Üstte yazdığın kısmen iğneleyici kısmen de övücü yazı için çok teşekkür ederim. Ek olarak böyle bir beklentim olmamasına rağmen abi demen de hoş bir nezaket örneği.
Bilgisayarın iyi olması çoğu zaman SAMP DM’I için iyi değildir, /fpslimit 20 ve oyunu düşük çözünürlükte oynamak zaten yıllardır bu oyunda DM yapan kişilerin ana taktiklerindendir. Dolayısıyla donanımsal imkansızlıkların bana avantaj sağlaması gibi bir durum burada söz konusu. Ayrıca çok çok iyi bir DM’ci de değilimdir, şansım sadece o mermide biraz yaver gitmiş anlaşılan. :blush:
Hileyle alakalı bir savunma yapma ihtiyacı duymadım, çünkü suçlu değilim dolayısıyla bir savunmaya ihtiyacım yok. Bir savunma değil de burada yaptığım açıklama ne olursa olsun senin konu itibariyle peşinen vardığın yargı ve çaba gösterip hazırladığın video ile beni bir “hileci” olarak yaftalamanı değiştirmeyecek. Burada diyebileceğim tek şey, sunucuda girdiğim çoğu çatışmada sistemsel ölmüşümdür, dediğin gibi bir hileci muhtemelen çatışmalarda yara almadan sıyrılan kriptonsuz bir Süpermen olurdu.
Mix ile ilgili Young Caesar arkadaşım yukarıda yeterince açık yazmış, ek olarak bir şey deme gereği duymuyorum.
Konu arasında da nerden geldiğini bilmediğim bir kinle günlerdir gerek IC gerek de OOC yollardan bize sataşan arkadaşları kınıyorum. Dostlar, dünya bu kadar zor zamanlardayken insanların birbirini üzmesi ve kırması yersizken, bir oyun için birbirimize kötü davranmaya hiç gerek yok. Bir sorun var ise lütfen bunu saygı çerçevesinde konuşarak halledelim, buradan tartışma alevlendirmek hem yersiz hem de fazlasıyla gereksiz.
Son sözüm de şu olsun, sen benim hileci olduğumu düşündüğün için bu algıyı asla senin gözünde kıramam. Dolayısıyla bu noktadan sonra takdiri yönetime bırakmak en makul hareket olacaktır.
Sevgiler.