Konu: [21.04.2020-Ezequiel_Murphy] GBI DM Kural İhlali.  (Okunma sayısı 70 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.04.2020 17:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ezequiel_Murphy @ @murphywashere

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Daniel_Gillies Mike_Stanfield

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.04.2020 03:20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) DM
Şahıs /me herife girişir şeklinde bir emote vererek bana vurmaya çalışıyor
2-) GBI
Sahil boyu güvenli bölge sayılıyor ve şahıs bana GYM Bölgesinin hafif sağ tarafında vurmaya başlıyor.
3-)RETARTED RP
Şahıs herhangi bir sebepi olmadığı halde saçma bir rp sergileyerek bana vurmaya başlıyor ve sürekli rp kavramına uymayıp aktif rolde OOC Bölüyor.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşım GYM'de spor yapıyordu sırasını alınca arkadaşım sinirlendi ve burada bekle dedi güveli bölge odluğu için şahısı başka bir tarafa çekecekti herhalde bende arkasından kovaladım ve gel dedim şahıs bir anda vurmaya başladı

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Şahısın gerekli cezayı almasını istiyorum.

#1 - 21.04.2020 17:57
Şahitliğimi onaylıyorum ve şahısın gerekli cezayı almasını talep ediyorum.

#2 - 21.04.2020 19:15
Bunun açıklamasını kısa bir şekilde kendi açtığım şikayette yaptım, fakat burada da yapma zorunluluğum var. İlk olarak GBI kural ihlali şikayeti açan kişiler tarafından gerçekleştirildi. GYM'de spor yaparken, bana karşı küfürlerde, hakaretlerde ve tehditlerde bulunuldu. Eğer GBI kural ihlali için bir tanık aranacaksa, ilk olarak şikayet açan tarafa göz atılmalı. Daha sonrasında bir tanesi uzaklaştı. Muhtemelen bana saldırmayı düşünüyordu ve canı az olduğu için canını doldurmaya gitti. Ki benim şikayetimde de kişinin canını doldurup, gelip beni bulduğu gayet iyi gözükmekte. Şahıslardan biri gittikten sonra bende tehlikenin farkına varıp, oradan uzaklaşmaya başladım. Şahıs arkamdan koşturup, beni durdurmaya çalıştı, muhtemelen de beni tutup, arkadaşının gelmesini bekleyecekti. Ben ise oradan hızlı uzaklaşmak adına, arkamdan koşan şahısa saldırdım ve hızlı bir şekilde yaralıya düşürüp, oradan uzaklaştım. Ardından da arkadaşı geldi ve bir kural ihlali gerçekleştirdi, kendi açtığım şikayetimde arkadaşının yaptığı kural ihlali mevcut. Üstte bahsettiğim gibi, GBI kural ihlali için bir suçlu aranacaksa, ilk olarak şikayeti açan tarafa bakılmalı. GB'de herhangi bir illegal hareketin yapılması yasak, fakat ilk illegal rol şahıslar tarafında gerçekleştirildi. Ne kadar Fear-RP rolü gerçekleştirip, oradan uzaklaşmaya çalışsamda şahıslar illegal role devam etmeyi bırakmadı ve olaylar gelişti. İyi forumlar dilerim.

#3 - 23.04.2020 06:35
Mike Vilson, ona "gel gel" deyip kışkırtman, belirli bir öteye gitmeniz, onun daha sonrasında bu rolü yapmış olması. Burada sende de hata payı görüyorum. Her ikinizi de uyarıyorum.