Konu: [29.04.2020-Adrian Lombardi] Bug Abuse  (Okunma sayısı 653 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 29.04.2020 20:58
Bu arada çatışma rolünün ortasında ticket atıp rolü stoplayıp çatışmayı erteleyemeyi teklif etsem bunu kabul etmeyeceğinizi hepimiz biliyoruz. Ve mermilerin hepsini boşlatıp yararlandığımı düşünüyorsunuz muhtemelen ama dediğim gibi harcadığım mermi sayısı ortada.

Ekran görüntüsünde oynama var.

artı olarak, silahı başka bir arkadaşına verip ona devam ettirmediğini, veya ekran görüntüsünün başkasına ait olup-olmadığını nerden anlayabiliriz? Hadi diyelim ss sana ait, sonuç olarak sen 45 mermiyle çatışmaya girdin mi? girdin. Eğer yaralıya düşmesen o 45 merminin hepsinide harcayacaktın.
Sana bunu aynı şu şekilde söyleyebilirim. Ekran görüntüsünde hiç bir şekilde oynama yok, bir şekilde bir yerlerden bir şey yakalamaya çalışmamalısın boşuna. Capone'nin birliğinin açtığı şikayette nasıl beni bir ekran görüntüsüyle beni AFK kalmakla suçladıkları gibi ben de bu şekilde ekran görüntümle savunmamı yapıyorum. Dediğim gibi hiç bir oynama da yok. "Arabama koydum silindi bug oldu vs diyor bununla ilgili kanıt inceleme vesaire talep ediyorum." Bunun kanıtı zaten Manifesto ve Dixsept, arabayı onlar silmişti. Maalesef ki ikimiz de aynı değiliz, ben yaralıya düşmesem o mermiyi kullanmayacaktım. Kullanmadım da. Kendi açından değil, diğer insanların açısından da düşünmelisin.

#11 - 29.04.2020 21:02
Silahı zaten Manifesto vermedi. IC yollarla birliğimden aldım. Banlanmış hesaptaki silinen shotgunu almak için niye ticket atayım?

#12 - 29.04.2020 21:09
Bu arada çatışma rolünün ortasında ticket atıp rolü stoplayıp çatışmayı erteleyemeyi teklif etsem bunu kabul etmeyeceğinizi hepimiz biliyoruz. Ve mermilerin hepsini boşlatıp yararlandığımı düşünüyorsunuz muhtemelen ama dediğim gibi harcadığım mermi sayısı ortada.

Ekran görüntüsünde oynama var.

artı olarak, silahı başka bir arkadaşına verip ona devam ettirmediğini, veya ekran görüntüsünün başkasına ait olup-olmadığını nerden anlayabiliriz? Hadi diyelim ss sana ait, sonuç olarak sen 45 mermiyle çatışmaya girdin mi? girdin. Eğer yaralıya düşmesen o 45 merminin hepsinide harcayacaktın.
Sana bunu aynı şu şekilde söyleyebilirim. Ekran görüntüsünde hiç bir şekilde oynama yok, bir şekilde bir yerlerden bir şey yakalamaya çalışmamalısın boşuna. Capone'nin birliğinin açtığı şikayette nasıl beni bir ekran görüntüsüyle beni AFK kalmakla suçladıkları gibi ben de bu şekilde ekran görüntümle savunmamı yapıyorum. Dediğim gibi hiç bir oynama da yok. "Arabama koydum silindi bug oldu vs diyor bununla ilgili kanıt inceleme vesaire talep ediyorum." Bunun kanıtı zaten Manifesto ve Dixsept, arabayı onlar silmişti. Maalesef ki ikimiz de aynı değiliz, ben yaralıya düşmesem o mermiyi kullanmayacaktım. Kullanmadım da. Kendi açından değil, diğer insanların açısından da düşünmelisin.

Ben bugüne kadar rastladığım bulduğum bugları kendim için kullanmadım, platformdaki çoğu kişi beni iyi bilir ve beni tanır, eğer profilimdeki şu ban kaydını diyorsan;

[20/04/2020, 17:38] Nikolai_Milanov adlı karakter Jackie_Valachi admin tarafından Bug Abuse sebebi ile yasaklandı.

Olayın ne olduğunu bilmiyorsun, ne yaptığımı-nasıl yaşandığını, "Maalesef ki ikimiz de aynı değiliz." demişsin, beni reel'de tanımıyorsun, gerçek adımı bile bilmiyorsun, sesimi duymadın, beni uzun zamandır tanımıyorsun, ve en önemlisi benimle alakan yok.

Burda sonuç olarak "Bug Abuse" kuralı ihlal edilmiş, ha yararına kullanmışsın, ha yararına kullanmamışsın. Yararına kullanıcakken yaralıya düşmüşsün ve kullanmamışsın. Yada silahı başka bir arkadaşına verip devam ettirmediğine dahi bir kanıt var mı? Hayır yok.

Önceden "Yönetimi Kandırmaya Çalışmak - Bug Abuse"den ban kaydın bulunuyor, tekrardan yönetimi kandırmaya çalışma çabalarına giriyorsun.

Kısacası Bug Abuse yapmışsın, ne olursa olsun bu gerçeği değiştirmez.

#13 - 29.04.2020 21:12
Aynı şekilde arkadaşının bana da dediği gibi "Bug abuseden yasaklanmış, bug yapmaya devam ediyor." Benim yasağımında nasıl olduğuna dair bir bilginiz yok ve böyle bir söylemde bulunmanız tamamen yanlış. Forum zaten yavaşladı, mesaj atmakta zorlanıyoruz biraz. Daha fazla konunun ileriye gitmemesi için beklemeliyiz. Konuyu kilitleyebilirsiniz isterseniz.

Yeni okuduğum birşeyi de eklemek istiyorum; Silahı Manifesto verdi gibi bir söylemde bulunmadım.

#14 - 29.04.2020 21:28
Tekrar dediğim gibi. Kendi düşüncelerinle hareket edeceğini seçerek yazıyorsun. Eğer bir kere bug abuse ile almış olsam ve bu kadar olay yaşanmış olmasa niye abuse yaptığın olayı video çekeyim? Hapishane olayını da biliyorsan olayın nasıl olduğunu da biliyorsundur o konu hakkında bir şey yazmayacağım o yüzden.
"Bu yazdıklarının hiçbiri Bug Abuse yaptığının gerçeğini değiştirmez. Düşmeseydin hepsini kullanacaktın "
". Ama sen hayla 45 mermi ile çatışmaya girip roldeki şahıslardan üstünlük sağladın,oradaki herkesin 30 mermisi var ve senin 45. Adamların mermisi bitse bile senin yine 15 mermin kalıcaktı ve bu sana büyük avantaj sağlıyor her halükarda."
Fotoğrafta gördüğünüz gibi arkadaşın söylediği civarda mermim var, hatta bir tık üstü. Ne fazlası kullanıldı, ne eksiği. @Mihawk   zaten role müdahle edip izleyen bir yetkiliydi. Rolün gidişatını takip ediyordu. Çatışma rolünde Mihawk izliyor olmalıydı. Bir süre sonra Tamaz'ın ekibinin geldiği sırada zaten ben kenarda mermi yüzünden ateş etmeden bekledim  ve soyismi yanlış hatırlamıyorsam Slavic tarzı olan bir arkadaş da beni vurdu. Yani dediğiniz olaydan herhangi bir şekilde yararlanmadı.

#15 - 29.04.2020 21:48
Tekrar dediğim gibi. Kendi düşüncelerinle hareket edeceğini seçerek yazıyorsun. Eğer bir kere bug abuse ile almış olsam ve bu kadar olay yaşanmış olmasa niye abuse yaptığın olayı video çekeyim? Hapishane olayını da biliyorsan olayın nasıl olduğunu da biliyorsundur o konu hakkında bir şey yazmayacağım o yüzden.
"Bu yazdıklarının hiçbiri Bug Abuse yaptığının gerçeğini değiştirmez. Düşmeseydin hepsini kullanacaktın "
". Ama sen hayla 45 mermi ile çatışmaya girip roldeki şahıslardan üstünlük sağladın,oradaki herkesin 30 mermisi var ve senin 45. Adamların mermisi bitse bile senin yine 15 mermin kalıcaktı ve bu sana büyük avantaj sağlıyor her halükarda."
Fotoğrafta gördüğünüz gibi arkadaşın söylediği civarda mermim var, hatta bir tık üstü. Ne fazlası kullanıldı, ne eksiği. @Mihawk   zaten role müdahle edip izleyen bir yetkiliydi. Rolün gidişatını takip ediyordu. Çatışma rolünde Mihawk izliyor olmalıydı. Bir süre sonra Tamaz'ın ekibinin geldiği sırada zaten ben kenarda mermi yüzünden ateş etmeden bekledim  ve soyismi yanlış hatırlamıyorsam Slavic tarzı olan bir arkadaş da beni vurdu. Yani dediğiniz olaydan herhangi bir şekilde yararlanmadı.

Yaralı konuma düşmesen kullanacağını hepimiz biliyoruz,kendimizi kandırmaya gerek yok.Ek olarak o rolü izleyen birden fazla admin vardı,savunmalar yapıldıysa @Manifesto'nun kararını bekleyelim.

#16 - 29.04.2020 22:03
Demeye çalıştığım şey şu. Yaralı konumuna düşmesen kullanacağını hepimiz biliyoruz diye bir savunma ya da suçlama olmaz, olmamalı. Kullanmadım ve kullanmayacaktım da. Eğer kullanacak olsaydım zaten ceza alan birlik üyem gibi drive-by atarak mermiyi hızlı hızlı bitirirdim. Bundan yararlanmadım.

#17 - 29.04.2020 22:04
Mermi ve silah bir kenara, araç sürerken direklerin içinden rahatça geçebileceğiniz cleo modlar mı kullanıyorsunuz? @Justice

#18 - 29.04.2020 22:07
Mermi ve silah bir kenara, araç sürerken direklerin içinden rahatça geçebileceğiniz cleo modlar mı kullanıyorsunuz? @Justice

Böyle bir cleo mod olduğunu ben yeni öğrendim. Eğer böyle bir cleo kullanacak olsam bile o direğin içinden geçmeye çalışmazdım çünkü araba zaten hızlanmıştı ve o çarptığım direk kırılan bir direkti, içinden geçmeme gerek kalmazdı. İstiyorsanız o direği oyun içinden de gösterebilirim.

#19 - 29.04.2020 22:09
Videoda 1.38'de aracınız direğin içinden geçiyor. Herhangi bir yavaşlama veya kırılma yok.