Öncelikle herkese merhabalar, 2009'dan beri samp sunucularında aktif rol oynamaktayım. Samp sunucularında eskiden gördüğüm rollerin alakası bile yok şuanda onu geçtim doğru düzgün emote veren bile kalmamış, ya eski rolcüler artık umursamıyor ya da kendileri çoktan bırakmış. Dedim ki umudumu kesmeyeyim hala sağlam rol yapan sağlam emoten veren birileri vardır ama hayal kırıklığından öteye geçemedim, belki yayıncıları veya youtuberları izliyorlardır onlardan öğreniyorlardır en iyisi rehber açayım dedim kötü gördüğüm emotelere yardımcı olayım dedim, fakat bizler de şu huy var "eleştiri kabul etmiyoruz." şimdi sizlere eski emoteler ve şuanda ki emoteler hakkında örnek vereceğim. Ben samp roleplay'in bittiğini düşünüyorum haksız mıyım ?
Eskiden verilen emoteler:
(Toplu rollerde (parti,gece kulübü vs.) bu emoteleri katmıyorum chat kirliliği.)
Şuan genel olarak verilen emoteler:
1. Resim /s Salak! /me sağ elini iç cebine atar ve bir sigara paketi çıkartır, sol eliyle paketi açarak bir sigara kavrayarak dudakları arasına sıkıştırır.
2..Resim Buna verilebilecek bir yanıt bulamadım.
3. Resim /me sağ elinin parmakları arasında duran sigarayı yavaşça küllüğe doğru götürür ve işaret parmağının tersiyle sigaranın külünü döker.
4. Resim /me sağ elindeki levyenin ucunu kasanın tahta boşluğuna sıkıştırır ardından sol eliyle sertçe bastırarak kutuyu açar.
Not: Eğer hala eski gibi emote veren kişiler varsa lafım onlara değil. Ayrıca kimseye hakaret olarak açmadım bu konuyu sadece eleştiri olarak açtım.
Eleştiriden kaçınmak istiyorsan, hiçbir şey yapma, hiçbir şey söyleme, hiçbir şey olma. - Edward Hubbard