Konu: Sunucunun haritası üzerine hasbihaller  (Okunma sayısı 302 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.04.2020 15:54
Bildiğimiz üzere sunucunun hikayesi Vice City'de geçiyor ve yönetim de olabildiğince Los Santos haritasına eklemeler yaparak şehri Los Angeles havasından daha Miami'ye çevirmeye çalışıyorlar. Fakat bunu yaparlarken şahsen ben, şehrin o orjinal havasının kaybolup eklenen yeni haritaların sunucuda garip bir görüntüye yol açtığını düşünmeye başladım son zamanlarda. Sanki Vice City eklentileri Los Santos'a pek uymuyor gibi gelmeye başladı. Hatta hala IC platformda mekan isimlerinin Los Santos'un olması da bir başka sorun (örn: Idlewood, Market ST, Rodeo, Temple...) Biliyorum, Vice City haritası sorunlu ve eminim bu daha önce denenmiştir, başarısız olmuştur. Fakat gördüğüm üzere bir Rus serveri Vice City haritasını tamamen ve sorunsuz sunucuya eklemiş ve insanlar tamamen örjinal Vice City haritasında rol yapıyor. Sanki hikayesi İstanbul'da geçen, Idlewood'un Bayrampaşa veya Willowfield'in ne bileyim Bağcılar olarak adlandırıldığı malum sunucular gibi bir tat vermeye başladı gibi hissediyorum. Siz ne düşünüyorsunuz merak ettim.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 30.04.2020 16:02
Vice City haritasına geçmesini ben şahsen hiç bir şekilde istemiyorum. Şuan ki haliyle çok güzel olduğunu ve yeni eklemelerle daha güzel olacağını düşünüyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 30.04.2020 16:09
Sadece Verona Mall alt geçidinin biraz sırıttığını düşünüyorum. Diğer eklenen mapler, binalar genel anlamda şehirle uyum sağlıyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 30.04.2020 16:10
İlk versiyonda Vice City haritasında geçiyordu, hatta kendine has client'i falan vardı sunucunun, map çok boş kalıyor ve bana göre dağınık bir harita. Bug'ları çok olduğu için kaldırıldı ki, bence Los Santos haritasına ufak eklemeler daha iyi olur. Bilgisayarı kötü olan kişilerde çok sorun yaratıyor yeni objeler vs. Bu güncellemelerde gelecek objeler umarım sıkıntı çıkartmaz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 30.04.2020 16:12
Bu tarz konsepte dayalı sunucularda sonradan yapılan harita müdahelelerinin kaçınılmazı bu maalesef. Ancak buna rağmen ciddi anlamda rahatsızlık uyandıran bir ekleme/çıkarma gözüme çarpmadı şu ana kadar. Yeni güncellemeyi deneyimlediğimde de hissettiklerim değişmez umarım. Sadece birden bıçakla kesilmiş ya da açılan bir portalla aniden farklı bir atmosfere yönlendirilmiş izlenimi olmazsa bir sorun teşkil etmez diye düşünüyorum şimdilik.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 30.04.2020 17:12
Aynen öyle ben de Youtube'da gördüm. Ruslar bu işi biliyor, Vice haritasını uyarlamışlar ve şahane görünüyor. O sunucuyu Rusya değil de Amerika açsaydı keşke :D
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 30.04.2020 17:23
Fixlenmiş Vice City haritası mevcut, tekrar denenebilir
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 30.04.2020 17:39
Şahsen V1 döneminden bu yana oynuyorum ve V1'deki bugların ardı arkası kesilmiyordu arkadaşlar. İyi bir bilgisayara sahip olmayan çok insan var SAMP platformunda zaten farkettiyseniz bu yeni yapılan map çalışmalarının hepsi 1 skin boyutu kadar ve oyununuzu kastırmayacak derecede tasarlanıyor. Şuanda sırıtan bir şey yok sadece textureları size garip geliyor olabilir ki zaten ilerleyen süreçte sunucunun atmosferine alıştıktan sonra gözünüze normal gelmeye başlıyor. Diğer bir konuya değinecek Idlewood gibi yerlerin isminin değişmesi gibi şeyler şuanlık pek mümkün değil o nasıl olur? Sunucuya bir script eklenir orada nerede olduğunuzu gösteren bir yazı yazar mesela Verona Mall yerine Vice Mall yazar. O şekil olur ki bu da sizi sunucuya daha çok adapte edebilir diye düşünüyorum. Yani her şey ha diyince olmuyor. Şimdilik sunucu gayet yerinde ve oturaklı bir düzeyde ilerliyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 11.05.2020 02:14
Ne kadar Idle'ye Haydarpaşa demeye alışmış olsamda yavaş yavaş alışmaya çalışıyorum çoğu map'i görmemiş olsamda bence gayet güzel gözüküyor farklı bir tadı var hem çok karışık olmasına rağmen sanki daha önceden o mapler hep oradaymış gibi hissettiriyor tabikide yıllarca Vice City oynamanın etkisi vardır, sonuç olarak gayet başarılı.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#9 - 19.05.2020 09:52
oldugu gibi birakilsa daha guzel olabilirdi. yeni eklenen mapler cok fazla siritiyor, hem renk olsun hem de yapi olarak. market caddesinin ortasindaki sacma alt gecidi saymiyorum bile
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok