Konu: Samp platformunda kadın rolü yapan kişiler  (Okunma sayısı 1230 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#40 - 08.06.2020 23:52
Bu sunucuda sırf kadın rolü yapmak için varım, erkek rollerine pek ısınamıyorum ve yapamıyorum. O yüzden kadın rolüne tam gaz  devam.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#41 - 15.06.2020 06:01
Hayır dostum, genellikle rol yapmayı bilmeyen kişiler kadın rolü yapıyorlar. Ama bilmiyorlar ki; Amerika'da namus kavramı diye bir şey nadir görülür. Bu yüzden bunun için bir kural getirilse de saçma olacak, o yüzden onları en doğal şekillerinde serbest bırakmak. Şansını başka kadınlarda dene.  ;)
Bazıları "kibar tabiri ile" ortalık malı gibi roller yapıyor olabilir, bunun rol bilmekle alakası yok. Düşüncen çok yanlış.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

Ska

*
v2 Oyuncusu
#42 - 15.06.2020 12:13
Bu sunucuda sırf kadın rolü yapmak için varım, erkek rollerine pek ısınamıyorum ve yapamıyorum. O yüzden kadın rolüne tam gaz  devam.
Keko ebony.. en sevdiğim. :3
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#43 - 15.06.2020 12:59
Güzel yapılıyor ise tam zevk veriyor, öbür türlü sarmıyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#44 - 15.06.2020 14:12
Şu tarihe kadar Vice ortamında girdiğim tüm kadın rolü gerçekleştiren kişiler beklentimi ciddi anlamda karşılamadı, çoğu kişi kadın rolünün nasıl yapılacağını ve bir kadın karakterini nasıl yaratıp geliştireceğini bilmiyor.

Başka bir platformdan aldığım rehberi rehberlerde paylaştım, kadın rolü yapan kesimin %90'ının okumasını tavsiye ediyorum.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=7320.0
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#45 - 15.06.2020 14:31
Genelleme yapmak istemiyorum ancak sosyalleşmeye çalışan hiç kimseye izin bile verilmiyor kadın karakterler tarafından. Selam dediğimde ''Erkek arkadaşım var uzak dur!'' gibi saçma sapan bir cevap aldım iki gün önce. Lütfen karşınıza gelen her karakterin ilk amacının, sizi yatağa atmak olmadığını düşünerek ilerleyin.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#46 - 16.06.2020 02:04
Genelleme yapmak istemiyorum ancak sosyalleşmeye çalışan hiç kimseye izin bile verilmiyor kadın karakterler tarafından. Selam dediğimde ''Erkek arkadaşım var uzak dur!'' gibi saçma sapan bir cevap aldım iki gün önce. Lütfen karşınıza gelen her karakterin ilk amacının, sizi yatağa atmak olmadığını düşünerek ilerleyin.
her kadın sizin selamınızı almak zorunda değil, random dışardan her gelenle selamlaşıp sohbet mi edilecek ya?
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#47 - 16.06.2020 02:50
Erkek karakter oynatmak da, kadın karakter oynatmak da kolay şeyler değiller bana göre. Her ikisini de yapabilmek için öncelikle yapmak istediğiniz şeyi gözetleyip, iyi tanımanız gerekiyor. Bu olay biraz (bana göre) oynatacağınız cinsiyeti gözetlemek ile alakalı. Birçok kadın yapısı var; nazik olan, kibar olan, sert olan, öz güven içinde yaşayanı... sanırım bu listeyi uzatsak oldukça uzayacak. Ama bunun yanı sıra kadınlar duygularını daha çabuk belli ederler, toplum baskısı içinde erkekler duygu belli etmek konusunda biraz daha içe kapanık kalıyor. (Tabi bu söylenmiş bir genellemedir.) Burada şu şunun selamını alsa iyi olur, ya da bunu yapsa iyi olur diye düşünmek biraz absürt kalıyor. Nasıl erkekler "Hadi gezmeye gidelim." "Benim ile dolaşmaya çıkar mısın?" tarzı soruları hemen sorabiliyorsa, bunu yapan kişilerin karşısında bir kadının konuşmayı kabul etmemiş olması gayet normal bir durum. Bu olayın Türk bakışı ile bir alakası olduğunu sanmıyorum, tamamen karakter meselesi.

Birde şuna değinmek istiyorum; Evet, her iki tarafında kıskançlık duyguları olabilir. Başka bir erkeği yanında görmesi ufaktan da olsa sinir edebilir.(Tabi bu durumda "aa yanında erkek var hadi silahla vuralım, bıçaklayalım, dövelim" tarzından bahsetmiyorum.) Burada değinmek istediğim detay "duygular". Her insanın karakteri farklı olduğu gibi, bir olaya karşı gösterdiği duygular ve tepkileri de farklıdır. Tabi bunu abartıp farklı yönlere çekenler oluyor, yıllardır bunu görebildim ve görmüşsünüzdür. 

Karakterinizin o gün içerisinde kafası rahattır, karşısına gelen kişi ile normal şekilde konuşur. Siz de sohbetinizi edersiniz bunda problem yok. Ama her vakit selam verdiğinizde "Konuşmak istemiyorum." diyen kişi, diğer bir tabirle "kezban" rolüne girmiyor bence. Rol içerisinde ne yaşadığınız nereden bilebilirsiniz ki. Belki karakteri kötü bir gün geçirdi, gittiği bir barda sadece kafa dinlemek istiyor. Bir köşede insanları seyretmek istiyordur. Biraz da nötr bakarak empati kurulması gerektiğini düşünüyorum açıkçası. Bu düzende erkeğin de pısırığı var, nonoşu var, sevgi pıtırcığı var, şımarığı var... ama bunları kendi kafamıza göre seçemiyoruz ya da yönetemiyoruz.  "Bu böyle olmalıdır arkadaş" diye bir şart koşulması gerektiğini sanmıyorum.
« Son Düzenleme: 16.06.2020 03:01 Renesmee »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#48 - 16.06.2020 03:18
yine birileri reddedilmiş...
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#49 - 16.06.2020 04:06
Bu platforma geçtiğimden beri kadın rolü yapıyorum. Gerçekten haklı bir isyan. Kendinize gelin kardeşim. Kezban değilsiniz. Florida da yaşıyorsunuz.
İyi forumlar.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok