Bunun sebebi genel olarak her sunucuda erkek rolü yapanların çoğunun kadın karakterlere yaklaşma sebebinin sadece sohbet etme amaçlı değil; o karakteri düşürmek, yatağa atmak, sevgili yapmak olmasından kaynaklanıyor. SA:MP'ta sayısız karakterim oldu, üç beş tanesi dışında kadın rolü dışında bir şey yapmadım. Rolünü hakkıyla yapana lafım yok, sevgilim/kocam olduğunu söylediğim halde durdurulamaz şekilde yavşayan çok kişi çıktı rolde karşıma. Eğer SA:MP'taki erkekler "Türk" erkek rolü yapmayı bırakırsa kadın karakterler de sözlü yada emote üzerinden tacize uğramadan, huzur içinde düzgünce rollerini gerçekleştirebilirler bence.
Bu sunucudaki balık meslek alanı bu işin mahşer alanı gibi bir yer. Balık tutan kadın karakter sahiplerine buradan Allah sabır versin diyorum. Role girdiğim her gün illaki bi' kalça kesme, afedersiniz memeye bakma, ilkokul seviyesinde pick-up linelar ile karşılaşıyorum. Üç gün balık seviyemi üç yapabilmek için katlanmak zorunda kaldım, tekneyle açıldım ve "Oh" çektim derken yanıma yatla birileri yanaştı, neyse ki laf atanın yanındakiler dediler ki "o tanıdık, dur," falan yırttık yine. Bir rol kesimini sorgularken o kesimin nelerle karşılaşıp o hale geldiğini de sorgulamak lazım. Kitlenin genel olarak bakış değiştirmesine ihtiyacı var. Saygılar.