Konu: Birçok Kişi [20.04.2020]  (Okunma sayısı 618 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.04.2020 15:06
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Crockett Crockett_Castillo  @cru457 Cesar_Castillo @Stopper Alton_Walker @ointues James_Damian @respert Josep_Baronev @Hoshi  Ryuichi_Hoshi @SlactioN  Mike_Russel @murphywashere Ezequiel_Murphy
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Görünürdeki kişiler
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.
Alıntı
Noob DM
Alıntı
2-) BRAWL VE ÇATIŞMA KURALLARI
2.1) BRAWL
Brawl sırasında ateşli silah kullanmak ve drive-by olayı yasaktır.
Bölge sahibi oluşumun bölgesinde brawl yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun brawla katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir brawl yapıldıysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 4 saat geçmeden tekrar brawl yapamazlar.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoda zaten gerekli durumlar açıklandı ek olarak belirtmem gerekirse yaralıdan kalkıp vurmaları mevzu değil de olayla en ufak ilişiği olmayanların gelip vurması ve bunu ceplerinden sopa çıkararak yapmaları komik kaçıyor o kadar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Garip

« Son Düzenleme: 21.04.2020 16:12 Fasci »

#1 - 21.04.2020 15:14
Bu mouse scroll mevzusu falan değil herkes istediği şekilde sopayı eline alıp vuruyor ve nedense hep aynı tipler :D
bizde silah alıp bir iki defa ateş edelim mouse scroll bozuk diyelim

Videoda da göründüğü üzere (02:50) PM'de bana mesaj atan bizden birinin yeni girdiği halde yaralıya düştüğü gibi jaile gitmesi de bir garip

« Son Düzenleme: 21.04.2020 15:33 Fasci »

#2 - 21.04.2020 15:25
Öncelikle selam, ortada bir kavga var ve buna Noob dm diyorsun, icde Alton karakterim Wonni'e karakterine karşı sinirli, kişiler bana karşı saldırdığında bende kişilere saldırdım, orada bir silah çekme vs, olayı olmadı zaten @balvenie Adminde olaya şahitti.

#3 - 21.04.2020 15:33
Öncelikle selam, ortada bir kavga var ve buna Noob dm diyorsun, icde Alton karakterim Wonni'e karakterine karşı sinirli, kişiler bana karşı saldırdığında bende kişilere saldırdım, orada bir silah çekme vs, olayı olmadı zaten @balvenie Adminde olaya şahitti.

Olay silah çekmek değil yaralıdan kalktıktan sonra can yenileyip tekrar saldırmanız, buna göre savunmanızı yapın.
« Son Düzenleme: 21.04.2020 16:18 Fasci »

#4 - 21.04.2020 15:59
Şahitliğimi onaylıyorum, Fonnie_Dickens ismiyle oradaydım.

Susturması bulunan @aerobuu 'da Connie_Dickens ismiyle şahitliğini onayladığını söylüyor, pm yoluyla teyit alabilirsiniz.

#5 - 21.04.2020 16:01
Ben emotemi verip yumruklamaya başladım bu noob dm'e girmez ayrıca rolsel olarak kavga ettik bu yüzden şikayet etmenizin bir amacı yok kural ihlali söz konusu değil.

Kanıt;
https://hizliresim.com/0jnyiZ
« Son Düzenleme: 21.04.2020 16:05 SlactioN »

#6 - 21.04.2020 16:04
Üstüne çullandığınız infernus bizim birlikten birinin arabasıydı, arkadaş da telsizden "geçenki çöpçüler yine musallat oldu" diyip çağırınca geldik laf etmeden James, Mike ve ben emotelerimizi verip daldık her rolden sonra şikayet açacaksanız oynamayalım, NOOB DM söz konusu değil.

#7 - 21.04.2020 16:07
Ben emotemi verip yumruklamaya başladım bu noob dm'e girmez ayrıca rolsel olarak kavga ettik bu yüzden şikayet etmenizin bir amacı yok kural ihlali söz konusu değil.

Kanıt;
https://hizliresim.com/0jnyiZ

01.41'de Yaralıya düşüyorsunuz 03.34'de tekrar kavgaya giriyorsunuz, buna göre savunmanızı yapın.

Ek olarak emote üzerinden hakareti gösterdiğiniz için teşekkürler.
« Son Düzenleme: 21.04.2020 16:11 Fasci »

#8 - 21.04.2020 16:08
Üstüne çullandığınız infernus bizim birlikten birinin arabasıydı, arkadaş da telsizden "geçenki çöpçüler yine musallat oldu" diyip çağırınca geldik laf etmeden James, Mike ve ben emotelerimizi verip daldık her rolden sonra şikayet açacaksanız oynamayalım, NOOB DM söz konusu değil.

01.01'de emote üzerinden hakaret ediyorsunuz ve 01.50'de yaralıya düşüyorsunuz 02.28'de tekrar kalkıp kavgaya dahil oluyorsunuz, buna göre savunmanızı yapın.

« Son Düzenleme: 21.04.2020 16:17 Fasci »

#9 - 21.04.2020 16:31
Merhaba ben Cesar_Castillo. Öncelikle bizi bu sebepten şikayet eden arkadaşlar GBİ ve Noob DM kurallarını çiğnerken ne garipse millete laf atma derdindeler. Biz araba sürerken bunları pizzacıda görüyoruz ve ne garipse hep olay çıkarıyorlar. 10 kişisiniz diye millete agresif rol yapmanız ne kadar mantıklı bir şey?