Birlik lideri bu adamı vurun veya dövün dediğinde sorgulamayacagiz, hakkimizda yok. Outsider veya Guido rütbelerindeyiz. Mafyadaki en düşük rütbeli kişi mafya liderinin işlerine karışmasi veya yapmamasi gibi bir durum yok. Tony_Cordizelli @Atilla bizi Little Italy'e çağırıyor, ardından bize adamı tarif ediyor adam bizde söyleneni yapıyoruz. Sonrasında kişi ile diyaloglar kuruyoruz ve öyle dövüyoruz.
Ek olarak şikayeti açan kişi "Hiç bir birlik liderine karşı utandırıcı, küçük düşürecek rol yapılamaz." kuralinida ihlal ediyor.
Öncelikle iyi forumlar dilerim. Birlik liderinin direktiflerini yerine getirmek IC olarak göreviniz, bunun bilincindeyim. Fakat bunu ne sebeple yaptığınızı -genel anlamda- soruyorum. Ek olarak benim birlik kural ihlali yaptığımı belirtmişsiniz. Eğer bundan şüpheniz varsa öncelikle hakkımda şikayet açmanız gerekiyor, bu şikayet ile bir alakası yok o konunun. Ben yine de içiniz rahat edecekse savunmamı yapayım o konu hakkında.
1) İLLEGAL BİRLİK KURALLARI
1.1) GENEL KURALLAR
Hiç bir birlik liderine karşı utandırıcı, küçük düşürecek rol yapılamaz. (Yüzüne tükürmek, üzerine idrar boşaltmak, tasma takmak gibi bir çok rol engeli vardır.)
Bu kuralı ihlal ettiğimi düşünmüyorum. Eğer kural ihlali varsa hakkımda gerekli kanıtları sunarak şikayet açabilirsiniz. Tekrardan size iyi forumlar.
Öncelikle forum ismim viekens, Tony_Cordizelli karakteri Andrea'yı IC olarak arayıp bir kaç kişinin saygısızlık yaptığı ve küfür ettiğini söyledi. IC olarak aileden olduğu için Tony'i birlikteki herkes yardımına koşar ve sever. Bu yüzden Little Italy'e gittim ve Tony ile konuşmaya başladım olay ne felan diye kişilerin durduk yere saygısızlık ve küfür ettiğini söyledi, buffalodakiler dedi. Kenara çekip dövün dedi, yani kısaca birlik liderinin emrini yerine getirdik. Ayrıca illegal birlik liderine saygısızlık rollerinin yasak olduğunu biliyorum, karşı tarafın kural ihlali var bizim yok.
Size de iyi forumlar. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Bizim saygısızlık yaptığımızı söylüyorsunuz. Öncelikle barda karakterimin şahsına hakaret eden karakter Tony Cordizellidir. "
Sikerim yapacağınız işi" diyerek bir küfürde bulundu. Karakterim buna karşı sinirlendi ve "
Siktir git" kelimesini kullandı. Bu konuda bir saygısızlık yaptığını düşünmüyorum, ihlal olduğunu düşünmüyorum. Küfürü eden karşı taraftı.Benim o lafımdan sonra Tony karakteri daha da küfürlü ithaflarda bulundu. bu lafından sonra da karakterimin ailevi değerlerine hakarette bulundu, bizi tehdit etti. Ardından dışarı çıkıyoruz ve dayak yiyoruz. Cosa Nostra kültürünü sahiplenmiş bir şekilde rol yapmaktasınız. Yıllarca Cosa Nostra rolü yaptım. İlk defa bu tarz bir rolle karşılaşıyorum.
Şahsı fikrimdir, lütfen farklı yönlere çekilmesin bu lafım. Cosa Nostra'nın bilincinde rol yapıyorsanız lütfen bu tarz agrasif rollere girmeyin rica ediyorum. Siz bir çete değilsiniz, çete rolü yapmıyorsunuz.
1) İLLEGAL BİRLİK KURALLARI
1.1) GENEL KURALLAR
6. İllegal oluşum üyeleri, herhangi sivil vatandaşın yanında rolün gidişatına dikkat etmelilerdir rolleri mantık çerçevesinde olmalıdır.