RolePlay dediğiniz şey, karşılıklı kaliteden oluşan her hangi ortamdan bile keyif alabileceğiniz nadir şeylerden. 2011'den Beri aktif olarak RP içerisindeyim, ben hayatımda sampın hiç bu kadar kalitesiz oluşuna şahit olmamıştım. Önceden sövüştüğümüz, aramızı bozduğumuz adamlarla bile bu oyunu oynarken keyif alabiliyorduk. Toplam 40 tane userle, sürekli role play döndüğü ortamlardan çıktıktan sonra, 300-400 user olan yerde insanların rol yapmaktan çekinmesi bile komik. MTA'dan gelsinler, şurdan gelsinler, hadi rol öğretelim kafasıyla bir yere varılmadığı çok açık. Hepimiz ilk başladığımızda, şu an ki kafayla ''troll''dük. Ama şu an sampa akın eden kişiler, 10-15 kişilik arkadaş ortamıyla geliyor. Adamın tek amacı, meslek yapıp, Elegy alıp, Idlewood'da sıfır çizmek

Altında Elegy'le gangbanger rolü yapan adamla, tek başına hooda gelip sırf kısıtlanmış rollerden faydalanıp, ahkam kesip, sadece kendi eğlencesini düşünerek, karşı tarafı hiçe sayan rolcüleri görmenin kimseyi şaşırtmaması lazım. Samp ortamı hiç değişmedi. LSRP'de iki chatlog yapan adamlar, TR serverlarında kral oldu. Oyun eskiden daha zevkliydi. Herkesin amacı rol çıkartmaktı. Brawl yapıyordun, rol yapalım diye, en azından rol yapalım, ic parayla işimiz yok diye esrarı filanını on dolardan satıyordun. Abeci abeci kırk tane adamı yan yana koyup, en iyisi biziz, en iyisiyiz mantığı yoktu. Çok kişi olanın değil, iyi role play yapanın yerinin olduğu ortamlar vardı. Şimdi sadece sayılara bakılıyor. On kişiyle saçma salak RP yapacağıma, üç kişiyle eğlenerek RP yaparım mantığı yok artık. Ben sampın %90'ıyla kavgalı olduğum için, Boshaft adını burada almadım. Ama ben oyundayken kavgalı olduğum adamlarla bile rol yaparken eğlenebiliyordum. Şu an öyle bir ortam yok. F basalım, sol tik basalım, meslek kasalım, drift atalım. Ben sampta görmediğim kadar sistemi burda gördüm. Eskiden herkes sistem sistem ağlıyordu, şimdi de rol diye ağlıyor. Eskisi kadar zevk vermemesi gayet normal sampın ama bu kadar zevksiz oluşu can sıkıcı. Ortamı bozan, mantıktan uzak olan kimseye ah vah edilmemeli, yasaklanmalı. Oynayacak, öğrenmek isteyen adam bunu her türlü öğrenir zamanında olduğu gibi.