Şahısın eski bir oyuncu ve adminler ile arasının iyi olduğunu biliyoruz
Shotgun garip bir silah evet ama o mesafeden tek vuruşla o kadar damage götüremezsin, yaklaşık 10 mermi falan atman gerek ve 1 saniyede on mermide atılamayacağına göre busted olduğunu söyleyebilirim.
Arkadaşın dediği gibi "Admin" yakınlığı göz önünde olmadan değerlendirilir umarım.
Öncelikle çabanız ve iltifatlarınız için teşekkürlerimi sunuyorum. Birincisi, ben hiçbir admin'le yakın değilim, oyun üzerinden eski bir oyuncu olduğum için hemen hemen hepsiyle tanışır vaziyetteyim ki bu çoğu player içinde geçerli bir husus. Sesinden anlaşıldığı üzere, genç bir arkadaşımızsın, bu "admin" yakınlığı konusunda yazdığınız iğneleyici cümleler biraz kalbimi kırdı doğrusu. Ben yönetici arkadaşlarla olan tanışıklığımı, iletişimimi hiçbir zaman kendi çıkarıma kullanmak adına bir adım atmadım, atmam da zaten bu yaşları geçtik artık.
Şu dertli karantina günlerinde biraz da olsa kafamızı dağıtmak amacıyla eski arkadaşlarımla bu oyuna tekrar geri döndük ve sana burada "zaman ayırarak" her şeyi tane tane anlatıyorum ki, bir daha bana bu kadar asılsız ve onur kırıcı suçlamalarla gelmeyin.
İşim sebebiyle sadece eski bir Macbook kullandığım için oyun oynayabilecek herhangi bir bilgisayarım yok, stabil bir yaşam sürmüyorum çünkü. Bu tabii ki sizi ilgilendirmez ama konuyu şöyle bağlayacağım; muhtemelen senin yaşlarındayken kullandığım bilgisayarımı tamir ettim, düşük FPS ile bu oyunu oynamaya çalışıyorum, bırak hileyi, skin mod kurmaya üşenen - sürekli crash aldığım halde CLEO denilen illeti yükleyemeyip, anti crasher'a sahip olmayan birisiyim.
Belli ki kuyruk acısı olan arkadaşlar bana buradan saydırmaya devam edecek, olsun, gerçekten beş piksellik oyun için canımı sıkmayacağım, sunucuya başladığım günden bu yana yapıcı olarak bir şeyler katmaya çalışıyorum.
Öncelikle sen,
@aragon nickname'li arkadaşım, daha önceki karakterinde bilmem kaç yüz kere ceza aldın, hiçbir kural tanımadan, zayıf rol bilginle bir şekilde kalkındın ama bize karşı yaptıklarına rağmen hakkında tek bir şikayet açmayarak, sadece Faction Management'a bildirdim.
@LasverAp Bu arkadaşında kim olduğunu anladım, rol yaptığımız bölgeye gelip, ilk başta bizimle geçinemeyip, OOC olarak bana saldırdıktan sonra Discord'una gidip, tane tane konuştuğum arkadaş... Daha sonra bunu yediremeyip, dört beş kişi toplayıp, açtığım oluşuma savaş açan daha sonrasında bug abuse'dan banlanan tayfa, sana da diyeceğim bir şey pek yok.
Şahsın hem İC hem OOC olarak adminler tarafından diğer oyunculara göre kayrıldığını herkes biliyordur o mesafeden o hasar gerçekten şaşırtıcı..
Adminler'le yakın olmamı troll oyuncuları, bu platforma zarar veren hilecileri, kural tanımayan kişileri anlık olarak şikayet etmem ve gerekini yapmalarından yola çıkarak yazdıysanız, yine diyebileceğim bir şey yok.
1 aydır kendi halimizde rol yapmaya çalışıyoruz, oluşum için Idlewood'u seçerek olmayan rolleri canlandırmak istememiz hatalı bir karar değil bilinçli bir istekti bunun nedeni de sunucuya ve özellikle insanların troll yuvası olarak yaftalayıp gitmek bile istemediği bölgeye belirli bir aktiflik katmaktı. Kimseyi ayırt etmeden (troller hariç) insan gibi roller çıkartmaya, aktiflik yaratmaya hala çalışıyoruz.
Ben 27 yaşında, işi gücü olan bir insanım, korona bittiğinde zaten ben buralarda pek olamayacağım. En doğru şekilde herkesle iyi geçinmeye - platformu sevdiğim için katkıda bulunmaya çalışıyorum, bu yüzden Faction Management'a bile dahil olup, bazı şeylerden fedakarlık edip, yardımcı oluyorum. Bu suçlamalar ve kuyruk acısı olan arkadaşlar komiğime gidiyor, dediğim gibi savunmam falan yok, diyeceğim bu. Admin yakını, bilmem ne geçin bunları arkadaşlar, şu konuşan arkadaşın yaşı kadar rol yapmışımdır ben, hiç gerek yok böyle kötü ithamlara. Hayatımda bir kere, herhangi bir sunucudan hile nedeniyle banlanmadım.
Ha, illa kanıt istiyorsanız, bilmem sayılır mı ama olay öncesinde şöyle bir SS almışım, bir bakın, sonra ne oluyorsa olsun yeter ki benimle gereksiz polemiğe girmeyin.
Sizde bana karşı hiç yok ama benden size sadece sevgiler.