Size bunu kim öğretti bir fikrim yok fakat rol yaparken rolü bırakıp,PM'den rol baltalamak bu sunucuda yasak,oyun içi "/soru" kısmından da sorarak aktif olan helperlerden bunu öğrenebilirsiniz.Ayrıca karşınızdaki karakteri bilmeden agresif rol kesinlikle yapamaz gibi tabirlerde bulunmamalısınız..Karşınızdaki oyuncu bir çete lideri/üyesi veya mafya lideri/üyesi de olabilir. GYM'de hiçbir şekilde size vurmadım,rolsel olarak kolunuza vurma komutu kullandım,HP'nizi azaltmadım veya GYM hakkınızı engellemedim.Güvenli bölge kurallarını gayet iyi bildiğim için aracımdan kamera alma rolünü yaparak fotoğraflarınızı çektim hatta ki bu da benim ekran görüntülerimde mevcut.
İlk yorumunuzda sunucuya giriş yapmadan forumu detaylı incelediğinizi belirtmişsiniz,sistemler kısmına da bakarak nerede ne yapacağınızı,hangi komutlarla neler görebileceğinizi öğrenebilirsiniz,bu şekilde yapacağınız Non-RPlerden kaçınmış olursunuz.
Ek: Bu platform tartışma alanı değildir,ben kendi adıma tüm şikayetimi bildirdim ve birdaha bu başlık altına yanıt atmayacağım. Tüm ekran görüntüleri de mevcut zaten,iyi roller dilerim.