Bu arada çatışma rolünün ortasında ticket atıp rolü stoplayıp çatışmayı erteleyemeyi teklif etsem bunu kabul etmeyeceğinizi hepimiz biliyoruz. Ve mermilerin hepsini boşlatıp yararlandığımı düşünüyorsunuz muhtemelen ama dediğim gibi harcadığım mermi sayısı ortada.
Ekran görüntüsünde oynama var.
artı olarak, silahı başka bir arkadaşına verip ona devam ettirmediğini, veya ekran görüntüsünün başkasına ait olup-olmadığını nerden anlayabiliriz? Hadi diyelim ss sana ait, sonuç olarak sen 45 mermiyle çatışmaya girdin mi? girdin. Eğer yaralıya düşmesen o 45 merminin hepsinide harcayacaktın.
Sana bunu aynı şu şekilde söyleyebilirim. Ekran görüntüsünde hiç bir şekilde oynama yok, bir şekilde bir yerlerden bir şey yakalamaya çalışmamalısın boşuna. Capone'nin birliğinin açtığı şikayette nasıl beni bir ekran görüntüsüyle beni AFK kalmakla suçladıkları gibi ben de bu şekilde ekran görüntümle savunmamı yapıyorum. Dediğim gibi hiç bir oynama da yok. "Arabama koydum silindi bug oldu vs diyor bununla ilgili kanıt inceleme vesaire talep ediyorum." Bunun kanıtı zaten Manifesto ve Dixsept, arabayı onlar silmişti. Maalesef ki ikimiz de aynı değiliz, ben yaralıya düşmesem o mermiyi kullanmayacaktım. Kullanmadım da. Kendi açından değil, diğer insanların açısından da düşünmelisin.
Ben bugüne kadar rastladığım bulduğum bugları kendim için kullanmadım, platformdaki çoğu kişi beni iyi bilir ve beni tanır, eğer profilimdeki şu ban kaydını diyorsan;
[20/04/2020, 17:38] Nikolai_Milanov adlı karakter Jackie_Valachi admin tarafından Bug Abuse sebebi ile yasaklandı.
Olayın ne olduğunu bilmiyorsun, ne yaptığımı-nasıl yaşandığını, "Maalesef ki ikimiz de aynı değiliz." demişsin, beni reel'de tanımıyorsun, gerçek adımı bile bilmiyorsun, sesimi duymadın, beni uzun zamandır tanımıyorsun, ve en önemlisi benimle alakan yok.
Burda sonuç olarak "Bug Abuse" kuralı ihlal edilmiş, ha yararına kullanmışsın, ha yararına kullanmamışsın. Yararına kullanıcakken yaralıya düşmüşsün ve kullanmamışsın. Yada silahı başka bir arkadaşına verip devam ettirmediğine dahi bir kanıt var mı? Hayır yok.
Önceden "Yönetimi Kandırmaya Çalışmak - Bug Abuse"den ban kaydın bulunuyor, tekrardan yönetimi kandırmaya çalışma çabalarına giriyorsun.
Kısacası Bug Abuse yapmışsın, ne olursa olsun bu gerçeği değiştirmez.