Konu: Karakter yüzü sorunsalı.  (Okunma sayısı 677 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 30.04.2020 15:49
Çok doğru, en mantıklısı oyun içi fotoğraf koymak.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#11 - 01.05.2020 20:35
Karakterleri ne kadar ilahlaştırmak yanlış olsada, kimsenin, herhangi birinin kararlarına karışma hakkı yok. Teknik olarak haklı eleştiri.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#12 - 02.05.2020 17:43
ben oyun içindeki skinime benziyor diye dr dre'nin gençlik fotoğraflarını kullanıyordum ama bu konu biraz düşündürdü açıkçası, en nihayetinde ic karakterim rap müzikle haşır neşir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#13 - 03.05.2020 05:48
server'ın yüzde sekseni gayrimeşru olduğu için karakter yüzü olarak mugshot kullanmak en makul olanı. sosyal gibi platformlarda da ss kullanmak zaten yapılan rollerin oraya koyulması açısından akılcı olan.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#14 - 03.05.2020 05:59
oyun içi fotoğraf koymak en iyisi, özellikle özel skininiz varsa.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#15 - 03.05.2020 11:25
oyun içi fotoğraf koymak en iyisi, özellikle özel skininiz varsa.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#16 - 03.05.2020 16:27
istersem david beckham kullanırım ki?
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#17 - 03.05.2020 16:43
...
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#18 - 05.05.2020 01:20
Bu durum sık sık başıma geliyor. Şimdi sunucuda rol yaptığımız evren, gerçek dünyadan farklı bir evren değil ki bunu yönetim de kurallarda "Vice Social'deki karakter yüzlerinizi Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşan birine göre seçmelisiniz." diyerek belirtmiş zaten. Hatta daha öncesinde Valachi Holding, Covid-19'dan kırılan İtalya'ya yardım falan göndermişti bu demek oluyorki yönetim açıkça gerçek hayattakiyle bağdaşık bir evrende rol yapıyoruz demek istiyor. Şimdi ise şu sunucudaki absürt olaylara bir bakın.

Birisi Lil Mosey'in Blueberry Faygo adlı şarkısını direk alta koymuş ve bir güzel de klip çekmiş, eline sağlık. Demiş bu benim şarkım benim karakterim de Amerika'da yaşayan birisi olarak, doğal olarak, Spotify'da TOP10'a girmiş bir şarkıyı ve sanatçısını bildiği için altına "Bu Lil Mosby'nin şarkısı değil mi, çalmışsın." gibi bir mesaj yazdı sonra adam bana forumdan falan ulaşıp o ses benim karakterimin sesi falandı filandı demeye başladı. Şimdi bu ne kadar mantıklı, Lil Mosby yok gibi mi davranacağız ben anlamadım bu işi.

Biri gitmiş XXXTentacion'un yüzünü koymuş hatta yetinmemiş adam skinini sunucuya yükletmiş adama "sen XXXTentacion musun?" diye sorunca "bence o kadar benzemiyorum" falan diyor. Sürekli rahmetlinin fotoğraflarını Vice Social'de paylaşıp sosyal medyada adamı tekrar yaşatıyor, allah razı olsun. Eğer bu rahmetliye bir hürmet göstergesi ve adamı tekrardan yaşatmak gibi bir projeyse, süper. Fakat böyle işin ben izzeti ikramına merhaba derim yani bu ne?

Birisi resmen üşenmiş yani karakter yüzü bulurken ve gidip google'a "Yakışıklı erkek" yazmış, çıkan ilk adamı (Francisco Lachowski, kendisi harbi yakışıklı bir kardeşimiz) karakter yüzü olarak koymuş. Şimdi yani error veriyor beynim, biz bu arkadaş yaşamıyormuş da aslında sunucudaki adam o muymuş gibi davranacağız? Bir de adam çıkıp "e google'a yakışıklı erkek yazınca benim çıkmam benim sorunum değil" gibi açıklamalar yapıyor, hayret edersin.
Spoiler: GösterGizle

(harbiden yakışıklı erkek yazınca ilk o çıkıyor he)

Ama yönetimde de ufak sıkıntılar var bence çünkü Manifesto'da gidip karakter yüzü olarak Tom Hardy'i seçmiş yani. Asıl sıkıntı başka bir karakterin de Tom Hardy'i seçmesi ve iki karakterin birbiri ile çakışması.
Spoiler: GösterGizle

Yani iki ucu resmen mıdıklı değnek olmuş, bence Vice Social'e oyundan görüntü atma zorunluluğu gelmeli yoksa hepten gümledik yani.
Kardeşim bu işin cevabı burada konuyu kilitleyin :D Derdime avaz oldun kardeşim, tam olarak ben de böyle düşünüyorum, adam fotoğrafını Thor'u canlandıran Chirs Hemsworth yapmış, şimdi ben ne yapayım? Altına "Aa Thor!" yazmasam ne kadar mantıklı? Bunu geçtim Peaky Blinders'daki Thomas Shelby karakterinin fotoğraflarını koyup ismini de Tomy Helby yapmış  :-[ gel de utanma be kardeşim. Zaten az post göndermemişimdir "Neden bu şehrideki herkes manken?" diye.
« Son Düzenleme: 05.05.2020 01:22 wolfusta »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#19 - 05.05.2020 03:07
Yav sanki bunca zamandır içimde ki sesi birisi almış, başkasına yüklemiş ve post açtırmış. Dünyaca ünlü tipleri Social içerisinde model olarak kullanmak nedir anlam veremiyorum. Bazı arkadaşlar oyun içerisinden ssleyip yapıyorlar gerçekten saygı duyuyorum bakış açıları sağlam. Ben şahsen instagram üzerinde çok aşırı ünlü olmayan, karakterimin betine benzine, nur yüzüne uyum sağlayabilecek bir model seçiyorum. bugün Chris Hemsworth koyan arkadaşlar yarın Michael Jackson koymaya başlayacak gibime geliyor. Hadi hayırlısı bakalım.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok