Konu: Aslan Bozarov - Rashid Bozarov - Fahreljarn Guliyev /// MIXING  (Okunma sayısı 426 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 28.04.2020 15:59
fahreljarn'da birlik üyesi bu açıklama yeterli sizin için

Yapma ya, öyle miymiş? :D

@poison şikayette adın geçmiyor kalabalık yapma canım.

#11 - 28.04.2020 16:28
high five'a geldiğimde 2 kişi adamın başında bekliyorlardı, kendi dilimizden aramızda konuştuk, mix falan yok normal insan olarak geliyorum oraya ve orası bizim sürekli aktif rol yaptığımız bölgelerden birisi

#12 - 28.04.2020 16:59
neredeyse hood bölgem sayılan bir yere arabayla normal şekilde geleyim, sizin kavga ettiğinizi görüp mg olmasın diye yanınıza uğramıyayım sizin dilinizden, yok yaa:D

#13 - 28.04.2020 17:11
@favellakubi Sen normal bi insan olarak geliyorsun, Aslan Bozarov yoğunluk olduğu için Rashid'i çağırmaya geliyor. Ne tesadüf zamanlamalar müthiş :D

#14 - 28.04.2020 18:40
fahreljarn'da birlik üyesi bu açıklama yeterli sizin için

Yapma ya, öyle miymiş? ;D

#15 - 28.04.2020 19:01
Öncelikle konu altındaki alakasız yorumlar silinip uyarıldı, şahit olmadığınız konulara veyahutta alakanız olmadığı konulara lütfen yorum yapmayın. Ortak nezaket çerçevesinde tartışmayı kaldıramayıp @flanii ve @poison ortak nezakette üslupsuzluktan uyarı aldılar forum üzerinde.

Olayda bölgenin crew hoodu olduğunu biliyorum ve video esnasında reklam gelmesinden anlaşılacağı kadarıyla savunmalar tutuyor. Yani oluşum üyelerinin bir kaçı toplanarak mekanı açacak olabilir ancak orada Fahre karakterinin gelişi pek normal değil ve üstüne içeriden çıkıp tak diye birisinin gelmesi de pek normal değil. Arkadaşlarda bunu yanlış anlamış, zaten bir güvenli bölgede hooda gidip 2 kişi bir şey yapamayacaksınız ki yaparsanız rollere aykırı olur. Onu geçtim dünde sizinle ilgili Ragazzo şikayeti yanıtlamıştım sanırım veyahutta bir önceki gün, oluşumunuz forumda bulunmuyor ve oluşum kuralları dışında 10 sayfa olmadan ve belirtilen şartları sağlamadan illegal bir role giremeyeceğiniz de ap açık yazıyor. Bu konuyu detaylı bir şekilde incelemenizi tavsiye ediyorum Ragazzo. https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=180.0