Konu: [Shabbaz Bennet] Semi+Aimbot.  (Okunma sayısı 764 defa)

#0 - 22.04.2020 00:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Shabazz Bennet @nimphelos

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.04.2020 19:52

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3. PARTİ YAZILIM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi bariz bir şekilde adını vermeyeceğim o hileyi kullanıyor,uzak bir bölgeden normalde çok az vurması gerekirken neredeyse arkadaşın canını komple alıyor. Gerekirse arkadaşın kullandığı hile ile detaylıca anlatırım. Zaten anlattım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): -Arkadaşın hiçbir admin ile olan yakınlığı, arkadaşlığı göz önünde bulundurulmadan şikayetin inceleneceğine eminim. Kolay gelsin.

« Son Düzenleme: 23.04.2020 02:30 aragon »

#1 - 22.04.2020 00:13
Şahısın eski bir oyuncu ve adminler ile arasının iyi olduğunu biliyoruz

Shotgun garip bir silah evet ama o mesafeden tek vuruşla o kadar damage götüremezsin, yaklaşık 10 mermi falan atman gerek ve 1 saniyede on mermide atılamayacağına göre busted olduğunu söyleyebilirim.

Arkadaşın dediği gibi "Admin" yakınlığı göz önünde olmadan değerlendirilir umarım.

#2 - 22.04.2020 00:15

Shotgun garip bir silah evet ama o mesafeden tek vuruşla o kadar damage götüremezsin, yaklaşık 10 mermi falan atman gerek ve 1 saniyede on mermide atılamayacağına göre busted olduğunu söyleyebilirim.

Arkadaşın dediği gibi "Admin" yakınlığı göz önünde olmadan değerlendirilir umarım.
Tarafsız bu yorumun için teşekkür ederim.Videoyu bir defa izleyen bir kişi bile anlayabilir orada o damageyi veremeyeceğini.

#3 - 22.04.2020 00:48

Öncelikle çabanız ve iltifatlarınız için teşekkürlerimi sunuyorum. Birincisi, ben hiçbir admin'le yakın değilim, oyun üzerinden eski bir oyuncu olduğum için hemen hemen hepsiyle tanışır vaziyetteyim ki bu çoğu player içinde geçerli bir husus. Sesinden anlaşıldığı üzere, genç bir arkadaşımızsın, bu "admin" yakınlığı konusunda yazdığınız iğneleyici cümleler biraz kalbimi kırdı doğrusu. Ben yönetici arkadaşlarla olan tanışıklığımı, iletişimimi hiçbir zaman kendi çıkarıma kullanmak adına bir adım atmadım, atmam da zaten bu yaşları geçtik artık.

Şu dertli karantina günlerinde biraz da olsa kafamızı dağıtmak amacıyla eski arkadaşlarımla bu oyuna tekrar geri döndük ve sana burada "zaman ayırarak" her şeyi tane tane anlatıyorum ki, bir daha bana bu kadar asılsız ve onur kırıcı suçlamalarla gelmeyin.

İşim sebebiyle sadece eski bir Macbook kullandığım için oyun oynayabilecek herhangi bir bilgisayarım yok, stabil bir yaşam sürmüyorum çünkü. Bu tabii ki sizi ilgilendirmez ama konuyu şöyle bağlayacağım; muhtemelen senin yaşlarındayken kullandığım bilgisayarımı tamir ettim, düşük FPS ile bu oyunu oynamaya çalışıyorum, bırak hileyi, skin mod kurmaya üşenen - sürekli crash aldığım halde CLEO denilen illeti yükleyemeyip, anti crasher'a sahip olmayan birisiyim.

Belli ki kuyruk acısı olan arkadaşlar bana buradan saydırmaya devam edecek, olsun, gerçekten beş piksellik oyun için canımı sıkmayacağım, sunucuya başladığım günden bu yana yapıcı olarak bir şeyler katmaya çalışıyorum.

Öncelikle sen, @aragon nickname'li arkadaşım, daha önceki karakterinde bilmem kaç yüz kere ceza aldın, hiçbir kural tanımadan, zayıf rol bilginle bir şekilde kalkındın ama bize karşı yaptıklarına rağmen hakkında tek bir şikayet açmayarak, sadece Faction Management'a bildirdim.

@LasverAp
silinen post burada: GösterGizle

Bu arkadaşında kim olduğunu anladım, rol yaptığımız bölgeye gelip, ilk başta bizimle geçinemeyip, OOC olarak bana saldırdıktan sonra Discord'una gidip, tane tane konuştuğum arkadaş... Daha sonra bunu yediremeyip, dört beş kişi toplayıp, açtığım oluşuma savaş açan daha sonrasında bug abuse'dan banlanan tayfa, sana da diyeceğim bir şey pek yok.

Alıntı
Şahsın hem İC hem OOC olarak adminler tarafından diğer oyunculara göre kayrıldığını herkes biliyordur o mesafeden o hasar gerçekten şaşırtıcı..

Adminler'le yakın olmamı troll oyuncuları, bu platforma zarar veren hilecileri, kural tanımayan kişileri anlık olarak şikayet etmem ve gerekini yapmalarından yola çıkarak yazdıysanız, yine diyebileceğim bir şey yok.

1 aydır kendi halimizde rol yapmaya çalışıyoruz, oluşum için Idlewood'u seçerek olmayan rolleri canlandırmak istememiz hatalı bir karar değil bilinçli bir istekti bunun nedeni de  sunucuya ve özellikle insanların troll yuvası olarak yaftalayıp gitmek bile istemediği bölgeye belirli bir aktiflik katmaktı. Kimseyi ayırt etmeden (troller hariç) insan gibi roller çıkartmaya, aktiflik yaratmaya hala çalışıyoruz.

Ben 27 yaşında, işi gücü olan bir insanım, korona bittiğinde zaten ben buralarda pek olamayacağım. En doğru şekilde herkesle iyi geçinmeye - platformu sevdiğim için katkıda bulunmaya çalışıyorum, bu yüzden Faction Management'a bile dahil olup, bazı şeylerden fedakarlık edip, yardımcı oluyorum. Bu suçlamalar ve kuyruk acısı olan arkadaşlar komiğime gidiyor, dediğim gibi savunmam falan yok, diyeceğim bu. Admin yakını, bilmem ne geçin bunları arkadaşlar, şu konuşan arkadaşın yaşı kadar rol yapmışımdır ben, hiç gerek yok böyle kötü ithamlara. Hayatımda bir kere, herhangi bir sunucudan hile nedeniyle banlanmadım.

Ha, illa kanıt istiyorsanız, bilmem sayılır mı ama olay öncesinde şöyle bir SS almışım, bir bakın, sonra ne oluyorsa olsun yeter ki benimle gereksiz polemiğe girmeyin.
Spoiler: GösterGizle

Sizde bana karşı hiç yok ama benden size sadece sevgiler. :)
« Son Düzenleme: 22.04.2020 00:58 nimphelos »

#4 - 22.04.2020 01:01
OOC tartışmadan uzakta, saygı çerçevesinde bitmesini umduğum bir şikayet. Kimse geçmişi ile yargılanmamalı, geçmişe takılı kalıp kendini geliştirmekten aciz bir kişi olsa umursamam.

#5 - 22.04.2020 01:07
Şikayete dahil olduğum için özür diliyorum ve hemen bir şey söyleyip gidiyorum. " Her sunucunun damageleri farklıdır. "

#6 - 22.04.2020 01:16
Şikayete dahil olduğum için özür diliyorum ve hemen bir şey söyleyip gidiyorum. " Her sunucunun damageleri farklıdır. "

Sunucuda "Weapon Config" yok, damageler standart. Zaten üsttede belirttiğim gibi Shotgun garip bir silah ama imkansız dostum o damage.

Hatta sunucuda weapon config olmadığı için bazen vurduğunuz zaman adamın canı gitmez, müdahale etmek istemiyorum ama işte neyse.

#7 - 22.04.2020 01:23

Sunucuda "Weapon Config" yok, damageler standart. Zaten üsttede belirttiğim gibi Shotgun garip bir silah ama imkansız dostum o damage.

Hatta sunucuda weapon config olmadığı için bazen vurduğunuz zaman adamın canı gitmez, müdahale etmek istemiyorum ama işte neyse.
Eski bir emektar olarak, sunucu üzerinde silah damageleri farklı. Sadece konuşulup kalınmış.
« Son Düzenleme: 22.04.2020 03:16 Oggy »

#8 - 22.04.2020 01:29
O zaman yapmanız gereken şey çok basit
 Aynı sahneyi sunucuda yüz kez deneyin o damageyi görene kadar.

#9 - 22.04.2020 01:32
Öncelikle Can abi sana saygım sonsuz, yaşından benden büyük ve yaşım kadar rol yapmış olabilirsin ama burada senin rol bilgine asla bir şey demedim, ki senin rol bilgine karşı bir şey diyenin sonuna kadar karşısında dururum yaptığın roller cidden yaratıcılık ve gerçekcilik açısından çok iyi.

Benim önceden girmiş olduğum jailler konusunda haksızım.Ama senin yaşındaki bir insan bizim yaşımız kadar rol yapmana rağmen saygı konusunda yaşından düşük davranmışsın. Bir çoçuğa bu kadar kafanı takma abi  ::) Zaten kendini üzmeyecekmişsin bir oyun için burada da kendini tekrardan self busted ettin hile kullandığını istemeden itiraf etmişsin. Banlanacağını biliyor gibi konuştuğun için.
Ama yaşın kadar rol yaptım gibi bir söyleyiş senin yaşındaki bir yetişkin bireye yakışmıyor bence. Ki bu konuda rolden ziyade senin kullandığın semi ile alakalı.Sen oyun için kötü bir bilgisiyarla beni orada alıyorsun ama ben RX580 Ryzen 5 2600x'li bir sistem ile seni alamıyorum, ki önceden iyi bir dm sürecim oldu Vice'de ki diğer oyuncuların birçoğundan (çatışma konusunda) daha iyi olduğumu düşünüyorum RolePlay sunucusunda bunun bir önemi yok önemli olan roldur ama dediğim gibi ben böyle düşünüyorum.. Mesela benden çok daha iyi oyuncular var bu konuda Grace Laportie gibi.

Herneyse konumuza eğer gelecek olursak bu olay senin rolun ile alakalı değil, rol konusunda hepimizden daha iyisin bu asla tartışılamaz. O kadar uzak bir bölgeden shotgunla vurduğun o vuruşu oyunu çok bilmeyen bir kişi bile anlar onun imkansız olduğunu.O vuruşu yakın olsak bile atamazsın, burada sekmeme kullandığın yüzde yüz bariz.
Şöyle göstereyim istersen başka bir video:
Can abi savunmanda nedense hile ile ilgili hiçbir savunma yapmamışsın bunun yerine bana sallamışsın. Benimle ilgili problemin varsa bunu şikayet oluşturarak dile getirebilirsin. Şikayet açmak yerine bizi FM 'ye şikayet etmen için sana teşekkür etmemizi mi bekliyorsun bu konuda hiçbir bilgim yok ama eğer istiyorsan çok teşekkür ederim FM'ye şikayet ettiğin için beni. Hakkını ödeyemem sana video alıp almadığını çatışma sonrasında sordum ve o işleri beceremiyorum gibi bir şey söyledin. Bandicamı indirip F12'ye basmak pek de zor olmamalı zannımca özel bir yetenek de istemiyor. Çatışma ile alakalı hiçbir şey söylememişsin. Hedef şaşırtmaya çalışman ne kadar faydalı olur? Bilemiyorum bunu ve o attığın ss de yaşım kadar rol yapmana rağmen birliğindeki MİX'e hatta yetkili birinin yaptığı MİX'e engel olamamışsın. Demek ki bu işler yaş ile olmuyormuş.. Saygılarımla çok değerli Can Abim..