Bu durum sık sık başıma geliyor. Şimdi sunucuda rol yaptığımız evren, gerçek dünyadan farklı bir evren değil ki bunu yönetim de kurallarda "Vice Social'deki karakter yüzlerinizi Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşan birine göre seçmelisiniz." diyerek belirtmiş zaten. Hatta daha öncesinde Valachi Holding, Covid-19'dan kırılan İtalya'ya yardım falan göndermişti bu demek oluyorki yönetim açıkça gerçek hayattakiyle bağdaşık bir evrende rol yapıyoruz demek istiyor. Şimdi ise şu sunucudaki absürt olaylara bir bakın.
Birisi
Lil Mosey'in Blueberry Faygo adlı şarkısını direk alta koymuş ve bir güzel de klip çekmiş, eline sağlık. Demiş bu benim şarkım benim karakterim de Amerika'da yaşayan birisi olarak, doğal olarak, Spotify'da TOP10'a girmiş bir şarkıyı ve sanatçısını bildiği için altına "Bu Lil Mosby'nin şarkısı değil mi, çalmışsın." gibi bir mesaj yazdı sonra adam bana forumdan falan ulaşıp o ses benim karakterimin sesi falandı filandı demeye başladı. Şimdi bu ne kadar mantıklı, Lil Mosby yok gibi mi davranacağız ben anlamadım bu işi.
Biri gitmiş
XXXTentacion'un yüzünü koymuş hatta yetinmemiş adam skinini sunucuya yükletmiş adama "sen XXXTentacion musun?" diye sorunca "bence o kadar benzemiyorum" falan diyor. Sürekli rahmetlinin fotoğraflarını Vice Social'de paylaşıp sosyal medyada adamı tekrar yaşatıyor, allah razı olsun. Eğer bu rahmetliye bir hürmet göstergesi ve adamı tekrardan yaşatmak gibi bir projeyse, süper. Fakat böyle işin ben izzeti ikramına merhaba derim yani bu ne?
Birisi resmen üşenmiş yani karakter yüzü bulurken ve gidip google'a "
Yakışıklı erkek" yazmış, çıkan ilk adamı (Francisco Lachowski, kendisi harbi yakışıklı bir kardeşimiz) karakter yüzü olarak koymuş. Şimdi yani error veriyor beynim, biz bu arkadaş yaşamıyormuş da aslında sunucudaki adam o muymuş gibi davranacağız? Bir de adam çıkıp "e google'a yakışıklı erkek yazınca benim çıkmam benim sorunum değil" gibi açıklamalar yapıyor, hayret edersin.

(
harbiden yakışıklı erkek yazınca ilk o çıkıyor he)
Ama yönetimde de ufak sıkıntılar var bence çünkü
Manifesto'da gidip karakter yüzü olarak
Tom Hardy'i seçmiş yani. Asıl sıkıntı başka bir karakterin de Tom Hardy'i seçmesi ve iki karakterin birbiri ile çakışması.
Yani iki ucu resmen mıdıklı değnek olmuş, bence Vice Social'e oyundan görüntü atma zorunluluğu gelmeli yoksa hepten gümledik yani.