etrafa yaydıkları enerjiye göre değerlendirmeye çalışıyorum.
"Enerji" derken, bu dünyaya katkılarına göre değerlendirmeye çalışırım yani.
O yüzden de en çok saygı duyduğum insanlar, bir şeyler yaratan insanlardır.
Tek başına bir şeyler yapıp kendi yaratıcılıklarıyla iyi yerlere gelmiş insanlar...
Tırnaklarının içinde çamurla çalışanlar... Onlar bambaşkadır.
Bu aralar en saygı duyduğum insan kim, biliyor musunuz?
Geçtiğimiz günlerde beni ringde pataklayan The Rock.
Evet, Dwayne "The Rock" Johnson'a çok büyük bir saygı beslediğimi bu gece itiraf ediyorum.
1997 yılında, The Rock henüz bir yıllık güreşçi iken WWE'deki en derin gruplardan birisi olan Nation of Domination'a girer.
Orada sürekli diğer güreşçiler tarafından ırkçılığa uğrayan Nation of Domination üyeleri, buna karşı adeta savaşa girmişlerdir.
Ama o grubun yeni üyesi The Rock, insanlar tarafından asla sevilmez, nefret edilir hatta.
Hem güreşteki yeteneği beğenilmez, hem de yaptığı konuşmalar...
Ama bir gün kendisi patlama anını yaşadı ve güreş tarihinin en önemli söylemlerinden birini yaptı.
The Rock dedi ki: "Bana üç kelime söyleniyor: Öl, Rocky, öl...
"Sizler benim döktüğüm kana, akıttığım gözyaşlarına ve terime karşı minnettarlığınızı böyle gösteriyorsunuz.
Hey, biliyor musunuz? Bu benim ten rengimin meselesi değil. Bu, bir saygı meselesi.
Ben, WWF tarihinin en geç Kıtalararası Şampiyonu oldum.
Ve bunun karşılığında ne mi aldım? Ülkenin her yerindeki arenalarda "Rocky Berbat!" tezahüratları...

Rocky Maivia birçok şey olabilir, ama "berbat" onlardan değil...

Bu bir siyah şeyi değil, bu bir beyaz şeyi değil.
Buradaki siz izleyicilere karşı bir noktaya değinmek istiyorum.
Rocky Maivia ve yeni Nation of Domination saygıyla nefes alıyor, yaşıyor ve ölüyor.
Ve biz bu saygıyı gerekli olan her yolla kazanıyoruz..."

O günden sonra The Rock kendisini geliştirmeye gün be gün devam eder ve sadece bir yıl sonra, 1998 yılında--
O dönemki WWE'nin en geç WWE Şampiyonu ünvanını kazanır.
Bir yıl boyunca The Corporation adında, şirketin en büyük grubunda yükselen The Rock,
Orada da ihanete uğrar ve kendisini "Halkın Şampiyonu" ilan eder. Halk da bunu kabul eder...
Ve halen üstünden 23 yıl geçmesine rağmen, o halen halkın şampiyonudur...
İyi ki varsın güzel dostum Rock, iyi ki VFC'ye geldin, bizleri mutlu ettin. İyi ki benim dünyama bir şeyler kattın...
Benden bu gecelik bu kadar, sizleri çok ama çok seviyorum, sevgi ile kalın...

100
1
friendly
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
woraytia,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
friendly tepkisini veren kullanıcı(lar):
woraytia,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#937 - 04.12.2022 02:21

Randy'nin Gece Hikayeleri 14. Bölüm: Vice treni & İşte bu kadınları seviyorum

Gecenin temposunda kaybolan ritmini arayan, gölgelerin fısıldaşmalarına kulak kabartan...
...ve zihninin köşelerinde seyahate çıkmış olanlar!
Vice Radio'ya hoş geldiniz. Yine karşınızdayım, ben Randy'im. Sadece Randy.
Hadi radyonuzun sesini açın, biraz konuşalım.
Yılın son ayına girdik... 2022 yılını bitiriyoruz, 2023 yılına gireceğiz, tam 30 gün sonra.
Koca bir yılı bitirdik. Fark ediyorsunuz, öyle değil mi? Hayat geçiyor.
Bizler şu an, Vice Şehrine giden bir trene bindik. Bu trenin adı da "Vice"dı.
O trende bazılarımız annesiyle babasıyla tanıştı.
O zamanlar onların hep onlarla seyahat edeceğini düşünürlerdi, oysa istasyonun birinde onlar trenden indi...
Onları yolculuğunda yalnız bıraktılar.
Zamana trene başkaları da bindi. Başka trenlerden gelip buraya transfer oldular.
Bizler de bindik. Bizler de şu an bu trenin içerisindeyiz.
Bizim için önemliydiler... çocuklar, arkadaşlıklar, hatta hayatımızın aşkı...
Bir çoğu o trenden indi, arkalarında bazıları kocaman boşluklar bırakarak indiler.
Kimisinin de eksikliğini hiç hissetmedik, fark etmedik bile. Yerleri hemen doldu.
Bu tren yolculuğu neşe, keder, hayaller, beklentiler, Merhaba'lar, Nasıl gidiyor? lar, hatta bazen korkular ve gerilimlerle dolu.
Burada başarı bütün yolcularla iyi ilişkilerde bulunabilmekten geçiyor. Çünkü onlar da trendeler.
Bizler, aynı trendeyiz.
Ancak hepimizin karşı karşıya olduğu bir durum var.
Hiçbirimiz, ama hiçbirimiz ne zaman hangi durakta trenden ineceğimizi bilmiyoruz, bilmiyoruz.
O yüzden, yolculuk devam ederken o trendekilerle hep güzel anılarınız olsun...
Öyleyse, şu an bu trende, Vice treninde olan herkese iyi yolculuklar diliyorum.
Herkese iyi yolculuklar...
Bu arada şahsen, ben de bu trendeyim.
Ve... olursa ki bu trenden inersem, sizinle sohbet etmek çok ama çok keyifliydi...
İyi ki Vice trenine binmişim....

Herkesin hayatla ilgili farklı beğenileri vardır. Yaşadığımız, gördüğümüz şeylerle ilgili...
Zevklere ve renklere karışılmaz derler ya...
Kimileri, yüzü güzel olan kadınları beğenirler mesela... konu kadınlar ise.
Kimisi, dudakları güzel olan kadınları beğenir, kimisi yuvarlak hatları güzel olan kadınları beğenir.
Kimisi varlıklı kadınları beğenir, kimisi güzel giyinen, kimisi dağınık, dalgın kişileri beğenir.
Herkesin farklı bir zevki vardır, beğenisi vardır. Zevk değil, beğeni diyelim.
Ben ise, çok başka bir yerden gördüm bunu, yıllarca.
"Ben kendim giderim, ben kendim yaparım, ben kendim alırım!" diyen kadınları beğenirim.
Çünkü onları, karakteriniz dışında hiçbir şey ile kendinize çekemezsiniz...
Benden bu gecelik bu kadar, sizleri çok seviyorum! * * öpücük sesi * * Sevgi ile kalın.

like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
like tepkisini veren kullanıcı(lar):
woraytia,
Tepki yok
Tepki yok

#938 - 04.12.2022 02:53
VALACHI SECURITY - HOTLINE

Eric Posey, Sean Parello'nun yanında çalışan yarı zamanlı bir kurye. Little Italy'de bulunan bütün ayak işlerine bu herif koşturmaya başladı. Son zamanlarda Little Italy'de görülüyor. Kilise Papazlarından Adam Simeon iki haftadır kilisesine dadanan kedileri arıyor. Kiliseye gece saatlerinde sızan bu kediler mumları, vazoları ve bir kaç değerli ibadet eşyalarına zarar veriyor. Adam Simeon ve Eric Posey bu kedileri iki haftadır arıyorlar ama sonuç nafile!  O gecelerden birinde takılan Ray Alcatraz'dan yardım isteyen Eric durumu güzelce izah etmiş. Gece saatlerinde bu kediler kiliseye girmeden ya da gün içerisinde takıldıkları yeri tahmin ederek onu bulmamız gerekiyor. Kedileri bulduğunuz gibi Adam Simeon ya da Eric Posey'e teslim etmeniz gerekiyor. Kedilerden birisi gri renkte diğeri ise kar gibi beyaz renkte! İki kediyi bulana güzel bir ödül vereceğini bağıra bağıra söylüyor. Sabırlı adamın sabrı  tükeniyor!

ERIC POSEY Peder Simeon'n yanında çalııyor. 27y/o

DAY 1
Alıntı
Ricky`nin elinde kar beyazı bir kedi ile kiliseye doğru ilerlediği mahalle yerlileri tarafından görülmüş.

DAY 2
Alıntı
Gündüz ve öğle saatlerinde bulunamayan kedi kilisenin en savunmasız anında gece vakti içeri girerek mumları ve perdeleri aşağıya indirdi. Görüntüler karşısında şok olan Adam Simeon bu sinir bozucu olayı Eric Posey'e anlattı.

DAY 3
Alıntı
Aranan gri renkli kedi Ravenite'da, Randy'nin yanında duruyormuş. Randy bu kediyi oldukça sevmiş, sahiplenmeyi bile planlıyor. Görevi başarmak için onu ikna etmeniz gerekebilir...

a few hours later...

Alıntı
Saatler süren konuşmanın ardından Randy ve Ricky gri kediyi Eric Polsey'e teslim etti. Pazar günü geldiğinde kedileri bulanlara bir takım yardımda bulunacağı belirtildi.

İKİ KEDİYİ BULAN

Ricky Sanfelippo

GÖREV BAŞARILI
friendly
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok