0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
05.12.2022 - 00:10, Little Italy ve Ocean Bar.Alıntı yapılan: anonymous writerSevgili Anonim Magazin takipçileri, iyi geceler. Bu gece sad bir post ile beraberiz.. Anonim Magazin'in kurucu yazarı v1 olarak özellikle bu tarihe imzayı ben atmak istedim.. Randolph Mitchell'in aşk hayatını yerden yere vurmuştuk ama zaman geçtikçe bu yüzden vicdan azabı çekmeye başladım. Her gün kiliseye gidiyorum ve günah sildiriyorum. Şu adamın hâline bakar mısınız? Birkaç gündür kendisini özellikle yakın takibe aldım ve Little Italy'nin o koltuğunda yüzde yüz eminim ki g*t izi kalmıştır. Tanrı aşkına şu adama birisi el uzatsın, izdivaç programlarına götürsün ya da birileriyle tanıştırsın. Gerçi bunu demeden önce birileri duymuş olmalı ki Love Meet diye yeni bir internet sitesi açıldı, tam sana göre, Randy. Adamı gördükçe paketimdeki sigaralar ateşle temasa geçmeden alev alıyorlar.. Derbeder oldum, Randy için her gün içiyorum. En çok sempati duyduğum insandır bu arada kendisi ünlüler içerisinde ve eminim ki o da bizleri çok seviyor aslında. Anonim Magazin olarak duyurulur, Randolph Mitchell'e 20-30 yaşlarında sadece sonsuz sevecek birisi aranıyor. Anonim Magazin ailesi olarak söz veriyoruz ki bizim sayemizde böyle birisi çıkıp Randy'i bulursa ilk datedeki bütün hesaplar bizden! Randolph Mitchell, bu davada arkandayız. Yıllardır kimsenin sana yapamadığını biz sana yapacağız ve yardım edeceğiz, bundan emin olabilirsin. Çevrende o kadar kız arkadaşın varken ve bu şehrin yüzde yüzlük kesimi de modelken sana o ağaçtan bir meyve düşmemesi çok ilginç ama hâlâ diyorum, belki de cinsel yöneliminde sorun vardır. Ek olarak saçlarındaki beyazlıkları da boyat, bu iyiliğimi de unutma, heh heh!
Sevgili Anonim Magazin takipçileri, iyi geceler. Bu gece sad bir post ile beraberiz.. Anonim Magazin'in kurucu yazarı v1 olarak özellikle bu tarihe imzayı ben atmak istedim.. Randolph Mitchell'in aşk hayatını yerden yere vurmuştuk ama zaman geçtikçe bu yüzden vicdan azabı çekmeye başladım. Her gün kiliseye gidiyorum ve günah sildiriyorum. Şu adamın hâline bakar mısınız? Birkaç gündür kendisini özellikle yakın takibe aldım ve Little Italy'nin o koltuğunda yüzde yüz eminim ki g*t izi kalmıştır. Tanrı aşkına şu adama birisi el uzatsın, izdivaç programlarına götürsün ya da birileriyle tanıştırsın. Gerçi bunu demeden önce birileri duymuş olmalı ki Love Meet diye yeni bir internet sitesi açıldı, tam sana göre, Randy. Adamı gördükçe paketimdeki sigaralar ateşle temasa geçmeden alev alıyorlar.. Derbeder oldum, Randy için her gün içiyorum. En çok sempati duyduğum insandır bu arada kendisi ünlüler içerisinde ve eminim ki o da bizleri çok seviyor aslında. Anonim Magazin olarak duyurulur, Randolph Mitchell'e 20-30 yaşlarında sadece sonsuz sevecek birisi aranıyor. Anonim Magazin ailesi olarak söz veriyoruz ki bizim sayemizde böyle birisi çıkıp Randy'i bulursa ilk datedeki bütün hesaplar bizden! Randolph Mitchell, bu davada arkandayız. Yıllardır kimsenin sana yapamadığını biz sana yapacağız ve yardım edeceğiz, bundan emin olabilirsin. Çevrende o kadar kız arkadaşın varken ve bu şehrin yüzde yüzlük kesimi de modelken sana o ağaçtan bir meyve düşmemesi çok ilginç ama hâlâ diyorum, belki de cinsel yöneliminde sorun vardır. Ek olarak saçlarındaki beyazlıkları da boyat, bu iyiliğimi de unutma, heh heh!
ne zaman evleniyor
Randy'nin Gece Hikayeleri 15. Bölüm: İyilik, iyidir & Kadın DediğinVe geceye elveda zamanı, yeni güne merhaba deme zamanı...Gecenin nabzını ruhunun tam ortasında hissedenler, karanlığın sessizliğiyle dans eden ve o sessizlikle sarhoş olanlar...Vice Radio'ya hoş geldiniz. Yine karşınızdayım, ben Randy'im. Sadece Randy.Arkadaşlarım, bazen bana böyle gülerler. Gizli gizli.Saf olduğumu düşünürler, ve haklılar da. Çoğu zaman saflık yaparım.Ya da hayata karşı daha naif davranmayı severim. Ben başkasının canını yakmayı istemem. Bir şekilde birisi benim canımı yaksa da, görmezden gelirim.Unutmaya çalışırım. Duymak istemediğim bir sözü başkasına da söylemem.Sözlerin insanların canını nasıl acıttığını da bilirim.İntikam için uğraşmam, kadere bırakırım. İzlerim. Ne oluyorsa öyle olur.Beni seven insanı daha çok sevmeye çalışırım, beni seviyor diye.Böyle davrandığım için de çok naif görünürüm.Oysa ki kimsenin acısından mutlu olmamak, benim yaşamak istemeyeceğimi birine yaşatmamak naiflik değil. Benim baktığım yerden tabii.Eskiden iyi olmak, bir değerdi. Şimdi aptallık kabul ediliyor...Bir sosyal medya paylaşımında okumuştum. Bir mezar taşında şöyle yazıyormuş: İyilik, iyidir...Bir arkadaşımla sohbet ediyordum. Kendisinin söylediği şey, içimi cız ettirdi.Kendisi bir rekor denemesi yapıyor, ve başarmak için çok az bir şeyi kaldı.Bana dedi ki: Tanıştığım insanların bazıları "Sen rekor kırmasan da olur, bitir yeter!" diyorlar dedi.İçim burkuldu, gerçekten. Bizler çaktırmadan aslında kadınları ikinci sınıf vatandaş yapıyoruz.Ve bunu o kadar sık yapıyoruz ki, kadınlar bir süre sonra bunu öğreniyor.Buna da psikolojide "Öğrenilmiş Çaresizlik" deniliyor.Gerçekten öğreniyorlar kadınlar. Bunu erkekler bilerek mi, bilmeyerek mi yapıyor ondan emin değilim...Ama... kadınlar, erkeklerden baktığınız zaman çok daha ilerideler, çok daha teknolojikler!Birçok konuda daha üstünler, neden bilmiyorum ama belki de yönetebilmek için kadını ezmiş hep, erkek.Kadın da bir süre sonra galiba... Bazı kadınlar, hepsi değil... Kabul etmiş.Kabul edenler için hayat bitmiş. Bir kadın için hayat ne zaman biter, biliyor musunuz?"Ben bilmem, eşim bilir." dediği zaman biter..."Benim için artık hayatım bitti, çocuklarım için yaşıyorum..." dediğinde hayat bitiyor aslında.Herkese en güzelini, en mükemmelini layık görürken, kendisi için hiçbir şeyi layık görmediği zaman hayat bitiyor kadın için...Kendisinin aslında nasıl büyük bir cevher olduğunu görmediği anda hayat bitiyor. Aynı şekilde içindeki bu cevheri kullanmadığı her dakika hayat bitiyor, kadın için.Yaşamak istediği şeyleri hayallerinde yaşadığı zaman, hayat bitiyor... o kadın için.Şimdi haddim olmayarak sormak istiyorum: Siz hangi kadınlardansınız?Benden bu gecelik bu kadar, sizleri çok seviyorum.