Bunun açıklamasını kısa bir şekilde kendi açtığım şikayette yaptım, fakat burada da yapma zorunluluğum var. İlk olarak GBI kural ihlali şikayeti açan kişiler tarafından gerçekleştirildi. GYM'de spor yaparken, bana karşı küfürlerde, hakaretlerde ve tehditlerde bulunuldu. Eğer GBI kural ihlali için bir tanık aranacaksa, ilk olarak şikayet açan tarafa göz atılmalı. Daha sonrasında bir tanesi uzaklaştı. Muhtemelen bana saldırmayı düşünüyordu ve canı az olduğu için canını doldurmaya gitti. Ki benim şikayetimde de kişinin canını doldurup, gelip beni bulduğu gayet iyi gözükmekte. Şahıslardan biri gittikten sonra bende tehlikenin farkına varıp, oradan uzaklaşmaya başladım. Şahıs arkamdan koşturup, beni durdurmaya çalıştı, muhtemelen de beni tutup, arkadaşının gelmesini bekleyecekti. Ben ise oradan hızlı uzaklaşmak adına, arkamdan koşan şahısa saldırdım ve hızlı bir şekilde yaralıya düşürüp, oradan uzaklaştım. Ardından da arkadaşı geldi ve bir kural ihlali gerçekleştirdi, kendi açtığım şikayetimde arkadaşının yaptığı kural ihlali mevcut. Üstte bahsettiğim gibi, GBI kural ihlali için bir suçlu aranacaksa, ilk olarak şikayeti açan tarafa bakılmalı. GB'de herhangi bir illegal hareketin yapılması yasak, fakat ilk illegal rol şahıslar tarafında gerçekleştirildi. Ne kadar Fear-RP rolü gerçekleştirip, oradan uzaklaşmaya çalışsamda şahıslar illegal role devam etmeyi bırakmadı ve olaylar gelişti. İyi forumlar dilerim.