Konu: Aslan Bozarov - Rashid Bozarov - Fahreljarn Guliyev /// MIXING  (Okunma sayısı 428 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.04.2020 15:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Aslan Bozarov @Ellard - Rashid Bozarov @Atrongg - Fahreljarn Guliyev @favellakubi

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Tony Ragazzo @Danzan

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.04.2020   00:55

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
MIXING

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şikayet açtığım 3 kişi aynı birlikte. Husumetimiz var. Rashid'i tek yakaladık, yanına gidiyoruz. Yanına gittiğimiz gibi hiçbir şekilde IC herhangi bir iletişim olmadan yanına arkadaşları geliyor. Nasıl oluyor bu iş?

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Render ve Upload sıkıntı olacağından hızlandırdım bir tık. Yetkililerin isteği halinde orijinal hali atılır.

#1 - 26.04.2020 15:43
Selam. Kişilerin birlik lideri oolduğum için savunma yapma gereği duydum.

Öncelikle orası güvenli bölge. Kişiler birliğimde crew rolü yapıyor, kişilerin bölgesi de orası. Hood alanı gibi düşünebiliriz, reklamda da kişilerin orayı işlettiği görülebiliyor zaten. Yani ben birlik üyelerimi kesinlikle discord sesli gibi bir yerde toplanmalarına izin vermiyorum.

Karşı taraf ile diyaloğa girmeyeceğim, teşekkürler.

#2 - 26.04.2020 16:41
Şahitliğimi onaylıyorum. Benim bu konuda sunabileceğim bir kanıt yok sürekli video kayıt halinde vesaire değilim. Lakin arkadaşın dediği gibi arkadaşlar sürekli IC telefonla vesaire görüşmeden herhangi bir yerde çoğalabiliyorlar. Ayrıca IC olan olayların içinde PM atıp Mix yaptıklarıda mevcut. Ben zaten kendilerine pm atıp niye sürekli böyle bir şey yaptıklarını sordum. Sürekli aynı şekilde davranıyorlar zaten ama bunun için kanıtlarım var.

Spoiler: GösterGizle

IC Olarak bir rol yapılacaksa yapılıyor zaten. Ama arkadaşların sürekli PM atıp bunu baltalamasından MIX yapmasından bende şikayetçiyim.

#3 - 26.04.2020 17:30
Bulunduğunuz bölge crew lideri olarak yönettiğim bölgedir. Rashid karakteri içeride barmenlik yaparken dışarıya çıktı, yoğunluktan dolayı onu çağırmak için çıkıyorum. Karakterlerimiz zaten sürekli o bölgeyi korumakta ve orada barınmakta. Rol bilginizin olmamasını dün Tony karakteri kanıtladı. Videoda görünen yer güvenli bölge ve araç çalıp korna basarak kışkırtmaya çalışıyor, komik doğrusu. PM atma olayları daha öncen yaşanılan ''rol bölme hatanız'' olan durumda yaşandı. Diğer konunun savunmalarını ve SS'lerini buraya atıyorsunuz ve yalnız şu varki, yaptığınız terbiyesizliklerde zaten kendi SS'lerinizde mevcut.

#4 - 26.04.2020 17:53
Ne tür bi yoğunluksa(?) tam Rashid'in yanına gittiğimizde nerdeyse eş zamanlı geliyorsunuz, Durum apaçık ortada, MIXING' den işlem uygulanmalı.

#5 - 26.04.2020 17:54
Alıntı
yaptığınız terbiyesizliklerde zaten kendi SS'lerinizde mevcut.
Ben orada bir terbiyesizlik görmüyorum. Nasıl konuşuyorsan aynı şekilde cevap veriyorum sana. Rol bölme olayı dediğinden 3 gün geçti ve dikkat ettiysen attığınız pmlerin hepsi farkı saatler farklı zamanlar. IC'de olan olayların üzerine pm atıp konuşuyorsunuz. Herhangi bir araç çalma görüntün, düz kontak görüntün vesaire varsa paylaş. Korna basarak kışkırtma dediğin olay IC. Ayrıca
Alıntı
yoğunluktan dolayı onu çağırmak için çıkıyorum
diye sıyırmaya çalışıyorsun ama adamlar geldiği gibi Rashid karakteri "Sorun çıkartanlar bunlar" gibi bir cevap veriyor adama? Üstelik biz geldiğimizde arabanın içindeydi barmenlik yaparken vesaire çıktığı gibi bir durum görmedik. Saptırmayın.

#6 - 26.04.2020 18:08
Evet 3 gün arayla iki şikayet açarak ve şuan ki açtığı şikayette geçen seferki olayların ss lerini atarak bir kez daha rezilliklerini kanıtladılar.IC'de olan olayı OCC taşımak tamamen buna deniyor.Arkadaşlar biraz triggerlanmış.Tamamen kışkırtma üzerine oynuyorlar istedikleri kadar şikayet açsınlar gerekli savunmamızı da yapacağız sadece yaptıkları kendi kazdıkları kuyuya düşmek olur.İyi oyunlar dilerim herkese.

#7 - 26.04.2020 19:25
 Öncelikle görünen yer güvenli bölge. Güvenli bölgeden araç çalıp izinsiz brawl rolüne giremezsiniz. Videoda hazırlanan emotelerden amacınız ve rol bilginizin olmadığı görülüyor.

Alıntı
diye sıyırmaya çalışıyorsun ama adamlar geldiği gibi Rashid karakteri "Sorun çıkartanlar bunlar" gibi bir cevap veriyor adama? Üstelik biz geldiğimizde arabanın içindeydi barmenlik yaparken vesaire çıktığı gibi bir durum görmedik. Saptırmayın.
"Sorun çıkartan bunlar" orada ikinci dilim olan BULGARCA dilinde Fahreljarn karakterine bunlar sorun çıkartacak diye haber veriyorum. Orası bizim koruduğumuz bölge olduğu için sürekli birlikten insanlar geliyor, bunu düşünememeniz tam size yakışacak hareket. Herhangi bir MIXING göremiyorum. Sizin yaptıklarınız ve yapmaya çalıştıklarınız sadece OOC kin olarak göründüğü bariz ortada. Uzatmayın yetkilileri bekleyelim.

#8 - 26.04.2020 21:42
Orada her hangi bir brawl yada çalıntı araç göremiyorum ben? Varsa gösterin, indiğimiz araç kiralık ::)

#9 - 27.04.2020 18:21
fahreljarn'da birlik üyesi bu açıklama yeterli sizin için