Olaya karışma sebebim iki veya bir gün önceki kavga ettiğimiz içindir.
https://hizliresim.com/sjHUZx
Bu olayda biz dayak yedik diye biliyorum ek olarak her gördüğün yerde bize saldımanda pek bir mantık göremiyorum bu ilk olmadığından zaten şikayeti açıyorum.
Ek olarak düzenlemeye gelirsek;
Cesar_Castillo00.22'de /do kanalıyla sorulmasına rağmen 00.30'da herhangi bir emote olmaksızın sopa çekiyor.
Crockett_Castillo00.35'de yaralıyken 03.30'da sopayla araya dalıyor.
James_Damian00.40'da bizi her gördüğü yerde saldırma eylemini gerçekleştirmesinden ziyade sürekli can yenileyip bizimle kavgaya girmesi yaptığı ihlallerden sadece biri 00.49'da can barı ile 01.30'da bu bariz şekilde görülmekte. [OOC Zamana baktığımızdan 22.31'de canı az iken 22.37'de canı ful olup tekrar kavgada.]
Mike_Russel01.41'de Yaralıya düşüp 03.34'de tekrar kavgaya giriyor
Ryuichi_Hoshi 01.01'de emote üzerinden hakaret ve 01.50'de yaralıya düşüyor 02.28'de tekrar kalkıp kavgaya dahil oluyor Yaralı ihlaliden ceza aldığını söyleniyor.
Alton_Walker 1.10'da yerde sistemsel yaralıyken 03.19'da tekrar bize vurmaya başlıyor.
Joseph_Baronev02.09'da sistemsel yaralıyken kalkıp can doldurdukta sonra tekrar kavgaya dahil oluyor. 02.22 Pizzacıya girişi. 02.24'de kavgada.
Ezequiel_MurphyChatlog incelemesine bakarsak 22.39'da kişi aracı süren arkadaşına "Dur" demesi ve ardından Thedore Jarkes karakterine "Ez" diye komut veriyor. "Irkdaşını dövüyorlar ez" burada zaten arayış içerisinde olduğu bariz. Ve 02.25'de Sağ tarafta Beyaz Buffalo'da kişiler. 02.40'da Thedore Jarkes alakaları olmadığı için yüksek ihtiml Ezequiel karakterine gitme demesine rağmen Ezequiel sopayla alakasız bir şekilde kavgada beliriyor.
Dickens karakteriyle sadece 2-3 gün rol yaptık kimsenin rolünü baltalıcak bir harekette bulunmadık her şeyi çok ciddiye almadık ama bu işler çığrından çıkınca daha nicelerini gördük Allah yardımcısı olsun Idle'da rol yapanların ve yetkililerin. Karar verilebilir.