Konu: [Shabbaz Bennet] Semi+Aimbot.  (Okunma sayısı 762 defa)

#10 - 22.04.2020 01:49
Spoiler: GösterGizle
Bilemiyorum bunu ve o attığın ss de yaşım kadar rol yapmana rağmen birliğindeki MİX'e hatta yetkili birinin yaptığı MİX'e engel olamamışsın. Demek ki bu işler yaş ile olmuyormuş.. Saygılarımla çok değerli Can Abim..

Sevgili dostum, yorumunda bahsi geçen kişi olarak olayı açıklayayım; /f kanalında yazdığım mesaj o saatte Idlewood Motel civarındaki başıboş araçların rol döngüsünü engellemesi sebebiyle rapor atmam ve araçların yönetim tarafından çekilmesi ile ilgiliydi. Dolayısıyla "MIX" olarak iddia ettiğin, ne olduğu net anlaşılmayan bir mesajdan çıkardığın sonuç yanlış.

#11 - 22.04.2020 02:32
Üstte yazdığın kısmen iğneleyici kısmen de övücü yazı için çok teşekkür ederim. Ek olarak böyle bir beklentim olmamasına rağmen abi demen de hoş bir nezaket örneği.

Bilgisayarın iyi olması çoğu zaman SAMP DM’I için iyi değildir, /fpslimit 20 ve oyunu düşük çözünürlükte oynamak zaten yıllardır bu oyunda DM yapan kişilerin ana taktiklerindendir. Dolayısıyla donanımsal imkansızlıkların bana avantaj sağlaması gibi bir durum burada söz konusu. Ayrıca çok çok iyi bir DM’ci de değilimdir, şansım sadece o mermide biraz yaver gitmiş anlaşılan. :blush:

Hileyle alakalı bir savunma yapma ihtiyacı duymadım, çünkü suçlu değilim dolayısıyla bir savunmaya ihtiyacım yok. Bir savunma değil de burada yaptığım açıklama ne olursa olsun senin konu itibariyle peşinen vardığın yargı ve çaba gösterip hazırladığın video ile beni bir “hileci” olarak yaftalamanı değiştirmeyecek. Burada diyebileceğim tek şey, sunucuda girdiğim çoğu çatışmada sistemsel ölmüşümdür, dediğin gibi bir hileci muhtemelen çatışmalarda yara almadan sıyrılan kriptonsuz bir Süpermen olurdu.

Mix ile ilgili Young Caesar arkadaşım yukarıda yeterince açık yazmış, ek olarak bir şey deme gereği duymuyorum.
Konu arasında da nerden geldiğini bilmediğim bir kinle günlerdir gerek IC gerek de OOC yollardan bize sataşan arkadaşları kınıyorum. Dostlar, dünya bu kadar zor zamanlardayken insanların birbirini üzmesi ve kırması yersizken, bir oyun için birbirimize kötü davranmaya hiç gerek yok. Bir sorun var ise lütfen bunu saygı çerçevesinde konuşarak halledelim, buradan tartışma alevlendirmek hem yersiz hem de fazlasıyla gereksiz.

Son sözüm de şu olsun, sen benim hileci olduğumu düşündüğün için bu algıyı asla senin gözünde kıramam. Dolayısıyla bu noktadan sonra takdiri yönetime bırakmak en makul hareket olacaktır.

Sevgiler.

#12 - 22.04.2020 02:42
3 vurması gereken merminin canın yarısını alması şans değil hiledir. Fpslimiti dm sunucusunda cekerler roleplay da oynuyorsun
Ve şunu söylemek istiyorum ki burada sana şikayeti çok iyi oynamandan değil o mermiyi ordan full atmandan dolayı açtım burada hiç hile kullanmıyorum deme göz var nizam var o merminin oradan nasıl o kadar vurduğunu açıklasana lütfen oradan da ben iyi rolcuyum, şanslıyım diye mi kurtulmayı düşünüyorsun? Gerçı doğru, Hard RolePlayerler Shotgunu Sniper olarak kullanabilir. Sen de haklısın... :) :o

#13 - 22.04.2020 03:14
Selam olay içerisinde bende vardım, orada sadece Shabazz karakteri değil bende vardım ve bende ateş açtım, ben birlik oyuncusuyum. İlk başta çatıya gelmeden sana araç içerisinden bizzat emote verip sıktım SS almadım fakat loglara bakılıyorsa yönetici arkadaş bizzat girip kontrol edebilir. Daha sonra siz çatıya çıktığınızda bile ben size ateş açtım.

#14 - 22.04.2020 03:18
Efsanesiniz bu arada uzi vardı elinde ve dragana sıkmadın

#15 - 22.04.2020 03:20
Efsanesiniz bu arada uzi vardı elinde ve dragana sıkmadın

Hocam kusura bakma ama burada insanları yanlış yönlendirmeye gerek yok, siz orada iki kişiydiniz ve ben sizi her gördüğümde ateş açtım hem aracın içerisinde hem siz çatıya çıktığınızda lütfen yöneticiler yaptığım yorum ve açıklamaları ele alsın. Çok sevinirim iyi geceler dilerim.

#16 - 22.04.2020 03:28
Bir şey demedim kardeşim hasar loglarından bakılsın dedim sadece rahatında kal sen

#17 - 22.04.2020 11:10
Selam olay içerisinde bende vardım, orada sadece Shabazz karakteri değil bende vardım ve bende ateş açtım, ben birlik oyuncusuyum. İlk başta çatıya gelmeden sana araç içerisinden bizzat emote verip sıktım SS almadım fakat loglara bakılıyorsa yönetici arkadaş bizzat girip kontrol edebilir. Daha sonra siz çatıya çıktığınızda bile ben size ateş açtım.
Orada 3 saniye içinde arkadaşımın canı eriyor ve uzi ile bunu da yapman imkansız elinde M4 olmadığı sürece ve uzi ile çatıştın. Hiçbirinizin video almaması da işin bir diğer handikapı videoda ne görünecekse artık.. Birini kurtarmak için burada yalan söyleyip işin içinden sıyrılmaya çalışmanın senin için de kötü olacağını düşünüyorum.Burada nedense hiçbir savunmanızda Shabazz'ın vuruşunu açıklayabileniniz yok. Bu şaşırttı mı? Hayır. Hile bariz bir şekilde ortada bu hileye karşı yorum yazmak yerine bende sıktım yok rolum iyi yok şansım var hep düşüyorum zaten felan filan. Zaten hileyi kötü oyuncular, hep düşenler açar bunu da söyliyeyim.Dilerseniz semi ile testi yapıp oradan sıkın aynı canı götürdüğünü göreceksiniz.Ki discorddan admine sorduğumuzda "Standart GTA damageleriydi en son" diyor. Ki bana farklı platformlardan gelen şikayeti çek mesajlarını da dikkate alacağımı sanıyorsanız asla böyle bir şey olmayacak. Oyunu bırakıp bırakmaması beni ilgilendirmiyor. Burada bir hile durumu var ki şikayeti açtık keyfimizden değil. İnsanların hakkına geçip ben senin yaşın kadar rol yaptım demek de ayrı bir olay tabii ki oraya hiç girmiyorum. Bu yanıtı şöyle sonlandıracağım Can abim bu yorumu okuduğunu biliyorum bana senin rolunde değil bu vuruşu nasıl yaptığınla gel ki sana hak verelim. Saygılarımla.

#18 - 22.04.2020 12:32
Kişi orada beni vuruyor ve canımın hepsi iniyor burada bariz bir renko-semi olduğu bariz. O vuruş yediğim an çok şaşırdım bir mermide bütün mermiler üzerime geldi neredeyse.Arkadaş çok rahat bir şekilde kullanıyor bu hileyi, zaten yoksa 2 kişiyiz orda girmez tek başına çatıdan öbür arkadaş da zaten drive by atıyordu orada felan değildi hasar loglarıma bakılsın.Cidden imkansız bir vuruş  bu oyunu oynadığım sürece imkansız bir vuruş bu cidden imkansız. Kişi banlanmalı.

#19 - 22.04.2020 16:33
Öncelikle merhabalar, Shabazz adlı şahısın bazı çatışmalarını rol esnasında IC-OOC olarak gördüğümden konuşuyorum;
Kişinin shotgun vuruşları normal bir kişinin shotgun damagesinden farklı olarak hareketlendiğini gözümle açıkca görebiliyorum, zaten şikayet açıklamasında ki videoyu izlediğimizde bariz olarak çok uzaktan shotgun ile ateş edildiğinde yüksek bir damage çıkartıyor. Weapon.configin olmamasına rahmen bu menzil içerisinde bu hasarı çıkartmak imkansız olduğunu açıkça söyleyebilirim. Shotgun zaten yakın çatışmalarda etkili olan bir silah olduğu için yüksek bir damage çıkartabilir fakat o menzil çerçevesi altında o damageyi çıkartmak imkansız. Kişinin banlanması gerekiyor.