Konu: [29.04.2020-Adrian Lombardi] Bug Abuse  (Okunma sayısı 642 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 29.04.2020 22:11
Videoda 1.38'de aracınız direğin içinden geçiyor. Herhangi bir yavaşlama veya kırılma yok.
Yavaşlama ve kırılmadan kastım araç zaten çarptığında direği kıracak bir hızdaydı, o direk diğer objeler gibi kırılmayan bir direk değil. İçinden geçemem yani zaten. Eğer böyle bir cleo kullanacak olsaydım kırılmayan direklerin içinden geçmek için kullanırdım. Palomino Creek tabelaları gibi ya da köprüler.

#21 - 29.04.2020 22:27
Şimdi gelip oyun içinde denedim, direğin içinden zaten geçiliyormuş. Map ile alakalı muhtemelen.
« Son Düzenleme: 29.04.2020 22:38 Justice »

#22 - 30.04.2020 01:11
Savunmalar yapıldığına göre @Manifesto'nun kararını bekleyelim.

#23 - 30.04.2020 06:35
Tekrar dediğim gibi. Kendi düşüncelerinle hareket edeceğini seçerek yazıyorsun. Eğer bir kere bug abuse ile almış olsam ve bu kadar olay yaşanmış olmasa niye abuse yaptığın olayı video çekeyim? Hapishane olayını da biliyorsan olayın nasıl olduğunu da biliyorsundur o konu hakkında bir şey yazmayacağım o yüzden.
"Bu yazdıklarının hiçbiri Bug Abuse yaptığının gerçeğini değiştirmez. Düşmeseydin hepsini kullanacaktın "
". Ama sen hayla 45 mermi ile çatışmaya girip roldeki şahıslardan üstünlük sağladın,oradaki herkesin 30 mermisi var ve senin 45. Adamların mermisi bitse bile senin yine 15 mermin kalıcaktı ve bu sana büyük avantaj sağlıyor her halükarda."
Fotoğrafta gördüğünüz gibi arkadaşın söylediği civarda mermim var, hatta bir tık üstü. Ne fazlası kullanıldı, ne eksiği. @Mihawk   zaten role müdahle edip izleyen bir yetkiliydi. Rolün gidişatını takip ediyordu. Çatışma rolünde Mihawk izliyor olmalıydı. Bir süre sonra Tamaz'ın ekibinin geldiği sırada zaten ben kenarda mermi yüzünden ateş etmeden bekledim  ve soyismi yanlış hatırlamıyorsam Slavic tarzı olan bir arkadaş da beni vurdu. Yani dediğiniz olaydan herhangi bir şekilde yararlanmadı.

Bu vereceğim son cevaptır, bundan sonra gerekmezse fazla cevap verip uzatmayacağım.

Dostum, hep dönüp dolaşıp aynı şeyi söylüyorsun. Sana şunu söyleyeceğim, şuan bulunduğumuz yer sanal, bilgisayar başındayız şuan. Burda gerçek hayatta değiliz. Sen beni, ben seni. Kimse birbirini tanımıyor burda, vardır elbet birkaç reelden arkadaşın, ona bir şey diyemem. Ama burda kimse birbirini iyi tanımıyor, burası sanal. Senin o'nu yaralıya düşmeseydin suistimal edip etmeyeceğini kimse bilemezdi, bu yüzden bence hiç bahane aramaya gerek yok. Sana birinci sayfada attığım ssde o zaman Kalapatirov birliğindeydim, o gün çatışma yaşanmıştı mermi bug'u olduğu için çatışmanın devamına katılmak yerine admin izni alıp Las Ventruas'a gidip mermiyi boşalttım, asla o çatışma rolüne sonradan dahil olma gibi bir durum yaşanmadı. Sen üstte kendinle beni karıştırma demişsin, bu oldu mu şimdi? Hayır olmadı. Ben burda mermi bugundan yararlanmadım diye hava atmıyorum, asla beni yanlış anlama. Orda 45 mermi bulunuyor, 45 çok az. Orda hemen havaya sağa sola sıksan o mermicik hemen biterdi zaten.

Konuyu başka yerlere çekmeye çalışıyorsun ve daha fazla buna uymayacağım, konuyu saptırma hiç çabanı anlamış değilim. Burda kimse birbirini iyi tanımıyor, biriside çıkıp kanıtların olmasına rağmen dese Justice kardeşimiz böyle şeyler yapmaz, böyle şeyler etmez, böyle bi' şey dese buna yakın arkadaşlarından başka kimsenin inanacağını sanmıyorum. Sanal alemde olduğumuzu tekrardan hatırlatmak istiyorum, yukarıda defalarca kez tekrarladım. "Bu senin bug'u kullandığının gerçeğini değiştirmiyor." dedim, doğru dediğimi düşünüyorum. Çünkü bu senin bug'u kullandığının gerçeğini değiştirmiyor, bu bug kullanıcının isteği doğrultusunda yapılan bir bug, hadi diyelim senin dediğin gibi yanlışıkla oldu diyelim. Peki ya yanlışıkla olduysa neden @Manifesto'ya, yada diğer adminlere bildirmek yerine bu bugla çatışmaya giriyorsun? Senin ceza alman yasaklanman çatışmadan daha önemli değil. Sonra çatışırsın veya çatıştığın düşman olduğun oyunculardan rica edersen senin için iki dakikalığına dururlar, sende mermini boşaltırsın. Vice Roleplay kitlesi merhametli ve iyi niyetli.

Burda ne olursa olsun bir kural ihlali var, bunu sende bende herkesde iyi biliyor ki, bug'u yararına kullanıp kullanmadığın önemli değil. Sonuçta bug olmasına rağmen çatışmaya dahil olup, üstüne video çekmişsin. Yukarıda yazmışsın "Abuse yaptıysam neden video çekeyim?" böyle demişsin, bir an unutup çekmiş olabilirsin veya son videoda sağ üstteki paneli kapatmayı unutmuşsundur, insanlık hali. Her şey olabilir. Burda sonuç olarak @Mithos'un birliğinden üstünlük sağlamış, çatışmaya dahil olmuşsun. Eğer yaralıya düşmeseydin, çatışmaya devam edecektin. Ama 16 mermin kala, yaralıya düştüğün için devam edememişsin, silahını arkadaşına verip sonrasını devam ettirmiş olabilirsin belki, orasını pek bilmiyorum. Ama şu bir gerçek ki, ortada Bug Abuse var. Bunu sende bende hepimiz iyi biliyoruz, bu yüzden daha fazla uzatmaya gerek yok. Lütfen şu yaşadığın çelişkileri bırak ve yetkili kararı bekleyelim.

Herkese iyi oyunlar.
« Son Düzenleme: 30.04.2020 06:37 Flexmanx »

#24 - 30.04.2020 18:56
Galiba laftan anlamıyorsun, hala olayı üsteliyorsun. Üstünlük sağlanmış olması için mermiyi kullanmam gerekirdi. Mermiyle alakalı bir sıkıntı da olmadı. Direk konusunda da dün gidip test ettim, o direğin içinden tüm oyuncular geçebiliyor. Üşenmeden bir de bu yazıyı yazmışsın Manifesto'nun kararını beklemek yerine. Bırakın bekleyelim, her şey konuşuldu tekrardan bir şeyler diyerek ilk baştaki konuya döndürüp duruyorsun. Sadece bekle ve bekleyelim?

#25 - 30.04.2020 19:28
Galiba laftan anlamıyorsun, hala olayı üsteliyorsun. Üstünlük sağlanmış olması için mermiyi kullanmam gerekirdi. Mermiyle alakalı bir sıkıntı da olmadı. Direk konusunda da dün gidip test ettim, o direğin içinden tüm oyuncular geçebiliyor. Üşenmeden bir de bu yazıyı yazmışsın Manifesto'nun kararını beklemek yerine. Bırakın bekleyelim, her şey konuşuldu tekrardan bir şeyler diyerek ilk baştaki konuya döndürüp duruyorsun. Sadece bekle ve bekleyelim?

Dostum "Üstünlük sağlanmış olması için mermiyi kullanmam gerekirdi. Mermiyle alakalı bir sıkıntı da olmadı. " böyle diyorsun, sonuç olarak sen 45 mermiyle o çatışmaya girdin mi? girdin, diğer insanlardan üstün müydün, üstündün. Yaralıya düşmeseydin yapacaktın, başka arkadaşına verip devam ettirmediğini nereden bileceğiz? bilemeyiz.

Söylediğin gibi Manifesto'nun kararını bekleyebiliriz.

#26 - 30.04.2020 19:33

Ya kardeşim sen ve senin gibilere laf yetiştirmekten sürekli olarak susturma cezası yiyorum da,açık ve açık olarak BUG ABUSE yapmışsın kardeşim,daha sana bunu nasıl söyleyebilirim ?Neyini anlamıyorsun acaba bunun sen ? Farsça İbranice olarakta bunu sana söyleyebilirim,açık ve açık kanıtlı olarak var.Hayla diyorsun ki "Üstünlük olması için kullanmam gerekirdi" sanki yaralı konuma düşmesen kullanmayacaktın o mermileri ? Kullansan kimsenin ruhu bile duymazdı o kadar söylüyorum.Sizin gibilere artık laf yetiştirip gereksiz susturma almak istemiyorum,bundan sonra sizin gibilere en ufak bir yazı dahi yazmayacağım @Manifesto'nun kararını bekliyorum.
« Son Düzenleme: 30.04.2020 19:37 CAPONE »

#27 - 30.04.2020 22:03
Bir gündür yazılarımın üstüne iki kişi aynı yazılarını tekrarlayarak yazıp tekrar tekrar kararı bekliyorum yazıyorsunuz. Buna son verelim artık değil mi?

** Susturma cezasını bence hak ettiğin için aldın. Fake fotoğraflarımı kullanarak profil fotoğrafı yapmanı ben söylemedim sana.Sizin gibiler, bizim gibiler diye bir şey olduğunu da sanmıyorum. Herkes oyuncu burada.**
« Son Düzenleme: 30.04.2020 22:04 Justice »

#28 - 30.04.2020 22:06
Bir gündür yazılarımın üstüne iki kişi aynı yazılarını tekrarlayarak yazıp tekrar tekrar kararı bekliyorum yazıyorsunuz. Buna son verelim artık değil mi?

** Susturma cezasını bence hak ettiğin için aldın. Fake fotoğraflarımı kullanarak profil fotoğrafı yapmanı ben söylemedim sana.Sizin gibiler, bizim gibiler diye bir şey olduğunu da sanmıyorum. Herkes oyuncu burada.**

Tamamdır, yetkili kararı bekliyoruz bende bir şey yazmayacağım.
« Son Düzenleme: 30.04.2020 23:55 Flexmanx »

#29 - 04.05.2020 22:37
Arkadaşlar selam,

Adrian Lombardi karakterini tahmin ettiğiniz üzere uzun uzun inceledik. O bölgedeki direkt bizim hatamızmış, içinden geçiliyor bir sorun yok. Bunun dışında mermi konusuna gelirsek, sistemde o sırada mermi bugı olduğu biliniyor. Yani çatışmaya giderken istem dışı yapmış durumda. Yine de böyle bir bug olduğunu bilerek de çatışmaya gitmek sistemi kullanmak olarak değerlendirilebilir. Yine de ikilemde kalınan bir durum olduğundan ve daha çok sistem hatası sayılabileceğinden yasaklamak adil olmaz.

Adrian Lombardi'yi bu seferlik uyarıyorum. Bir daha benzer bir durum yaşanırsa herhangi bir şekilde taviz verilmeyecek. @Justice