Konu: Samp platformunda kadın rolü yapan kişiler  (Okunma sayısı 1254 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 11.05.2020 07:56
hiç birimiz amerikada doğup büyümedik tam bir amerikan kız rolü oluşturmasını hiç kimseden bekleyemeyiz abartılacak bir durum değil -aşırıya kaçmadığı sürece-
ek olarak, belli bi kitle kız görmemiş abaza gibi rol yaptığından trip atması, yüz vermemsi normal. karşındaki kız rpsi yapan kişiyi bıktırma adam rolünü yapar zaten
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#21 - 11.05.2020 10:53
@Koala  En iyisi :o
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#22 - 12.05.2020 19:59
Bu tarz olaylardan fazlasıyla sıkıldığım ve onlar adına utandığım için Bobby Cassano adlı karakterimde kadınlara karşı sanki karşımda erkek varmış gibi davrandım(Ciddiyet bakımından). Vasily karakterimde de durum böyle olacak gibi duruyor. Çoğunluğun sevgili rolü diyince akıllarına tek gelen şeyin erotik rol olması biraz saçma. İlgi ******** diyebileceğimiz kişilerin hoşuna bu durum sanırım fazlasıyla gidiyor. Bir kadınla sohbet ederken erkek arkadaşı sizin sohbet ettiğinizi gördüğünde sanki ırzına geçmişsiniz gibi davranışlarda bulunuyor. Fazlasıyla saçmalık ve büyük bir cahillik.
tam anlamıyla "İlgi ********" bundan bahsediyorum bu tarz rolleri yapan kişilerin çoğu da ergen 14-15 yaşındaki çocuklar ilgi göremeyip burada egosunu tatmin ediyor işte.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#23 - 13.05.2020 20:45
Konu: Samp platformunda kadın rolü yapan kişiler  (Okunma sayısı 258 defa)

Buyrun benim.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#24 - 06.06.2020 16:50
Bunun sebebi genel olarak her sunucuda erkek rolü yapanların çoğunun kadın karakterlere yaklaşma sebebinin sadece sohbet etme amaçlı değil; o karakteri düşürmek, yatağa atmak, sevgili yapmak olmasından kaynaklanıyor. SA:MP'ta sayısız karakterim oldu, üç beş tanesi dışında kadın rolü dışında bir şey yapmadım. Rolünü hakkıyla yapana lafım yok, sevgilim/kocam olduğunu söylediğim halde durdurulamaz şekilde yavşayan çok kişi çıktı rolde karşıma. Eğer SA:MP'taki erkekler "Türk" erkek rolü yapmayı bırakırsa kadın karakterler de sözlü yada emote üzerinden tacize uğramadan, huzur içinde düzgünce rollerini gerçekleştirebilirler bence.

Bu sunucudaki balık meslek alanı bu işin mahşer alanı gibi bir yer. Balık tutan kadın karakter sahiplerine buradan Allah sabır versin diyorum. Role girdiğim her gün illaki bi' kalça kesme, afedersiniz memeye bakma, ilkokul seviyesinde pick-up linelar ile karşılaşıyorum. Üç gün balık seviyemi üç yapabilmek için katlanmak zorunda kaldım, tekneyle açıldım ve "Oh" çektim derken yanıma yatla birileri yanaştı, neyse ki laf atanın yanındakiler dediler ki "o tanıdık, dur," falan yırttık yine. Bir rol kesimini sorgularken o kesimin nelerle karşılaşıp o hale geldiğini de sorgulamak lazım. Kitlenin genel olarak bakış değiştirmesine ihtiyacı var. Saygılar.  :o
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#25 - 06.06.2020 17:00
Hayır dostum, genellikle rol yapmayı bilmeyen kişiler kadın rolü yapıyorlar. Ama bilmiyorlar ki; Amerika'da namus kavramı diye bir şey nadir görülür. Bu yüzden bunun için bir kural getirilse de saçma olacak, o yüzden onları en doğal şekillerinde serbest bırakmak. Şansını başka kadınlarda dene.  ;)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#27 - 06.06.2020 21:34
Hayır dostum, genellikle rol yapmayı bilmeyen kişiler kadın rolü yapıyorlar. Ama bilmiyorlar ki; Amerika'da namus kavramı diye bir şey nadir görülür. Bu yüzden bunun için bir kural getirilse de saçma olacak, o yüzden onları en doğal şekillerinde serbest bırakmak. Şansını başka kadınlarda dene.  ;)

wqsdasdasdsadsadas aynen moruk amerikaya girdiğin anda seks fırtınası başlıyor direkt. Krem şantiyi sıkıp inmeni bekliyorlar hatta. Tüm dünyaya yayılmış olan sahiplenme duygusu, toplum ve ahlak anlayışı Amerika kıtasına gelmemiş işe bak yahu
« Son Düzenleme: 06.06.2020 21:36 Rebel Son »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#28 - 06.06.2020 21:43

Namus, kıskançlık, sahiplenme yalnızca Türk ve Ortadoğu milletlerine ait duygular değildir. Evet Amerika'da da Türkiye'de olduğu gibi rahat yaşayan insanlar çoğunluklu olarak var. Aynı zamanda zina edenlerin cehennemde cayır cayır yanacağını ellerinde pankartlarla sokaklarda haykıran ağır Katolik Hristiyan kesim de var. Bunun rol bilmeyen insanların kadın rolü yapmasıyla değil; bazı arkadaşlarımızın, mesela senin gibi, rolünü yaptığı ülkeyi tanımamasıyla alakası var. Birazcık araştırmayla bu problem ortadan kalkar. Aşağıya birkaç faydalı link bırakıyorum bu konu hakkında (özellikle Avrupa ve Amerika'da kıskançlıktan öldürülen kadınlarla alakalı) sen de kişisel araştırmanı yapabilirsin. İyi roller.

Edit: Katolik Kilisesi'nin cinsel yaşam, evlilik ve zina hakkındaki görüşlerini içeren üç link daha ekledim. İyi araştırmalar tekrardan.

« Son Düzenleme: 06.06.2020 21:46 Lumi »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#29 - 06.06.2020 21:48
Vsy kardeşim hoş gelmiş, yürüyen cinsellik
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok