Tarafımca bu konuda sen görüşümü sizimle paylaşacağım laflarıma öncelikle bir kişiyi üç kişi savunduğunuz için genelleme yaparak başlayacağımız yanlış anlaşılmak en son isteyeceğim şeydir. Öncelikle savunmalarınızda geçen
MIX konusuna değineceğim. Şimdi William karakteri bana telefon görüşmesin ''Montogomery'' kasabasında olacaklarını söyledi bunu kendisinin inkar edeceğini pek zannetmeiyorum. Bu söyleşiden sonra karakterim IG olarak Sam karakterine elemanlar Montogomery'de gizli bir kumar masası düzenleyecekmiş gibi söylemlerde bulundum. Sam karakteri tek başına Montogomery'nin hemen yanındaki ''Fern Ridge'' bölgesine gidip elindeki kamerayla zoom yaparak kasabada bir hareketlilik gözledi. Sam karakteri bu gözlemleri sonrasında birilerinin bir şeyler kurcaladığını ve benim söylemlerimin doğru çıktığnıı doğruları. Bu doğrulamar sonrasında IG olarak bana kameradan çektiği fotoğrafları gösterdi, bu fotoğrafları sizinle de paylaşacağım;
Kameradan alınmış fotoğraf #1 (Bu mekanın size ait olduğunu Gennadi karakterinin daha önce sizde gördüğü Landstalker ve Premier'den anladık)
Kameradan alınmış fotoğraf #2Savunmalarınızda bahsettiğiniz MIX konusunu böylelikle siz yazmamışsınız gibi yok saydım, bu sayede yönetim ekibinin elini kolaylaştırdım. Benim gibi büyük bir kolaylığı da
@vatansever yaptı. Paylaştığı ekran görüntüsünde hepimizin gördüğü gibi Willam karakteri AFK Erwin karakteri AFK değil. Ben role play oyuncusuyum ve ''
Sürekli Roleplay'' yapmak zorundayım. Karkater başvuruları yapılırken Sürekli Roleplay kuralı bir kaç defa tekrarlanıyor siz de bu sunucuda oynayabilecek potansiyele sahipsiniz bu kuralı yok sayamazsınız. Biz geldiğimizde biriniz AFK değildi haydi oldu diyelim yine de yaptığımız rol saçma değil. Biz IG olarak sizin yerinizi buluyoruz sonrasında içeriye girdiğimizde ''Hey Sam bunlar burda uyukluyor haydi gidelim'' diyemeyeceğime göre orada rolü gerçekleştirmek zorundayız. Söylediğim gibi Sürekli Roleplay doğrultusunda düşünürsek ben ve Sam oraya geldik orada da Erwin oturuyor, William ayaktaydı (kimin afk, kimin afk olmadığı
burada mevcut) bizde ona göre rollerimizi sergiledik ve şikayeti açan taraf benim, açtığım kısım ise Hile. Sizin savunmanızda bunları söylemenize gram gerek yok bunları Oyuncu Şikayetleri bölümünde yaparsınız. Yapmanız için bana forumdan ulaşın seve seve yardımcı olurum.
Paylaşmış olduğun kanıtta gördüğünüz gibi William karakteri AFK değil ona Shotgun tüfeği ile ateş ediyorum bu sırada William'ın ne canı gidiyor ne de geri savruluyor. Adeta Shotgun mermisi onu gıdıklamış gibi duruyor ve devamında etrafta yürümeye devam ediyor yani sizin diyişinizle ''William afkydı sizde afk olduğu gözükmedi sıktınız canı gitmedi'' olayı tamamen benim keyifsiz zamanlar bu konuya bakarak gülmemi sağlayacak şeylerdir.
Yönetimden haber beklemek en doğrusu olacaktır. Arkadaşım gerekli savunmayı yapmış. Lakin arkadaşımın Sobeit kullanmadığını biliyorum. Hadi kullandı diyelim bir insan neden GOD mod açık şekilde karakterini AFK bıraksın?
Bu mesajı yazmışsınız, tamamen saçmalık. Varsayımlar doğrultusund savunma yapılmaz ve kendi savunmanız değil üç kişinin savunma yapmasına gerek yok burada varsayımlarla yürümüyoruz somut kanıtlar sergilemelisiniz bunu benim söylememe gerek yok, öyle düşünüyorum.
Son olarak savunmalarınızda şuna denk geldim; ''William koltuktaydı sizlerde birinizde farklı, birinizde farklı gözüküyordu'' bunu hızlı bir şekilde açıklayacak şöyle açıklayabilirim:
@vatansever 'in atmış olduğu ekran görüntüsünde saatimiz 21.02 ve William karakteri Erwin'in yanında benim almış olduğum video kaydındaysa saatimiz 21.10 ve William karakteri başka bir konumda benden fişek yiyor. Yani bu düşüncenizi de saf dışı bırakmış oldum bu mesajdan sonra herhangi bir mesaj yazmayacağım bu mesajımda bütün ''asılsız'' iddialara yanıt verdiğimi düşünmekteyim muhtemelen William karakterinin arkadaşlarında da hileler mevcut ama bunu kanıtlayamam ( şu anlık:) ) yönetim ekibinin eli bol olduğu bir zamanda bu arkadaşlarında karakterlerini incelemeye almasını istiyorum. Artı olarak bende de öyle gözüküyordunuz, biriniz afk diğeriniz değil bunun da kanıtına
buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz
Genel olarak söyleyeceklerim bu kadar arkadaşlar bizim görüşümüz sunucu politikalarıyla paralel bir şekildedir. Hile yapan yasaklanır hilesiz oynayanların hakkını yemeye bir süreye kadar devam edebilirsiniz. Herkese iyi forumlar diliyorum.