Bildiğimiz üzere sunucunun hikayesi Vice City'de geçiyor ve yönetim de olabildiğince Los Santos haritasına eklemeler yaparak şehri Los Angeles havasından daha Miami'ye çevirmeye çalışıyorlar. Fakat bunu yaparlarken şahsen ben, şehrin o orjinal havasının kaybolup eklenen yeni haritaların sunucuda garip bir görüntüye yol açtığını düşünmeye başladım son zamanlarda. Sanki Vice City eklentileri Los Santos'a pek uymuyor gibi gelmeye başladı. Hatta hala IC platformda mekan isimlerinin Los Santos'un olması da bir başka sorun (örn: Idlewood, Market ST, Rodeo, Temple...) Biliyorum, Vice City haritası sorunlu ve eminim bu daha önce denenmiştir, başarısız olmuştur. Fakat gördüğüm üzere bir Rus serveri Vice City haritasını tamamen ve sorunsuz sunucuya eklemiş ve insanlar tamamen örjinal Vice City haritasında rol yapıyor. Sanki hikayesi İstanbul'da geçen, Idlewood'un Bayrampaşa veya Willowfield'in ne bileyim Bağcılar olarak adlandırıldığı malum sunucular gibi bir tat vermeye başladı gibi hissediyorum. Siz ne düşünüyorsunuz merak ettim.